Отговори
# 255
Канелкаааа - добре си си дошла, пресъздаде ни така нещата,че все едно се връщам и аз от Милано, аз нещо няма да го харесам т'ва Миланоооо?  newsm78
Рони дано не суче сега като си те види,..... ама ти с гърдите незнам как ще се оправяш. Пиши как са нещата.

Аз след малко тръгвам към Борисовата. Ако някой ме засече, а не съм го виждала по снимки или съм го виждала, а не го познавам, а вие ме познаете свиркайте, не буквално де, викайте директно, "ало Форумаааа" или другото ми предложение е да се размотавам с един чадър или знаме /виско вдигнати, като при туристите да не ги загубят /и да пише:
         " Форум Номеврийки" и да си ви събирам една по една  hahaha Joy  bouquet

# 256
Галакси, не е чак толкова лошо в Милано, но аз напоследък придобих навика първо да подчертавам недостатъците. Confused Относно пазаруването, ако човек не иска да си купува скъпи маркови дрешки, мимоходом друго свястно не видях - веригите средна ръка си ги има и в Будапеща. Има един МОЛ на 10 нива само с магазини на известни дизайнери, привечер почти нямаше хора в него, цени даже не погледнах. Имаше цял етаж с детски дрешки на Армани, Кристиан Диор и др. Представям си колко са стрували, а и са само за пясъчника. Joy Но на последния етаж има страхотни кафенета. /само там имаше хора Laughing/ Като сортирам снимките, ще покажа.
А ако са те уплашили морските дарове, има и друга храна Laughing Проблемът е да разбере човек. Добре, че навремето гледах филма "Октопод", за да знам да не си поръчвам пица с piovra. Joy
Приятна разходка ви желая!

# 257
  • София
Здравейте, прекрасни!  bouquet

Никога не съм била особено известна и  не беше това причината да съм с ник вместо име. Не съм се и замисляла, а по инерция като във форум си измислих ник- като всички. Оказа се, че пиша доста често и ми си се щеше да стоя с името си зад казаното, а и най- вече да не се разминаваме по улиците като непознати. Още веднъж, благодаря на всички за комплиментите.  bouquet

SAILY2 Мерси за коментара за гласа. Като бях заек в работата ми беше голям комплекс, защото бях с най- плътния глас, а и все се намираше по някой ръководен кадър, който да мрънка за това. Embarassed Сега като по- зрял човек са ми забавни детските притеснения, но всяка възраст с проблемите си. Wink

Дианче Как така се спукаха тия тъпанчета? Ужасно е, че все закъсвате с ушенцата. Hug Не знам колко е сериозно, но на мен ми звучи страшно. Дано по- бързо се оправя детенце. Praynig

Цецето То беше ясно, че кръста ти пръв ще падне в боя със съседите. Ако имаш нужда от помощ знаеш номера. Hug

sofince   Хайде този път всичко да мине леко и бързо, че това чакане сигурно е по- изнервящо и травмиращо и от самата операция. Praynig

Скреч
Ако това може да те успокои и моя младеж изкара две- три седмици, в които си удряше главата, но най- вече в стъклото на балконската врата. Явно му харесваше какъв звук издава. Joy Един или два пъти се удари по- силно и го заболя, вече не му беше забавно и спря. Щом сте тръгнали на лекар си отидете- един преглед няма да навреди с нищо и ще си спокойна.

Шлябада Така увлекателно разказваш, че както пътувате повечко можеш да драснеш някое книжле с пътеписи, например. Знам, че си в друга област професионално, но таланта не пита. Wink

Ванилия Канелска  
 Joy Не съм от Варна, но се надявам, че не си в лоши отношения с жената на твоя приятел щом ти напомням за нея. Може да ни запознаеш и да видим дали ще си допаднем щом си приличаме или напротив. Wink И моите впечатления от Милано и Рим са подобни- мръсотия, сивота и кулинарни разочарования /това в негативен план, а има и хубави неща там/. В големите градове, всъщност навсякъде е така и ако нямаш някой местен познат да те заведе на правилните места не можеш да си хапнеш като хората, а сметките са като за туристи. Whistling В южна Италия е по- различно и в по- малките градчета има по- истинска италианска атмосфера /каквато аз си я представям от филми и книги/. От всички места в тази държава най- голямо отвращение в мен предизвика Венеция- тълпи, смрад и ако искаш да посетиш каквато и да е забележителност или трябва да си се записал два месеца предварително, или да чакаш шест- седем часа на опашка.

Galaxy_26 Днес малко ме мързи и не знам дали ще успея да се домъкна в Борисовата, но ще се видим скоро. тъкмо ще се убедиш, че няма никаква мистерия, а просто най- обикновена майка героиня. Joy

Поразписах се, дето се казва. Отивам да си почина и аз, че като се събуди младежта ще хукваме пак по градинки и пясъчници. Хубав ден на всички!  bouquet

# 258
Привет, майчета!

Много интересни разкази прочетох - на юлето и Ванилия. Wink

Сега ще ходя да видя новите снимки в албумчето.

Бояна, аз, ако не си разбрала съм любопитна до полуда. Mr. Green И сега прекарах 10 мин взирайки се в снимката ти, барем се сетя в коя ТВ работиш.  Е, не се сещам. Но умирам да знам.  Embarassed  Hug

Дианче, прегръщам ви с Любачето. Пиши как е! Hug

Ние днес се захванахме да чистим с майка ми, но с подскачащата Симона около нас се оказа мишън импосибъл. То не бе бъркане из кофите, дърпа метлите тя да мете, опитва се да носи саксии ooooh!...и майка ми я изведе навън, а аз чистих. Не съм спирала за секунда и сякаш нищо не съм бутнала. Tired Има поне за 3 дни работа. И тази теснотия у дома понякога направо ме изкара извън нерви. Close Няма място и това е. Crossing Arms
 Благодаря за отговрите за мръсните гадини, ще започна едно по едно да изпробвам всичко.

Хайде отивам да изрина един гардероб и ще хвърля, ще хвърлям дрешоляци, аман от вещи... Close

Laughing Hug

# 259
  • София

Бояна, аз, ако не си разбрала съм любопитна до полуда. Mr. Green И сега прекарах 10 мин взирайки се в снимката ти, барем се сетя в коя ТВ работиш.  Е, не се сещам. Но умирам да знам.  Embarassed  Hug

.

Напоследък в никоя- нали съм мама. И преди, както казах, не съм била известна. Работех доста време в Нова, но това беше преди 10 години. Водех сутрешния блок в един от дните, но тогава всеки ден от седмицата си имаше водещ и зрителите така и не запомниха много от нас. Работила съм и в Бтв, а последно пак в Нова правехме предаване за дома, но  това беше за  една година. Сега си запазиха заглавието и си го правят сами. Повече съм работила като репортер и това винаги ми е било по- приятно.

Хайде, сега наистина ви оставям, че дългът ме зове.

# 260
БоянаHug Много благодаря за отговора.

Сетих се да ви разкажа нещо смешно. Вчера Симона, както я возихме в триколката и като взе да вика с пълен глас: АЙЙЙЙДАЙБАААА! АЙЙЙ....ДАЙБААА!!  Joy Joy Леле, умряхме от смях. Laughing 

# 261
  • София
Таш, сестра ми беше с твоя кафявия панталон, че искаше да й дам нещо за в къщи  Joy Joy

Канела и Юлето получават 6+ за разказите     bouquet Юле, аз съм ходила из тия места, но все едно за пръв път чувах за тях, като те четох  Laughing Канела, значи вече твърдо не съжалявам, че смених билета за Милано с този за Будапеща  Peace Обаче и аз като теб дори и само заради Тайната вечеря бих отишла там....

Аз верно много се изложих с отчета за Будапеща  Blush Не ви разказвах надълго и нашироко, защото покрай Ванилия толкова много неща сме слушали за там и реших, че няма да ви е интересно  Embarassed А снимките още не съм ги оправила и тях  Embarassed Embarassed Ще се поправя скоро  Peace Във връзка с разказа на Канела, аз пък да кажа че бях много приятно изненадана кулинарно в Будапеща. От разказите й бях останала с други впечатления, а и като съм ходила преди години не съм била особено впечатлена. Обаче сега направо бях очарована. Навсякъде ядохме страшно вкусни неща, макар и не всичките типично унгарски ястия. В кръчмата, в която ходихме с Канела и Ангел, мезето за бирата беше направоооооо умопомрачително вкусно  Crazy Ангел поръча някакво испанко плато, вътре със всякакви панирани и пържени месца, сиренца, рибки, пържени бадеми и какво ли още не. С Камен още го споменаваме това мезе. Гулашът /в оная кръчма, дето колите спират на улицата, за да си направиш снимката  Joy/  беше страхотен също! Там обядвахме и пилешко с различни сосове, направо си изядохме пръстите! И в хотела храната също беше страшно вкусна. И много хубава бира пихме също. А тая бира, която пих след концерта на АС/DC в едно кръчме, няма да я забравя никога! Беше вече много късно и в кръчмата бяхме само ние и на още една маса, звучеше страхотна музика, а аз вързах кънките на 2-рата бира още, но да не ви казвам колко изпих Joy Добре, че хотелът беше наблизо  Joy Това ще остане един от незабравимите ми мигове, а Будапеща направо си ми е любим град вече! For Ever! Peace

Бояна, кУлеШке, и двете сме толкова оправни и готини, дай да заформим някой телевизионен проект заедно  Joy  Напоследък много трудно срещам хора, на които да им се работи наистина, да имат идеи и най-вече - да не ги мързи да ги реализират. Много изхабени и уморени хора в тоя бранш, или аз на такива все попадам  newsm78 Затова и все по-често си мисля за отказване, че ми писна да се боря с вятърни мелници.

Бях ви обещала снимки от къщата на сестра ми, тука има малко, но не от цялата къща - дневната, банята и стаята на племенника са това -  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361741. Влиза се с нашата парола. но всъщност е с много по-топло излъчване къщата, отколкото изглежда на снимките  Thinking   А тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298980&pid=11455199 има снимки от последното посещение на Василия в ТВ-то. Каката, която я държи, също чака бебе сега  Heart Eyes

Днес на работата раздават магнитни карти за достъп и който не си я вземе днес, утре не може да влезе в телевизията  Joy Тъй че хич няма да имам угризения да не ходя утре. Обаче работата ми сериозно изостава, колкото и да се опитвам да наваксвам в къщи. Ужас!

Довечера с едно момиче от 8-я етаж ще ходим по апартаментите да събираме пари за асансьора. Ако чуете по новините, че полиция е ходила да разтървава разярени съседи, да знаете, че у нас е било  Crazy

Аз уж за малко бях  ooooh!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 15:11 от Цецето

# 262
  • София
Цеце, домът на сестра ти е прекрасен, точно така си го представях  Wink, да я поздравиш специално  Hug
Стискам палци довечера за съседите, викни някой оператор да ги сплашите, че снимаш за тв  Wink /да видиш как всички ще дават  Joy/

Ванилия, добре си си дошла  Hug.Така действа тоя санаториум, дразниш се от сладките темпераментни италианци  Laughing.А като си идваш в България как е, ядосваш ли се на нещо тук или ти е толкова мило, че не забелязваш  Laughing

Лилчо, едното детенце е Елмира на Рени, а другото май е Стеф на Жу  newsm78

Ох, как ми е мъчно, че не съм в Борисовата градина  Embarassed Rolling Eyes

# 263
Всъщност не съм разказала почти нищо  newsm78
Сега качвам и снимките, някои са станали сполучливи, други - не, но толкова може да се очаква от цифров апарат, с който снимам за пръв път  Crazy

# 264
  • София
Влязох да попитам за друго, но се отнесох  Mr. Green

Може да съм закъсняла с въпроса си, но случайно, ако някой знае:
Искам да насадим пред блока брезичка и борче, сега ли е времето или отмина?До преди 4-5 дни нощем много падаха температурите, а сега се разлистиха и цъфнаха дръвчетата буквално за няколко дни.

Дианка, как сте  Hug

Юлче, разказваш увлекателно и смешно.На мен дълго време единственият ми спомен от Магурата беше колко е хлъзгаво и как като паднах при входа, се пързалях горе-долу до средата, а после само мрънках и наистина се зарадвах на светлината в края на тунела  Mr. Green.Преди няколко години обаче ходих там на концерт и нещата се промениха.Пристигаше някой посланник от някъде и пещерата беше възхитителна, бяха наслагали свещи навсякъде, свиреше филхармонията, беше отворена специално залата с рисунките и усетих нещо там, от което настръхнах.Беше невероятно  Blush
Леденика е направена по-комерсиално и наистина е по-интересна за посетителите, представям си го Данката как може да опищи района /аз също го изпробвах, защото показаха един прилеп на 2 см до мен  Joy Joy/.Чакам снимките с нетърпение  Hug

Сашето ми си е у дома, плакал е пак миличкият, ама няма как-трябва по-спешно да свиква  Cry Cry.На майка ми са и се обадили от предишната работа и ще трябва да побързаме, за да не отмине предложението.

# 265
Сетих се да ви разкажа нещо смешно. Вчера Симона, както я возихме в триколката и като взе да вика с пълен глас: АЙЙЙЙДАЙБАААА! АЙЙЙ....ДАЙБААА!!  Joy Joy Леле, умряхме от смях. Laughing 

hahaha Joy Joy леле ще падна от смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Юлче, Ванилия добре завърнали се Hug
Таш за брезичка е точно сега момента, за борче незнам. Целувки за Александър Heart Eyes

# 266
Таш, ами пробвайте го борчето. Нашето го засадихме преди две седмици (на Песнопой, не тук).
За Магурата - аз не можах да се хлъзна, единствено защото се бях вкопчила с ноктите на едната ръка и зъби в перилата. С другата ръка държах Иво, който от своя страна също се  беше вкопичл в перилата. И добре че поне неговите маратонки бяха с добри грайфери, та го използвах за спирачка от време на време  Blush  А началните стълби ги взехме точно за време две приказки - за седемте козленца и за трите мечки. Младен имаше време даже да се види с някакви познати и да си поприказва, докато се смъкнем и ние долу. Прилепи никъде не видяхме, а ми се искаше. Но то за да видиш прилепи, не е необходимо да влизаш в пещера. В Пловдив живеем до един от големите им развъдници - Марица. Привечер идват да ловуват и са много симпатични.

Ето ги снимките: http://good-times.webshots.com/photo/2108223580050721934fLcgSg  Надявам се да се виждат от всички, няма парола. Сложила съм и надписи. Отбелязвам го специално, щото са към 130 снимки и се гордея, че имах търпението да го направя.

И последно уточнение - не си личи на снимките, но скалите са червеникавокафяви, много хубав и топъл цвят. Също така грее слънце, което също не личи. Така и не можах да настроя глупавия фотоапарат.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:50 от Шлябада

# 267
Здравейте!

Юле, Канелка, добре завърнали се  Hug С нетърпение очаквах разказите ви  Heart Eyes Сега с още по-голямо нетърпение очаквам снимките  Hug
Много ми е мило да чета разказите ви за такива хубави места, които посещавате Hug Благодаря ви   bouquet Аз най-вероятно ще ги посещавам само в мечтите си  Tired

Бояна, не е вярно - за мен си известна  Hug В първия момент като те видях, не можах да се сетя точно от къде си ми толкова позната, но сега като спомена НТВ се сетих и ще си призная, че когато имах време следих с интерес предаването ви, както и че непрекъснато се взирах в киприте ти устни, с извити нагоре краища  Embarassed Embarassed Embarassed Както вече писах - много си чаровна  Heart Eyes

Страхотни дечица видях в Априлското албумче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Толкова от мен. Днес съм ядосана и сърдита на времето  Crossing Arms Като се потих в оранжерията, се спука да пече това ти ми слънце, а днес с такъв мерак и планове станах , а то никакво го няма  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Не е честно...Много ми е мъчно...

А, Юлинце, пуснала си снимките  Hug Отивам да си пооправя с тях настроението  Heart Eyes

П.п: Юле, страхотни снимки  Peace Благодаря ти отново  Hug Беше ми изключително приятно да ги разгледам!

Забравих да благодаря на всички ви за съветите за крем   bouquet Засега съм решила да е на Авен, но на 100% ще реша, като прекарам един час , кьорейки се в аптеката  Laughing

Таш, всичко може да се залесява сега, въпреки че е най-добре да се прави на Есен  Peace Целувки на сладурското геройче Алекс   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 17:08 от Роси_

# 268
Galaxy_26 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Ей мушмУлииии, до сега съм викала в Борисовата, вас ник'ви ви няма, келеШки  Crossing Arms Rolling Eyes
Ние се разходихме, забърсахме няколко топки и триколки на други деца, после истерично трябваше да се разделим с чуждите вещи  Whistling Embarassed Embarassed Embarassed и се наложи мама да купи топка да си игаре чавето, но уви, то не я отрази със завиден интерес, както чуждите де..... На тръгване усетих, че съм забравила биберона, не че ни трябва, но като заспива така е много лесно и неусетно, така и стана, не успях да го приспя и беше киселоч и 1/2....  Sick #Crazy, ужасно се нервирах, развиках се на мъжа че ми зазвънял по 100 пъти през 20 мин, а малкия реве с писъци,.... абе..... ба*и тъпия биберон.  #Cussing out

БоянСка снимке  hahaha, ахх ти, сетих се и аз че съм те гледала, много специфично лице и коса имаш, устни както вика Роската  Heart Eyes Grinning, хайде чакам , чакам да се видим, ти близо ли си до Борисовата, Докторската?....., кои мами са в тези райони, да ги тормозя за разходки из парковете? Ей много държа на ходене, ама сама не си е работа, то всякви идиоти се навъртат и си развяват достойнствата  Embarassed Hug Peace, не че ми пречи, ама......  поне аз да си избирах младежите, а те някви изкуфели смотаняци  Whistling Sick

Цеце Малката е много наперена в ТВ, ще й се отдава така като я гледам, много й ходи работния стол.
А апартамента на сестра ти е страхотен, невероятно съчетание на цвят, дърво, декор, мека мебел и килими,,,,, ooooh!  bouquet 
Heart Eyes Peace Peace Peace

Юлееее ама ти си като момиченце с братовчедчетата си Simple Smile  #Crazy  bouquet Mr. Green , страхотно ви се радвах от далеч/ на снимките де/ ...... ! Белогарчишките скали са невероятни, водена съм като много малка и не помня много, но са величествени! Страхотни снимки сте направили  Peace

Роска усмихни се заради мен, защото аз ти се усмихвам и ти изпращам повечко положителна енергия!   bouquet  bouquet  bouquet

Дита спорна работа  newsm75 newsm28, после ще ти е гот  Hug

Тали не разбирам от засажданки...., ама давай с борчето и брезата бе, какво сега  hahaha hahaha hahaha , как е малЧото?

КатеТг чакам да се появят цени на кожените обувчици Steli  и ще си поръчаме, разглеждам Ви всеки ден, но това което искам и ми харесва още не е актуално, така че чакам  Grinning Hug

Креми с умиление чета за това, което разказващ за бремеността си  Crazy Hug Stop Давай...

Жу как са вече нещата във вас с пъпките, мина ли карантинния период. Дано се оправяте вече.

Сонче липсваш ми.

Биси подадохте ли документите, какво стана, дано не съм изпуснала нещо, да си казала, а аз недочела нещата, сори!? Стискаме палцииии!

Май ще приключвам, че стана дългичко.

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 18:10 от Galaxy_26

# 269
newsm44 newsm44 newsm44 Преди няколко часа капарирахме новото си жилище. В края на месеца ще го освободят. В крайна сметка намерихме средно решение между къща и апартамент - апартамент от къща Joy - ще имаме и тераса, и голям двор, и градинар, от който на този етап не съм много доволна, но ще трябва да го стегна. Laughing

Виртуална почерпка за всички и най-много за Цецето, която предсказа, че през април ще подпишем. Струваше ми се невероятно, но стана. Освен това преговорите за жилището ги водехме няколко часа след пристигането й в Будапеща. Simple Smile
Изчезвам да не дразня шефа /Рони/! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт