за всичкиЛена днес още не е вдигала Т, но има време

Зита, може да съберем тръшкащите се дечица в клуба и да ги оставим да си се тръшкат на спокойствие
.
.
Дано бързо забрави случката, а и ужаса в Пирогов /и вие също/. Мисля, че няма да й остане белег, особено ако го третираш още докато е пресен, дори и само с Контратубекс. Е, сигурно няма да стане бързо, но с времето ще се заличи.
Добре, че не е имало някой наблизо! Ама и устройството й
, достойно за Бедрок
Мъжът ми реши да се направи на майстор, разпори тапицерията и какво да видим
/то всъщност надценката на вносителя беше огромна, ама това е друга тема/.

Днес почти не е спала следобеден сън заради една глутница кучета, които се давеха долу, и се чудя откъде душа й се взе до това време 
Аз видях като нападнаха едно момиче и го нахапаха по краката. Горкото, направо изпадна в шок, слязоха хора да й помогнат, не знам какво стана после. Май не трябваше да отварям темата, че съм бясна и едвам съм се успокоила. Тия наште управници трябва да ги завържат някъде и да им пуснат по една глутница, м**ка им! Не знам колко хора още трябва да пострадат, в това число и деца, за да се направи нещо. Много години съм следила темата като журналист и съм меко казано отвратена. Толкова пари се дадоха на "наши" хора, толкова народ се налапа покрай това "Екомилосърдие", а тия зверове са още по улиците и хапят хората
Оффф, пак подпалих фитила!!!!
Ей затова никога повече няма да гласувам 
/, но за мен си е една от най-стабилните марки по принцип за ел.уреди. Досега уреди от тая фирма не са ни се чупили и не са давали никакви дефекти 
Трябва да поканя Таш на гости, че да ми измие прозорците, пък аз ще й напарвя един Пай Банофи 
Милинкото, какво е преживяло. Ама всичко ще се мине и ще замине. 
и бяха затворили всички улици, та се наложи да заобикаляме през едни разорани улици, ужас. И то в колата напече...тръскаше..както и да е - стигнахме. Видяхме "гага - де"
Много ме уплаши, но като я преоблякох, успокоихме я и се нахили все едно нищо не е било.
Обаче, мен цял ден ми тъка, защто заради моите щъркели така си наредих детето. 
за малката героиня,милата 
А Василия ме кефи с тва дистанционно.
Не търпи критика,а какъв характер заформя...леле майко
Много и се отваря приказка напоследък,всичко което чуе го повтаря,чак ме изумява на моменти.
Мажете се с каквото трябва и дано не остане дори драскотинка

Със сигурност е било много приятно
Идеята на Юлчето за :"Ние ще бъдем там, а вие ако искате се присъединете!" е страхотна 
Вчера пак обсъждахме със Сашо точно това, че сами трябва да си помагаме , колкото можем, за да ни е приятно
Вчера в Харманли видяхме как жителите на един блок, си заградили така да се каже дворно място с телена ограда , обръщаха градинката и си правиха детска площадка. Много мило ми стана 

Помъчих се доста време, ама все ще се заяде някой и се дразня
Но ще се постарая да натрупам още 40-50 мнениея, че да вдигна малко летвата
Дано сега покрай ваканцията да намираш повече време 
Сега като се стопли, ще прекарваме все по-малко време вкъщи, та хич да не ти прави впечатление какво е положението у дома
Да се поддържа що-годе прилична хигиена, пък останалото са подробности
Камина вкъщи ли си правите, че нещо не разбрах?
Такива абсурдни слухови се пускат и хората им вярват: Щели да викат хората по азбучен ред на имената на децата
И от къде въобще ще знаят имената на децата?....А моят Христиан, с това Х хич няма шанс тогава да ходи на градина 
Ама хайде, изкарахме го....Още два дни трябва да издържим 

И мен много ме беше страх, че ще се заразя, когато Гого кара рубеолата, но не стана слава богу. Аз карах варицела на 25 год. и знам колко е гадно

Нямат ли край тези болести. И моите двамата бяха с лека хрема в събота, но с моето универсално лекарство ги оправих бързо, бързо 

За моториката и двете помагат,въпреки,че рисуването е по-добрия вариант
Роси, за изграждането на образа , много добро средство е графиката!Разгледай, програмата "Активността на детето в ДГ'' ,там е доста добре изяснено 
Ами така е по-лесно!Вместо да обясниш на детето как да нарисува човек,да покажеш етапите, да онагледиш с произведения, буташ флумастерите и готово! 
ЗА пояснението!
А ,и вече е кръстен на твое име
Лошото е само, че много бързо свърши 
милото момченце!Често ли боледува?Как се справяш с двамата?
после ще те чета 

Само се замислих, какъвто сме керван с десет...май и повече деца, как ще спираме всеки път, когато на някое му се допишка
Много обичам, когато ми хвалят децата
От кога не съм качвала снимки...
Срамота.
, за да съм при детето, докато Мими отиде за храната. Не знам колко ще продължи това заточение. Все пак ще поизкарам детето малко около блока, че да види малко светлинка 

Иначе е купен от Практикер за около 70 лв.