МАРТенки сме най-добре, всяка гушка своетo дете!

• 13 958
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
Честити бебчовци на щастливите мами!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме на преглед днес и много се вълнувам! Най-вече ме вълнува как ще се завлека от паркинга с две бебета... Crazy
После ще ви се похваля.
Тоби все още няма колики. Понякога се извива и почервенява, но като му дам да си сръбне малко се чува експлозия и е доволен след това.
След баня пък спи като...къпан, дори не се нахранва като хората, но спи непробудно 3 часа. Вчера след къпането ходихме на гости и не се обади през цялото време.
Нагаина, аз ползвам шезлонг и съм много доволна. Има легнало положение, люлееш го в него, и като го застопориш за да не се люлее се получава лек наклон за да не връща. Peace И Тоби връща, не всеки път, но понякога обилно и шезлонга помага.
Ние сме с този, модел 2007 обаче, от баткото, на снимката се вижда добре. Има и по-хубави, с мелодии и люлеене и т. н.  
http://www.detskydum.cz/detail/chicco-relax-play-2009-260901/

ето ни
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328278&pid=11334127
4 снимки

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 11:50 от Deziderata

# 61
  • София
Здравейте и от нас!

Благодаря за рамката на снимката, и за новата тема...   bouquet

Честито на всички нови мами, да са им здрави дечицата!
И търпение и успех на все още чакащите!  Hug

Ние вече влизаме в ритъм май...
Тошко яде на 3 часа, явно от всичките болници така си свикна и сам си се буди. Даже и през нощта Sad
Има си и колики детето, голямо гърчене пада. Капки ползваме Колийф и положението е търпимо за сега.

Младостките мами, бройте ме и мен за евентуална разходка из квартала. Ние още не сме излизали, но се надявам скоро и това да стане...

Лека седмица на всички. Като ми остане пак малко време, ще се включа и по другите теми  Hug

# 62
Аз само искам да се похваля, че днес ни падна пъпчето  newsm44 newsm44 newsm44
Сега излизам по работа, а после ще чета  Rolling Eyes

# 63
Здравейте момичета,

Честито на всички!   Hug

Моля ви, помогнете ми със съвет! В шести месец съм, но съм страшно разстроена от наблядаващият ме лекар в Тина Киркова!
Кажете, моля, къде родихте, доволни ли сте? Изпадам в паника- не остана никакво време, а само ми смучат огромни пари и нищо взамяна...  Cry

# 64
Здравейте момичета,

Честито на всички!   Hug

Моля ви, помогнете ми със съвет! В шести месец съм, но съм страшно разстроена от наблядаващият ме лекар в Тина Киркова!
Кажете, моля, къде родихте, доволни ли сте? Изпадам в паника- не остана никакво време, а само ми смучат огромни пари и нищо взамяна...  Cry
здрасти,
аз родих в Тна Киркова при д-р Диана Николова. Тя ми следеше и бремеността. Аз съм много доволна от нея. Като тръгнах да раждам тя беше на смяна, но до 19 и 30. Аз родих чак в 23ч и тя остана докрая и без да иска 1 лев.

# 65
Много благодаря за отговора, Elg .
Работата е там, че докторите там сигурно се поддържат и сега ме е страх да остана в същата болница!  Confused

# 66
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито на всички!   Hug

Аз не мога да ти помогна със съвет за София, но не се разстройвай че не е останало време, напротив.... Има още толкова много до края....питай нас дето чакаме и ни се струва че край няма да има. В смисъл че си в 6-ти месец и имаш достатъчно много време да проучиш нещата и да избереш нов лекар или дори нова болница. А какво точно се е случило ако не е неудобно де  Hug

# 67
Много благодаря за отговора, Elg .
Работата е там, че докторите там сигурно се поддържат и сега ме е страх да остана в същата болница!  Confused

ама защо мислиш така?
Твое право е да се преместиш при доктор при който ти искаш. Знам и от другите мамита, че с доволни от докторите си. Кажи ти при кой си.
И Деската е права- има доста време.

# 68
  • София
Аз пак да се включа, с един въпрос този път.

Ние вече почнахме предимно с кърмене да се храним, та възниква следната ситуация - едната цица нещо не я долюбва мъника и ако успее поне веднъж в деня да почне сукането от нея, пак е нещо. С другата си почва без проблем, а доста често след като я изплюе успявам да го излъжа да посуче малко и от "лошата". Обаче това означава, че тя е доста по-малко стимулирана и съответно пуска по-малко. И като се има предвид, че и когато се цедях по цял ден, докато дребния беше в болницата, тази гърда пак си пускаше почти двойно по-малко от другата, сега ме е страх да не вземе съвсем да спре млекодобива от нея...

Дайте идеи как да се справя с този проблем...

Гледам за памперси сте си говорили... Ние сме с Pampers в момента, още сме на първия пакет, който таткото купи(все пак малчо си е бил в къщи всичко на всичко 7 дена...) За сега съм доволна и не мисля да ги сменям ако не се появи проблем. В болницата ми похвалиха и Пуфис, но ще ги пробвам само ако реше да сменя тези. Иначе като си го прибрахме от болницата беше със силно подсечено дупе и ни бяха написали рецепта за 2 мазила. Едното го нямало вече, спрян внос?! (вече имам чувството, че нищо не внасят тези фармацевти...). Другото е някакво противогъбично - Имазол. Ползвам него и Бочко и вече почти му мина.

# 69
Добър ден мамчета!

Честити синове на Айрис и dudolina, и честити дъщерички на stasi8510 и DESIR - Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят.

Честита месечинка на бебе Билянка!

Успех на мамите 2 в 1 !Скоро да се похвалят с рожбички!Стискаме Ви палци!

Айде пак да питам:
По колко Ам правите горе-долу за дохранването ?       
На колко часа ядът вашите бебчета?
[/size][/b]

Ние ядеме от гърдата обаче нещо нямам кърма и се налага да я дохранвам с Ам!
Е това е засега от нас!

# 70
Честито на Айрис!!! Да й е жива и здрава рожбичката Heart Eyes !

За пъпките на мен с Борис ми бяха казали, че е контактен дерматит и е нещо често срещано и непритеснително. Ана също имаше, но се изчисти за един ден в родилния дом, след като си ми я дадоха. Имам подозрение, че прекалено високата температура действаше неблагоприятно (в стаята с бебетата беше нечовешки топло, а малките бяха опаковани като за северния полюс Tired ). Разбира се, това не го твърдя със сигурност, просто си е мое наблюдение Peace . Иначе и на мен ми казаха да не мажа с нищо и да има допир предимно с нейни дрехи и чаршафи/пелени.

За слънцезащитните кремове: по- добре е да се намаже и да се изложи на слънце. Зимата недостига на витамин D е по- голям, заради липсата на слънце. Така че е хубаво да се излага по малко, за да се набави по естествен начин.

ЛЮБИМА, супер, че си се "престрашила" да кърмиш навън, поздравления Hug . Аз с Боби я открих тая благодат чак към 3-4 месец и ме беше много яд, че не съм почнала по- отрано (да спестя постоянното търчане от парка до вкъщи). А за дзверенето в сутиена да ти кажа: нали знаеш, че всъщност ако се вижда нещо, то е съвсем малко и само под определен ъгъл? Така че някой и да има желание да гледа, трудно ще му е Mr. Green .

ivelina, вечер кърмата намалява, не се притеснявай, нормално е Peace

# 71
Здравейте мамита бъдещи и настоящи!!!! Леко раждане на всички които още са две в едно  Hug Ние вчера бяхме на консултация за един месец сме наддали 1 кг и 5 см сме пораснали.Педито ми каза да започвам с плодов сок , обаче на мен ми се струва твърде рано - все пак сме на 35 дни само.Може ли мамите с бебчета на около месец да споделят съветите на техните педита?Не е ли по добре да започнем със сокчетата третия месец????

# 72
.....Педито ми каза да започвам с плодов сок , обаче на мен ми се струва твърде рано - все пак сме на 35 дни само.Може ли мамите с бебчета на около месец да споделят съветите на техните педита?Не е ли по добре да започнем със сокчетата третия месец????

Shocked  Shocked  Shocked Това е НЕчовешко!!! Твоето педи в кой век живее. Разбира се, че е твърде рано, не виждам защо трябва толкова много да се бърза

# 73
Здравейте!
Не мога да се добера до компютъра и това е. Tired
Честито на всички за всичко което съм пропуснала - около две теми назад.
Ние се кърмим, дохранваме се с Фризолак - по 30мл. на три от храненията.
Все още нямаме проблеми с подсичане, обаче имаме пъпки по лицето. Ако някоя мама може да ми помогне със съвет: Пъпчиците са дребни, по лицето, червени с бяло връхче и не стоят постоянно. Изчезват, появяват се пак. Мисля си че е от нещо което съм яла. Та въпросът ми е: Такива пъпчици ли се появяват при алергична реакция към нещо което аз съм яла или пила.

# 74
Роси и Стела от около час са си вкъщи вече  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Много съм щастлива, чак си поплаквам от радост, умиление и облекчение!
Роската е много по-добре, има кърма, Стела си суче, да са ми живи и здрави двете принцеси!!!

Общи условия

Активация на акаунт