Отговори
# 255
Няколко даже си харесах, но може би на първо място № 22, след това № 24, 19.

Между другото се сетих за нещо: в книгата Едуард кара Volvo S60, нали така?
А във филма е с едно много сладко С30, което си е хубаво, обаче как се возят в него 5 човека въобще не са го помислили.
В началото той караше цялото семейство, трудно ми е да си представя какво ще е гъчкано с Емет вътре....  Crossing Arms

# 256
  • София
Още един глас за 27.
 Нищо не разбирам от коли / по ми е ясно под капака кое как работи/, но за мен с тези неразличаващи очи S60 и С30 си е все "нещо" на 4 колела.
 Mr. Green Емет явно не са го събрали, затова ползваха джипа.

Стефани няма ли си друга работа - какви русалки я гонят. Освен тези книги има още една издадена или се бъркам? Някакви отзиви ако спомените са ми верни!

# 257
Да ви кажа за този конкурс - постер номер 11 е български! Той сега май е на второ място.

Miriel, отваряш си първия диск на DVD-то, избираш Special features -> Audio commentary with... и маркираш OFF и натискаш отдолу Play the movie Sunglasses

# 258
Няколко даже си харесах, но може би на първо място № 22, след това № 24, 19.

Между другото се сетих за нещо: в книгата Едуард кара Volvo S60, нали така?
А във филма е с едно много сладко С30, което си е хубаво, обаче как се возят в него 5 човека въобще не са го помислили.
В началото той караше цялото семейство, трудно ми е да си представя какво ще е гъчкано с Емет вътре....  Crossing Arms

Да, точно така, кара S60R, ето такова http://www.stepheniemeyer.com/img/cars_volvo.jpg Нам C30-та ми допада много повече!

# 259
  • Разпиляна във въображението
Miriel, отваряш си първия диск на DVD-то, избираш Special features -> Audio commentary with... и маркираш OFF и натискаш отдолу Play the movie Sunglasses

Нямам ДВД Sad Номера май не се получава при плейърите на лаптопа. Нищо. Ще си го сваля на диск и като се сдобием с домашното кино  ще го гледам там Wink

# 260
С какво го гледаш? Аз със VLC player на компа и нямам никакъв проблем. Те нали са ти 2 ISO файла. Отваряш Alchohol 120%, избери да ти отвори първия, Twilight, след това mount devicе, отиваш на CD-rom-a, избираш да ти го отвори с  VLC player и от там нататък както казах по-горе. Аз не знам дали ще тръгне на домашно кино...

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 23:50 от Sensoria

# 261
по повод на

само на мен ли Стефани ми прилиа на Кристен и от там на Белла? Thinking

# 262
Аз съм с KMPlayer. Нямам ISO файлове. Всички са avi формат. Това, което съм свалила е Twilight DvD Special Features. 8 файла. На филма пише следното -  Twilight DvD Director Commentari.

# 263
Ами няма как да ти тръгне, защото си свалила не DVD-то, а само Special features към DVD-то, филмът липсва на този торент, реално това е втория диск от 2 дисковата версия. Eто това е мойто:
Twilight (2-Disc) (Widescreen, Special Edition) ISO
DVD features:
* Presented in widescreen format only
* Audio commentary by Catherine Hardwicke, Kristen Stewart, and Robert Pattinson
* Muse music video: "Super Massive Black Hole"
* Paramore music video: "Decode"
* Linkin Park music video: "Leave Out All the Rest"
* Five extended scenes with director introductions
* Five deleted scenes with director introductions
* Seven-part documentary: "The Adventure Begins: The Journey from Page to Screen"
* Comic-Con "fandom" piece
* Comic-Con NY sizzle reel
* Three trailers
* Penelope trailer

# 264
Благодаря за линка  bouquet. Почвам да го свалям и него. Ще събера 20 гб. само "Здрач" на компа ooooh!

# 265
Няма защо Hug

Сладки сънища от мен! smile3524

# 266
и аз гласувах..моите фаворити са 22 и 4  Peace

# 267
Аз се прецаках и гласувах само за един, а то си пише, ама някой трябва да чете, че може за 3 различни да гласуваш. Е, аз дадох гласа си за 9, най - красив ми беше от всички, макар и не най - изчерпателен. Иначе, да, 11 е на българин (Ayden Zaferov Yusufov), дори момче, забележете, учудващо Simple Smile Дано спечели той, да ни е нашата гордост Wink))

# 268
  • Сливен
На мен пък нито един не ми хареса  Confused
Доста лоши изпълнения има.

# 269
Дени, мерси за линка с постерите. Разгледах малко, но не съм си избрала любим за сега.

------------
Както знаете няма ден тук без да се спомене името на Робърт по най-различни канали в светските им новини. Тази вечер гледам едно от тези предавания и дават за разни известни личности и с кой биха били добра партия... Жената, която питат е собственичка на клуб за запознанства за милионери(има реалити шоу). Та тази Госпожа предлага Миша Бартън за Робърт били добър фит и добра енергия... Малко съм разочарована..хубава е, ама тия дето се гаджосваше последните години са Sick ...Робърт е много над тях...или аз съм много чувствителна Joy
Иначе нищо ново, повтарят новини от преди два дни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт