Отговори
# 225
Интервюто е забавно, особено в края, наистина се засмях, дори ми хареса как чете и интервюиращия. Но не знам, Робърт сякаш наистина не приема тези неща за сериозни, радвам се, че е искрен, разбира се, не харесвам камофлажа, но като фенка на книгите и на филма мисля, че се престарава чак в искреността си. Просто ми се искаше актьора, който наистина ме влудява в образа си на Едуард, не само като визия, а и като актьорска игра, да приамаше това за нещо по - сериозно, за по- хубаво, да го цени повече.

Защото феновете наистина го обичам, по фенски му, и е малко обидно през цялото време да обяснява как му е все едно, да се смее тип "тея не са в ред"  - не че не е прав де, но все паааааак  Confused

и на мен такова впечатление ми направи в началото. Но около премиерта толкова много интервюта имаше, с милион повтарящи се въпроси, някои не много добре сформирани или не нужни , та май от тях зависят отговорите му. Не знам дали е несериозен към всичките филми или намира за абсурден интереса към него и това да влияе на отношението му .
абе дълбок и интересен екземпляр е Simple Smile

Сензория, мерси за линка..много, ама много са ми готини всичките Heart Eyes

------------

НОВИ СНИМКИ( на Робърт) :
http://www.robsessedpattinson.com/2009/04/rob-in-vancouver-last-night.html

в резюме: притежателката на снимките била в ресторант, когато Робърт и Сам(Брадли) влезли. След разпознаването, накарала приятелката си да попита за снимка, Робърт се съгласил, и сервитьора ги снимал, защото девойките искали и Сам да е в снимката. Според бармана често посещавал ресторанта.
Друга приятелка пристигнала в ресторанта(тук доколкото разбирам са изчакали Робърт навън). След час Робърт и Сам излезли да пушат с някаква жена, която не ги оставяла на мира. Момичетата поканили  Роб и Сам на РД на едната(бенсън10:не се знае дали ще отидат...едва ли...помислих си злобно преди да отида да сънувам Робърт Simple Smile) През цялото време Робърт се смеел и изглеждал подпил, но миришел на парфюм Simple Smile..не говорил, защото (според момичетата жената с тях била туай-мом) жената ги дразнела... (хм, дали не се замислят, че може и в тях да е повредата...да чакат час за още снимки )

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 08:46 от benson10

# 226
Уф, това ми се вижда ужасно - да не можеш да седнеш на спокойствие с приятел на ресторант, една цигара не можеш да изпушиш без някой да ти виси на главата, да не можеш да чуеш собствените мисли от истерични крясъци на фенки....

Не знам въобще как има сили и желание да се усмихва на тези изнудени снимки....

И на всичкото отгоре всички очакват той да се държи като героя си, всеки го възприема като Едуард, никой не се опитва да го види като различна личност...

# 227
Добро утро  Simple Smile
Цитат
(хм, дали не се замислят, че може и в тях да е повредата...да чакат час за още снимки )
Ако са можели да мислят тогава....  Mr. Green
http://store.picbg.net/pubpic/8D/9F/6cf562e540a78d9f.jpg

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 09:11 от MuryG

# 228
  • Разпиляна във въображението
На изнудените снимки изобщо не ми изглежда чак толкова добре. На първата е меко казано ужасен Confused

MuryG страхотна снимка Peace

# 229
Тази снимка я гледах и на други места, но ми се струва много до-оформена (touched-up ...как е това на български- като се оформя с компютър след това)... цвета на очите не му е толкова син... нали преди време обсъждахме дали са зелени или сиви и решихме, че е между двете- но не са естествено сини ... и лицето му тук е гладко като на модел за фон дю тен, а знаем, че дори като Едуард, поникващата брада му личи... и нещо клепача над лявото му око седи неестествено... абе не ме кефи снимката

а на фенските снимки ....не е ли нещо гримиран- очите и веждите му много се открояват, а хем е снимано отдалеч...

# 230
Добро утроооо  bouquet
Рядко се включвам тези дни, но съм заета.
С Twilight разбира се хехе какво друго...
Но ви чета!

# 231
момичета както винаги сте в крак с всичко случващо се около нашите любимци...   bouquet добре че сте вие..защото аз нямам много време за ровене, но благодарение на вас съм в крак с инфото  Hug

снощи повлияна от постовете изгледах Заветът - но определено не е филма който би ме заредил така както Здрач...  Peace фен до край  Heart Eyes

фук-фук, подписа си го сделах сама...че може ли да се пиша фен а в профила си нищо фенско да нямам  Blush Rolling Eyes Blush

# 232
фук-фук, подписа си го сделах сама...че може ли да се пиша фен а в профила си нищо фенско да нямам  Blush Rolling Eyes Blush

Аз заради моя изучих 2 програми за направа на гифчета Embarassed

The covenant го дръпнах вчера, довечера ще го гледаме с приятеля ми и сестра ми Sunglasses

# 233
  • Варна
Присъединявам се към пристрастените. Прочетох "Здрач" и "Нова луна"  и чак не мога да се позная. С мозъка си осъзнавам колко много наивни моменти има в книгите и филма, но пък точно те ти бъркат право в душата.
Като чета, че Бела се двоуми в любовта си в третата част, чак не искам да я започвам. Имам чувството, че лично ме обижда с това си поведение.
Когато в "Здрач" Едуард изсмука кръвта от отровната ухапване на Джеймс, не мислите ли, че трябваше някой да изсмуче след това неговата отрова.   Laughing
Та нали и той я ухапа за изсмуче отровата, пък и неговите зъби са зъби на вампир все пак  newsm78

# 234
С мозъка си осъзнавам колко много наивни моменти има в книгите и филма, но пък точно те ти бъркат право в душата.
.....Когато в "Здрач" Едуард изсмука кръвта от отровната ухапване на Джеймс, не мислите ли, че трябваше някой да изсмуче след това неговата отрова.   Laughing

добре дошла  Simple Smile
може би си права, че наивните моменти имат нещо общо с привлекателността на поредицата...на подсъзнателно ниво, може би...
Иначе за Едуард и ухапватето- не знам дали е пуснал отрова (дали това може да се контролира и да има ухапване без пускане на отрова- както например, като имитира, че се храни..нали в книгата отхапна от пицата на Бела в столовата на училище и си помиси, че няма да й навреди, защото не е оставил отрова по нея ), а дори и да е, що да не е изсмукал обратно? в книгата той казва, че усеща морфина в кръвта на Бела, демек е чиста вече... според мен нито отровата на Джеймс, нито собствената му влияят като ги изсмуква обратно ...

# 235
Какво мислите за веждите на Едуард?  newsm78 Във филма са дебели, но много добре оформени. А в снимките от ежедневието... меко казано са доста рунтави... Повече ми харесва визията във филма  Naughty

# 236
Присъединявам се към пристрастените. Прочетох "Здрач" и "Нова луна"  и чак не мога да се позная. С мозъка си осъзнавам колко много наивни моменти има в книгите и филма, но пък точно те ти бъркат право в душата.
Като чета, че Бела се двоуми в любовта си в третата част, чак не искам да я започвам. Имам чувството, че лично ме обижда с това си поведение.
Когато в "Здрач" Едуард изсмука кръвта от отровната ухапване на Джеймс, не мислите ли, че трябваше някой да изсмуче след това неговата отрова.   Laughing
Та нали и той я ухапа за изсмуче отровата, пък и неговите зъби са зъби на вампир все пак  newsm78

#Crazy Ама той не я е захапвал!

"I felt his cool, strong fingers on my burning hand, locking it in place.
Then his head bent over it, and his cold lips pressed against my skin."

"Почувствах студените му, силни пръсти върху горящата ми ръка, като я
задържаше на място. Тогава главата му се наклони и студените му устни
се притиснаха към кожата ми"
.

Ако се порежеш не си захапваш порязаното
със зъби   Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 14:19 от MuryG

# 237
Здравейте момичета,
напоследък не се включвам в темата, ама имам много работа, но пък редовно Ви чета.
Прочетох едно интервю с Робърт дадено на списание FREE.
Ще го опиша.
Преди година е живял в малък апартамент в Сохо, който нямал отопление и баня, но имал страхотна гледка от покрива.
Правел музика и се чувствал щастлив.Обичал да живее бохемски. Напуснал го е защото е живял почти година В  САЩ, но му било мъчно.
След заминаването му за Испания -  филма за Дали, живота му се променил.
Пристрастен е към музиката на Ван Морисън.
Лондон му липсвал много.

# 238
Ето едно забавно клипче  http://www.youtube.com/watch?v=ypk2v4KBsZs  sorry ако е пускано вече  Wink

# 239
Момичета, на мен днес не ми се отваря http://www.newmoonmovie.org/
При вас как е?
Да не би да имат планувано затваряне...
Не помня вчера да съм прочела съобщение, но може аз да не съм видяла...

Общи условия

Активация на акаунт