Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 2

• 241 204
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 1 005
На това ниво просто няма увреждане.С неврохирурга обстойно разглеждахме диска на който са ми снимали и почти целия торакален отдел.Още след ямр попитах докторката дали на горе имам проблем.Няма нищо.
Операцията ми беше достатъчно отдавна.Единствено джипито ме убеждава,че болките са от операцията.Мнението на специалистите е друго.

# 1 006

Здравейте дружина!
 smile3518 Аз явно, защото се похвалих и затова сега съм пак в криза!
Някой може ли да сподели нещо за обратната реакция от процедурите, казаха ми, че е нормално да ме боли... но колко време трае... Rolling Eyes ???
Лекарката ми каза, че е възможно дори да се почувствам много по-зле newsm45.
Кракът ми буквално гори от върха на палеца по цялото стъпало плюс остра на моменти болка в кръста и коляното, това явно е реакция на прищипания нерв, може би се е поосвободил и сега е травмиран...  newsm78.
А като се върнах от санаториума бях като нова..., уви щастието ми трая точно 4-5 дена... smile3518

# 1 007
  • София
Здравей, Ели!  Hug

Много силна ми се струва тази реакция, така както я описваш.  Sad
Ти пази ли се като се върна от санаториума? Периодът след балнеолечението е много специфичен - иска много пазене,
тъй като тялото буквално е като "размекнато" от процедурите.

# 1 008
Обикновенно болките са още на 2,3 процедура.И отшумяват.Не е задължително и да се появяват.Тая парещата болка отива към прещипване,не към освобождаване на нерва.Да не си настинала?

# 1 009
Аз получих изтръпване на единия крак, без наличие на болки, защото ми пуснаха по-силен ток на СМТ-то. Изтръпването трая от понеделник до четвъртък, като постепенно намаляваше. Вчера и днес вече не усещам почти нищо. Но влошаване, болки... не е имало такива неща и лекарката не ми е обещала да се появят по време на физиотерапията. Rolling Eyes

Софи, сетих се за първия пост в новата тема още нещо. Имаше едни скици за упражнения. Може и те да се сложат, полезни са. Peace

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 20:35 от Бижy

# 1 010
 newsm12 Ами да си призная честно сега като се замисля май поизстинах, не се усетих, че кръста ми е "отворен" smile3518
Вчера много духаше и ... аз се мотах тънка блузчица само Weary

# 1 011
  • София
Софи, сетих се за първия пост в новата тема още нещо. Имаше едни скици за упражнения. Може и те да се сложат, полезни са. :peace

Да, ще добавя и тях!  Hug

Ели, намажи си кръста с Дийп Релийф.  Peace
През лятото е много коварно, уж е топло, но пак иска пазене.

# 1 012
написах две рецепти, които ми казаха и действали много добре :

Лекарство против болки при доскопатия, изкълчване, навехване

Първи вариант:
Рефригеранс – 1 част
Антифлегмин – ½ част
(Двете се купуват от ветеринарна аптека)
Етерични масла от
1.   лавандула – 20 капки
2.   розмарин – 20 капки
3.   лимон – 20 капки
намазва се болното място

втори вариант:
250 гр. Ябълков оцет
25 гр. тамян

# 1 013
Лили,
това с ябълковия оцет и тамяна съм го пробвала.Мисля,че на става за нас.Много пари.Нещо подобно на финалгон.Това е от рецептите на Ванга за плексит.Аз съм писала и друг път,че съм си правила какви ли не бабешки рецепти.За дх е и счукана керемида с яйце и ракия-нещо такова.Слагала съм и хардал с кисело мляко ,от него изгорях.
И от ветиринарната се мазах с нещо конско,миришеше на лавандула.

# 1 014
Лили,
това с ябълковия оцет и тамяна съм го пробвала.Мисля,че на става за нас.Много пари.Нещо подобно на финалгон.Това е от рецептите на Ванга за плексит.Аз съм писала и друг път,че съм си правила какви ли не бабешки рецепти.За дх е и счукана керемида с яйце и ракия-нещо такова.Слагала съм и хардал с кисело мляко ,от него изгорях.

Вчера ми го прехвалиха и при хора с дископатия действало. Изпратих го за всеки случай-на някой пък може и да подейства.

Сега ви препращам линк за един мануален терапевт във Варна - и него много го прехвалиха. Местоположението на клиниката било зад 4-та езикова гимназия на Почивка за всеки, кой се интересува. Лично аз като му дойде времето ще го навестя, но сега няма да стане-не ми е необходимо.
http://komitovclub.com/bg/index.html

# 1 015
Това мазило зелено ли е? И на мен ми казаха от ветиринарната да взема нещо подобно, но не съм се решила. Rolling Eyes То ако е за хора щеше да е пантовано, та затова се чудя newsm12

# 1 016
Това с което се мазах аз,беше зелено и миришеше остро.

# 1 017
Здравейте другарчета Hug
Да се похваля, че на мен напълно ми отшумя малката криза, и сега си остава само голямата, но и нея съм я притиснал доста (не само тя мен Mr. Green) В петък и събота духаше много силно и не издържах. Ходих да карам и двата дни, при това доста агресивно. Скачах, карах бързо (60км/ч) и това по 4 часа и двата дни. Болката не се увеличи, дори след като намаля дрогирането с адреналин всичко е наред. Усещам само стандартната болка точно под д-то Embarassed От миналия понеделник пак започнах да карам колелото всеки ден, но започнах да пропускам някои от дните в които правя упажнения. За себе си категорично разбрах, че движението е лекарството.

...Справям се добре с ходенето и спането не ме боли много,нито бия обезболяващи но проблема ми е в сядането. newsm45 Явно се притиска седалищния нерв и започва да ме боли десния крак и от време на време да изтръпва. Но щом стана и се раздвижа се оправя. Трудно ми е за работата, че трябва да стоя по 8 часа седнала. Някой може ли да даде някакво мнение ако има същия проблем...
Лина, и аз съм повече от 8ч седнал, но при мен болката е само когато съм прав или ходя. В седнало положение съм добре. Преди време бях питал и някой от специалистите ми каза, че изтръпването не трябва да се допуска, също като болката. Това което правя е когато се сетя (когато не ме боли не се сещам, но все пак..) да ставам, правя няколко обиколки из стаите пораскършвам се, лягам за около минута на диванчето и леко си разпуквам гръбнака. Проблема при дългото седене е, че притискаш непрекъснато едни и същи участъци и не им даваш да се възстановяват. Мисля, че тези раздвижвания трябва да се правят през около час.

Весела и хубава седмица на всички.

# 1 018
  • Бургас
На мен ми казаха като поседя 40 мин. да ставам да се поразкършвам. И забелязах, че ако не ставам от стола продължително време започвам да чувствам лек дискомфорт в кръста. Затова стажам и се разхождам, даже се чудя дали да не си занеса степера в офиса защото в къщи мещо ме мързи да ги използвам.

# 1 019
Интересно е, че и аз  веднага след упражнения се чувствам по-добре. Държи ме няколко часа така.

Хубав и мобилен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт