LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 74 866
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Момичета, имам поръчка от 30.01 -Трябва ли да се притеснявам? newsm78
Предварителни благодарности и целувки  bouquet

Аз си взех поръчката от 19.01 миналата седмица от новата поща в Бургас.
Но ти все пак можеш да пишеш на французите и докато си коренспондирате колета ти ще пристигне. Simple Smile

Fancy N, благодаря за размера.  bouquetАз чак сега видях, че си ми отговаорила  Crazy

# 721
Добро утро!
Много се извинявам, че обещах размери на бермудите в каки, пък се заплеснах...довечера ще ги измеря.
Вчера получих червената туника, 48. Бюстът ми (106см.) чудесно си се побира, ханша (122см.)- също. Доста широка идва на талията, като бремелинска малко, но пък иначе е чудесна и ще си я нося с кеф. Червеното е в оранжевичкав нюанс, памучна и за лятото мисля е супер. Довечера ще пусна снимка и ако някой желае- размери.
Връщам се да чета..., че ви изпуснах края...

# 722

2. гащеризончето Адидас - ей за него много ме е яд,знаех си че ще ни е голямо 102 и си мислех поне за догодина,а то е направо огромно и сигурно ще му стане в 1 клас Simple Smile все пак едва ли ще го продам,че наистина е хубаво и поне за плаж ще става Simple Smile

sis7, дай някакви мерки на това гащеризончне, моля те.Моят младеж е висок около 110см-дали няма да му стане 102  newsm78(ти пък сега,чак първи клас Simple Smile ). Как се облича, отдолу ли има копченца

# 723
  • Русе
Здравейте. Малко снимки от мен.
След близо 6-месечно четене е крайно време да се отчета. Благодарности  bouquet

# 724
  • Шумен
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166768& … ue&ksource=-1

Харесала съм тази рокля за майка ми, но се затруднявам с размера... може ли малко помощ  Praynig
гръдна 108см, талия 96см, ханш 109см

Предварително благодаря!!!

Побутвам си питанката, че искам да пускам поръчка...  Embarassed

Може би 44 или 46. Но все пак да се включи и някой друг.

# 725
44 е добре според гръдната и ханша, но ще е малко заради талията. По-скоро 46

За тези, които не им минава плащането: имало е случаи, когато при въвеждането на срока на картата, момичета са разменяли местата на месеца и годината, вижте да не ви идва оттам проблема. Освен това повечето банки определят лимит на остатък в картата, под който не може да падате. Например аз имам лимит 10 лв., и макар да виждам в онлайн банкирането, че разполагам да речем с 50 лв., реално мога да ползвам само 40.

# 726
Нагоре 48, ще е ОК, аз съм с подобни мерки и ми е добре 48, но ханша е много по- малък от моя, та...се чудя. Надолу със сигурност е по- малко от 48, та не казвам и към 46, но не съм сигурна...Дано се включи още някой.

# 727
Момичета, имам поръчка от 30.01 -Трябва ли да се притеснявам? newsm78
Предварителни благодарности и целувки  bouquet

Аз си взех поръчката от 19.01 миналата седмица от новата поща в Бургас.
Но ти все пак можеш да пишеш на французите и докато си коренспондирате колета ти ще пристигне. Simple Smile

Fancy N, благодаря за размера.  bouquetАз чак сега видях, че си ми отговаорила  Crazy

[/q

Мерси Hug

# 728

2. гащеризончето Адидас - ей за него много ме е яд,знаех си че ще ни е голямо 102 и си мислех поне за догодина,а то е направо огромно и сигурно ще му стане в 1 клас Simple Smile все пак едва ли ще го продам,че наистина е хубаво и поне за плаж ще става Simple Smile

sis7, дай някакви мерки на това гащеризончне, моля те.Моят младеж е висок около 110см-дали няма да му стане 102  newsm78(ти пък сега,чак първи клас Simple Smile ). Как се облича, отдолу ли има копченца

И аз го получих в събота, поръчах го за подарък на едно детенце, но се оказа че наистина е огромно. Моя син е 116 см и спокойно може да влезе в него, отдолу е с копчета тик-так и е страшно красиво .

# 729
Нагоре 48, ще е ОК, аз съм с подобни мерки и ми е добре 48, но ханша е много по- малък от моя, та...се чудя. Надолу със сигурност е по- малко от 48, та не казвам и към 46, но не съм сигурна...Дано се включи още някой.
Аз съм с гръдна 108 и всичките ми блузи, сака и въобще горни дрехи са размер 44 и са ми точно. Явно има значение и структурата, защото моите 108 са предимно на цици, иначе нямам широки рамене и широк гръден кош. Май нашето оразмеряване тук е също толкова неточно, колкото и таблиците.  Simple Smile

# 730
Благодаря!!!   bouquet

# 731
Ми...явно...съжалявам ако объркам някого...На мен талията ми е 98 и не съм съвсем без коремче, гр. кош и раменете май са ми нормални за тялото, не съм само на гърди, обаче...Едно пуловерче дето го взех уж не за мен ми стана и хубаво стои- 42-44 и една туника на Талисимер- също. Но с друго в този размер не съм рискувала. Едно сахаринче пък получих скоро, 48- опъва ми леко на ханша...

# 732
  • София
Днес си взех и последната поръчка за митница от 11.03.
Ето малко снимки на новите неща.

Якето на Актив много ми хареса,но 162 размер ми е малко големичко и ръкавите са ми дълги и широки.Ще го стеснявам Mr. Green.Иначе е много хубаво,плътно,с памучна подплата.Аз очаквах да е съвсем тънко,не знам защо newsm78

Би ли ми казала с какви размери си, за да преценя дали якенцето ще стане на сестра ми  Hug
Висока съм 165 см.
бюст - 88
талия - 66
ханш - 88.
Якенцето ми е широко като цяло - в раменете,ръкавите.Но пък и модела е широк.Размер 156 щеше да е много по-добре.

# 733
  • София
Днес си взех и последната поръчка за митница от 11.03.
Ето малко снимки на новите неща.

Якето на Актив много ми хареса,но 162 размер ми е малко големичко и ръкавите са ми дълги и широки.Ще го стеснявам Mr. Green.Иначе е много хубаво,плътно,с памучна подплата.Аз очаквах да е съвсем тънко,не знам защо newsm78

Би ли ми казала с какви размери си, за да преценя дали якенцето ще стане на сестра ми  Hug
Висока съм 165 см.
бюст - 88
талия - 66
ханш - 88.
Якенцето ми е широко като цяло - в раменете,ръкавите.Но пък и модела е широк.Размер 156 щеше да е много по-добре.

Ръкавите обаче със сигурност щяха да са ти къси. Аз имам 156, висока съм 158 и ръкавите са ми точно. Иначе и на мен ми идва малко по-широко, но явно такъв е моделът. Много е хубаво, а за тези пари е просто супер  Peace

# 734
  • София
Само да кажа, че панталона на адидас от 10,50 евро в албанците е наличен. Кйто иска да поръчва докато го има.

Общи условия

Активация на акаунт