МАРТенки сме най-добре, всяка гушка своетo дете!

• 13 936
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
Честито на новите мамита, да са ви живи и здрави бебчетата
Инфаколик от Гърция,но няма упътване на друг език освен на гръцки и незнам по колко капки трябва да давам Thinking.Моля,ако някой ползва тези капки нека да сподели по какъв начин ги дава-много ще съм благодарна ooooh!.
Аз сега почнах да давам от тях - дават се по 2 капки директно в устата,то нали е с капкомерче и е много лесно  Peace, нз само дали са ефикасни,до сега бях на колиеф,но ми свърши и реших да пробвам и от тях  newsm78
За памперсите и аз забелязвам на Крис крачетата като го махна са на раета от памперса,но той е само 3кг и нещо съмнява ме да му е малък  newsm78
Номерът с гърдата и главата назад и ние го правим,ама търпя какво да правя и на където мръдне,мърдам и аз  Mr. Green
Ние също много трудно заспиваме след баня,уж се наяжда добре и после почва един рев докато оригне,после го е страх да си затвори очичките да не изпусне нещо и чак към 12 заспива,буди се в 3 да яде и после към 5,от там почва едно будене през 1 час,явно му се засилват коликите  Thinking
Ние пък изобщо не можем да стоим спокойно,ако сме будни,винаги мрънка или реве,трябва вечно някой да го носи,иначе го слагаме вече в шезлонга и му пускам вибрацията, така май спи по- спокойно
Аз днес му купих за 40 дни бели панталонки и червена тениска на бенетон,много са сладкки,сег атрябва да му взема и някаква жилетчица , дано да е топличко,пада се на 19 април,точно на великден  Laughing
За секса аз имам голямо желания,таткото да не  говорим  Mr. Green,но изобщо време не остава,ние заспиваме по рано от него вечер  Rolling Eyes

Да имате някакви отзиви за тези капки за колики - Ентерокинд,педито ми ги изписа,но нещо не ми вдъхват доверие  Thinking

# 106
  • Варна
Честито бебче на Айрис и на всички други нови мамчета! Да са живи и здрави и много палави   bouquet
Доста от вас са пред компютрите/лаптопи с бебчетата. Не ви ли притеснява облъчване? Като добавим и другите неща като телевизори, клетъчни телефони... Не че се вманиачавам на тази тема и като излезем ще дишаме чист планински въздух, но пък каквото зависи от нас поне може да се намали. Е, верно че новите техники си имат защити, но все пак. Споделете мнение и въобще как са при вас нещата.
Ние днес за пръв път излязохме на терасата  Party
Ivema, къде я намери тази евтина аптека?

# 107
rusana -аз сега ходих при един комшия грък,който ми преведе,че се дава от 20-40mg/ 0,5-1 ml/ , та се чудя две капки не са ли малко!? В нашите капки пише,че 1ml e равен на 25 капки ooooh!

# 108
Честити нови бебчета!
На нас днес ни падна пъпчето. Ronja77 ние също не спим през нощта - буди се през два часа да се храни, яде по половин час и докато заспи то станало време пак за ядене. Направо ще откача вече. Колики също имаме - купувам Колийф. На вас една опаковка за колко дни ви стига?

# 109
  • София
забравих да цопна днес в темата и се възмущавам цял ден защо не пишете Joy

да се похваля: бяхме при педиатъра и малката е пораснала с 3 сантиметра и е качила точно едно кило. Изтърпя геройски ваксината. Рева много малко.

# 110
И аз да се похваля-малкия за месец е качил  1300, вече е 5150 и е пораснал с 2 см. PartyИначе си поплака на ваксината,ама беше неизбежно.Другия месец ще слагаме Пентаксим. Peace

# 111
rusana -аз сега ходих при един комшия грък,който ми преведе,че се дава от 20-40mg/ 0,5-1 ml/ , та се чудя две капки не са ли малко!? В нашите капки пише,че 1ml e равен на 25 капки ooooh!

Аз взех Инфакол(английски) те са с капкомер и се дава по 1 капкомер преди всяко ядене,по необходимост може и по 2 капкомера) 1 капкомер е 0,5мл,предполагам,че и тези са така! А 1 мл е около 1 кафяна лъжичка-2 капки наистина са много малко,поне 15-20 трябва да са Peace

# 112
  • София
И аз да се похваля-малкия за месец е качил  1300, вече е 5150 и е пораснал с 2 см. PartyИначе си поплака на ваксината,ама беше неизбежно.Другия месец ще слагаме Пентаксим. Peace

Бела, на вас педито каза ли ви, колко ще струва Пентаксима?

# 113
аз май само се записвам от тема на тема и нямам изобщо време да ви дочета и да ви достигна  Whistling
имах проблем с кърмата първите дни и започнах да купувам от банки, за да не храня детето с адаптирани млека, но с много мъки и усилея от моя страна-храна,много течности и сън и почивка и голямо цедене сега си имам кърма .- цедя и давам в шише, но поне е кърма  Laughing  Peace за което съм супер доволна.Иначе само спим и ядем-много ми е послушно слънцето и не плаче за сега и колики нямаме!!! та това при нас-някой да знае трябва ли да купувам някакви формуляри за ной или за педиатърката да се попълват за детето??

# 114
 Hug ви всички!
Дессисс,губиш ми се тази вечер нещо  Crazy !Успех  Hug !
Лека вечер!  Heart Eyes

# 115
Белла,защо  му слагаш Пентаксим и при него се вдига Т, и детето е неспокойно и има доста странични ефекти! Какво е по-доброто на тази ваксина от тези,които са по ЗК?

# 116
red_girl   Thinking и аз мисля,че в нашия случай дозата ще е такава,защото и коликите ни са ужасни.

# 117
red_girl   Thinking и аз мисля,че в нашия случай дозата ще е такава,защото и коликите ни са ужасни.

Peace Аз давам по 1мл

# 118
А като натиснеш 2 пъти капкомера не се ли пълни целия?Сега и и аз се обърках  newsm78

# 119
  • Варна
Ivema, къде я намери тази евтина аптека?[/color]
24лв е в Марешки.

Белла,защо  му слагаш Пентаксим и при него се вдига Т, и детето е неспокойно и има доста странични ефекти!
Не мога да се съглася. На голямото ми момченце вече мина и 4тия прием на Пентаксима и не е имало абсолютно никаква странична реакция, с изключение на отток след втората ваксина. Но то си беше от поставянето, не от самата ваксина. Споделям личен опит. Иначе за цената, първата беше към 53лв, втората и третата купих за 58лв, а четвъртата (преди 2 месеца) - 53лв. Много зависи откъде се купува, защото по същото време, когато аз платих 53лв, една моя близка даде 62лв в друга аптека. Да знаете, че ваксината се разпространява от Търговска лига, Образцови аптеки. Не ги бях чувала, по случайност последния път купих ваксината точно от Образцова аптека.

Общи условия

Активация на акаунт