Отговори
# 30
Ние си резервирахме стаи за Белоградчик и съм много щастлива! Решихме така да отпразнуваме РД на Иво - да е нещо, което ще запомни.

Сега чакам да обяват местата в яслите и ДГ, много се надявам да обявят места и в ДГ на Иво, макар че ако съдя от приема миналата година, шансът е минимален  Confused

# 31
Здравейте милички,

Дес, мерси за темичката  bouquet
Креми, ужасна случка сте имали, а пък като видях милата Кари на снимката...толкова много ми дожаля Cry. Брат ми като беше малък падна и си разцепи челото. Спомням си как майка го изведе гушнат до колата, а в снега наоколо имаше кървави следи. Беше ужасно. Стискам палци бързо да минава раната и неприятния спомен. Много  Hug за Кари.
Тотонто ние сме били, ех защо не се обади. Имахме план за зоологическа градина, но времето ни го провали и отново се набутахме в моловете Sad. Хайде чакаме те пак на линия Hug
Дианка дано да назначат успешно лечение днес. Павката много е порастнал и вече ми прилича на батко си.
Софинце продължаваме със стискането на палци, а ти запази спокойствие Hug
Юлче и аз чакам да видя свободните места, но нещо сайта не отцикля Sad.
Madchen дано да е добре вече Лена Hug.
Скреч бързо оздравяване и на теб.
Цеце и при нас са на  глутници, особено заради строежите. Оплакваме си се ние в Екомилосърдието, но кой ли ни чува Crazy
Биси малко остана, стискам ви палци. А хората сигурно са склонни да вярват на какви ли не щуротии, притеснени от недостига на места  Sad
Галенце айде чакаме те да разказваш Grinning

Оставям ви и отивам да хапвам, после пак ще ви нагледам  love001

# 32
Привет, мацките!

Много хубаво се набесня навън моята дундалана, даже и пясък си хапна. Crazy Ужас, какво се прави в тоя случай? Падна в пясъчника с отворена уста. Сега ми е смешно, ама като видях какво й беше полепнало по езика. ooooh!

Дианче, красиви деца имаш. Има нещо много добро, благо в погледа им.  Heart Eyes Пу-пу.

Сладурче, Ивата е много порастнала, красавица. Heart Eyes А ти си с убийствен цвят на косата, един от нюансите на русото, който много харесвам. На мен ми омръзна да съм руса и макар, че знам, че много ще съжалявам съм започнала леко да се потъмнявам. Искам да си докарам естествения цвят на косата. Flutter

юлче, браво за Белоградчик. Не съм ходила там, Све все врънка да сме идели, много енргийно място било. newsm78

Цеци, гадно е това с асансьора, бе, какви са тия хора! #Cussing out За кучетата...нямам думи. Майка ми ще ми носи кучегон тия дни, ще седи в количката с мен, защото по парковете и около блока ни е страшно. Shocked

Биси, онзи ден разговарях с майката на моята кума, която е шефка на най-голямата детска градина в северна България. Намира се в Плевен.  Разпитвах я за критериите й за прием. И страшно й се накефих като ми каза, че при нея тези с висенето на опашки от ранни зори хич не минават и изобщо не обръща внимание на това. Изобщо ми разказа много подробно за приема при тях и евала й правя. Жалко, че са малко такива директори. Simple Smile Вашето направо ме кара да настръхвам, айде дано има цялата история хубав край! Hug

Мами, този филтър на пералните за всички марки ли важи или се сменя само на определени? newsm78 Че аз от вас чувам за такова чудо. Embarassed

# 33
Дита я разкажи какво казва приятелката ти Hug Наистина ме интересува...Аз за сега не виждам друг начин, защото входящия номер е решаващ при наличие на всички други документи. А такива вече всеки си е набавил, истински или не...нови лични карти, бележки от измислена работа и т.н. И всеки се бори за преден номер. Те и тук директорите не са ЗА списъците и опашките, то кой ли е де, ама разбират и поне не пречат.То това си е между нас родителите, за да определим по какъв ред ще се влиза при директорката за подаване, а после класирането от кого ще зависи не се знае Wink

# 34
  • София
Дес   bouquet

# 35
срамота...никой не  еписал

# 36
срамота...никой не  еписал
Ами видяхме хубавото време и сме по разходки.
Утре ще пиша повече.
Лека нощ на всички и приятни сънища.

# 37
Добър вечер на всички и аз днес се поотнесох с разходките навън и нямах време да седна и да напиша някои ред за което се извинявам.Нали съм нова и още ги нямам тези навици,а и мои ред идва когато децата легнат.За мехлемче което помага има една жена в Костинброт която си го прави и то помага много за след операции и дълбоки рани и изгаряния.Пробвала съм го лично и наистина помага много и не остават белези.Ако някой има нужда от него мога да ви дам адреса.Лека нощ на всички и много бързо въстановяване на всички.

# 38
  • София
Василия е с цицина  Sad Падна на равното по очи и си удари челото в щипката на бибата. Много плака  Cry Намазах й раничката със зехтин и не е посиняло много, ама ще видим утре какво е положението. 

А ние сме си все така без асансьор....Оказа се, че не са си плащали 3 месеца и съответно фирмата, която поддържа, не си дава зор да го оправи. Сега тепърва щели да си правят събрание във входа, че уж били събирали пари, пък някой ги бил похарчил и ей такива простотии.

Някой беше питал за планове за лятото - нямам абсолютно никакви. С тия сватби....Август месец ще съм във ваканция от тв-то, ще отидем с Василия на село и ще бягам на прибежки за сватбите и обратно, пък тя ще се гледа с баба си там. Като поотрасне още година-две ще я заведа на море, и без това сега няма да има никакви спомени.

Тая вечер ми беше много, много тъжно настроението, но да не ви занимавам....

Дано да е спокойна нощта ви.

# 39
  • София
Аз съм здрава и права  Grinning . Готова съм за срещи!
Днес облякох тесни дрехи, за да не шашкам пощальонката  Mr. Green . Тоя път ме посрещна с :"Кажи,мацка!"

Вкарах Митко в едни поизносени и не най-чисти дрешки, и го заведох в парка  Grinning . Пуснах го да се въргаля по земята колкото си иска и той се възползва пълноценно. Не знам защо, но много се кефи да седи на земята, а по някое време и да се извъргаля, както правят всички деца - вкъщи обаче  Tired . Ако не го вдигна, ще си лежи така на мръсното, докато някое куче не му привлече вниманието. И нищо не прави. Любува се на природата и кротува легнал по корем.

Я да ви питам един лесен въпрос: Какво е АБ? И защо се нарича така? Антибиотик ли е?

Плановете ми за лятото са: Ще отида към средата на май в Зимевица и ще се върна през юни, защото имам изпит. После юли месец ще отида в Ахелой при моята леличка, а към края на месеца ще скокна до Албена за още един изпит. После ако Коце е ангажиран с работа по морето, ще остана с него, а ако не, някога през юли ще си дойда в Софето. Това е на първи планове.

Креми ужасно нещо сте преживели, но добре, че всичко е вече наред(е, наред  полюс три шева)  Hug . А сега Кари пие ли някакви болкоуспокояващи и с упойка ли са я шили?
Софи, браво, отличничката ни! Давай все така напред!
Весе, а защо обвиняваш себе си, като детето се е разболяло от яслата(нали там се е разболяла  Outta Joint ).
Цеце нещо ми се върти из главата, че имаме някакъв шантав закон, според който можеш да си осиновяваш кучета и после никой не идва да те проверява на салам ли ги правиш или пак са на улицата, та активисти разни така измъквали помиярите. Ама и за тия кучкарници съм гледала едни репортажи  ooooh! . Как набождат кучетата с вила, за да ги разтоварят и те доживяват  последните си дни в мъки и върху труповете на вече мъртви кучета. Тъй, като ни управляват таквизи изумруди, хората ще ядат кучета, кучетата хора... и така.
Роси, ти пък да видиш съседния до нас блок какъв е  Flutter ! Имат си пясъчник, люлка, детски играчки, маси, столове, мнооого цветя и едно красиво породисто куче, като всичко е заградено. Ми разбират се хората и си правят да им е хубаво. сега Коце се е надъхал да сади цветя пред блока. Той сигурно никога не е виждал разсад  #Silly, ама се радвам, че иска да прави нещо по въпроса.
Тотонто стига си равносметкала, а се пускай по течението, че така по-ни върви темата  Laughing . Аз сега съм на тема изневери. натискам го Коце да си признае дали не сънува нощем нещо различно от мен  Mr. Green
Диана защо са ви паспорти за в Гърция? Нали сме европейци?! Или само визите отпадат  Rolling Eyes . Май не съм наясно.

Лелееее, сега ми дойде на акъла да я секна аз мойта свекърва! Постоянно ми разправя колко здрави и били децата, като ги гледала еди как си, а сега се сещам, че Коце има една странна вдлъбнатина на бедрото и майка му ми беше казала, че като малък често се стигало до болници и антибиотици слагани с инжекция! А, такаа  Joy . Утре сме им на гости. Само да смее да ме зачекне нещо. (То пък като чели има идеален начин на гледане на дете, който ти гарантира липса на болести, ама да не ме напада пък тя )

# 40
Добро утро, мамчета!

popi82, здравей! Ти ново мамче ли си сред нас или някоя мама под прикритие  Sunglasses Я, се представи - как се казваш, какви дечица имаш/момче, момиче/ как се казват, откъде си..?  Hug

Тотонто миличка, къде се губиш? Залипсва ми през последните дни  Hug Хайде , стига си правила равносметки, животът е хубава  Hug

Ех, Жу, много неприятно с тази шарка  Confused Дано бързо ти мине  Hug

Арабелка, аз съм карала 3 шарки по спомен, а може и повече да са  Crazy Затова си мислех, че и децата ни трябва да изкарат по толкова  Laughing

Тианка, благодаря   bouquet Изпитите не плашат толкова, стига да имам време, а то липсва  Confused Очертава се отлагане отново  Rolling Eyes

Скреч, браво! Радвам се, че си по-добре  Hug
АБ е антибиотик , да  Peace И аз го срещнах из форумите за първи път. Явно идва от АнтиБиотик  Peace
Ти защо го тормозиш Коце така  Joy Не, че и аз не съм , де  Mr. Green
За нас не се изискват паспорти, но за децата, да  Peace

Софинце, ще почакаме, миличка, колкото е необходимо  Hug Важното е в крайна сметка всичко да завърши добре  Heart Eyes

Биси, аз така и не съм разбрала, има недостиг на ДГ във Варна или в определени градини напливът е по-голям  Rolling Eyes
Успех ви желая! Чакаме добри новини  Hug

Ели, как е Лена? Нали не вдигна Т  Praynig

Таш, а ти къде се покри? Добнре ли е Сандето? Ходи ли на ясла вече? Надявам се, че сте добре  Hug

Цеци, ти защо си тъжничка  Sad Разкажи, ако това ще те разтовари поне мъничко  Hug
Целувки за малкото геройче  Heart Eyes
Дано ви оправят бързо асансьора  Praynig Много се дразян от такива безотговорни хора  Close

Ауу, Сладурче, много ти е хубав цвета на косата  Heart Eyes

Дианче, много са ти хубави малките мъже  Heart Eyes Павлюшчето много се е променил  Heart Eyes

Деска, аз нищо не правя в такива случаи  Sick Навсякъде е различно и всеки си гледа по различен начин детето, де, но за нас си знам, че няма да е първият и последн случай на пясъкоядство  Mr. Green Лили, както знаете, се мотае около нас, когато сме в оранжерията и естествено се гледа сама, та си похапна и пръст и тревичка  Sick Докато се обърна , гледам  я, че опитва колчето за правене на дупки, естествено с пръст  Sick Направи гадна физиономия, опита се да я изплюе, но не успя напълно, та ходих да и мия езичето с вода  Laughing Общо взето това е, което правя аз  Laughing
Симонката е много сладък бонбон!!!

Вчера беше навън от 8.00 сутринта до 8.00 вечерта с нас навън. Ходи навсякъде пипа, въргаля се по земята, пада, става, нямаше време дори да я сложа да спи на обяд. Добре, че се наложи да ходим с колата за найлон, та заспа в колата и поспа  Crazy После не искаше да си тръгваме - пощуря от кеф  Party Снимала съ я как се въргаля навсякъде, но оставих фотото у нашите, та някой друг път ще ви я покажа  Peace
Аз малко съм скапана, ама нямам право да се оплаквам, че бякл ден не се вижда скоро на хоризонта  Crazy Като сме шматки, ще правим разсади до припадък  Mr. Green Дано да е за добро, да не се наложи да изхвърляме част от продукцията накрая  Stop

Толкова от мен  Hug

# 41
Много целувки за Карина и Василия! Креми, бебешките белези би трябвало да изчезват почти напълно. Не мога да дам съвет за крем, не ми се е налагало никога да ползвам.

Роси, ти си ми ободрителна като сутрешно кафе!  Laughing

Скреч, успех в пуническата война със свеки  Mr. Green АБ е антибиотик.

Иво  и Дани си похапват пръст и пясък (много са бързи  ooooh! ), засега не им се е отразило зле. Само мога да се надявам да пясъкът да не е с гарнитура  Sick

Нашите планове за лятото са динамични. В петък откриваме сезона на почивките с Белоградчик, на края на май ако Иво е здрав, ще ходя с него на зелено училище в Сандански  Mr. Green , после юни  - на Усоето, като може да мръднем до Русе, юли засега е неплануван, края на август ще ходим на море в Гърция (още не сме сигурни точно къде).

# 42
  • София
Добро утро от опъпчилата се къща  Mr. Green От снощи и Стеф е с пъпки, май са варицела като гледам  Wink Не са много и се надявам при него да се размине леко, като при кака му.

Цеце, много кофти с тоя асансьор  Sad Дано по-бързо вземат някакво решение и ви го оправят, че не си е работа.
Скреч, супер планове, дано се осъществят  Simple Smile и АБ е антибиотик Wink

Плановете ми за лятото: Юли мисля да ходим на море в хотел Роза, Черноморец на Олл инклузив - ще оставим Стефан при майка в Бургас и само с Таня, това за 1 седмица, после ще минем да го приберем и ще оставим Таня на гости за около месец. След 1 месец ще отидем в Бургас да си вземем детето и ще постоим няколко дни, после до Варна, Балчик и там ще видим къде ще ни заведат приятелите и от там на планина за 1 седмица. Това е в общи линии.

А вчера много малко сте писали верно.
Успех на всички, чакащи за ясли/градини. Дано се доредите  Peace
Лилчо, ти до къде стигна с отбиването?
Софи, как си?

За хапването на пясъка - аз го бях оставила Стефан, да си яде на воля - той сам разбра, че не е вкусно  Wink

Ох, кривчо ме зове - следобед пак ще гледам да се включа.

# 43
Иде ми да пусна тема в Нашите деца или Дом и семейство: Децата ми тичат и пищят с всички сили. Какво да правя? Къде да се скрия?  #Crazy

# 44
  • София
Скреч, да АБ, е съкратеното за по-лесно. Crazy Ако ще се излиза в чужбина искат паспорти на децата. Може някой да ги е отвлекъл. Пък те са едни дандании около ваденето им...но така трябва, де, само отбелязвам.

Юл4е, напълно те разбирам  Laughing Малките ни, уж бебенца, много добре усвояват тънките и остри тонове  Laughing

Креми и аз съм чувала, че този крем на бабата прави чудеса  Peace

Жу, дано лесно мине при Стеф.

И ние вчера откарахме до тъмно по двора Simple Smile Голям кеф е с това хубаво време. Павката успя да се боядиса със зелена блажна боя, но мокрите кърпички вършат чудеса...Не ми се мисли какво има в тях  ooooh!
Ходихме и по лекари...точно, както си знаех. Нищо не може да се направи  Confused Чакаме да му мине...Все таях надежда, че може да има по-силен АБ, но уви, още не са го открили  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт