НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от работещите мами  Mr. Green
Деница, хайде някоя събота неделя да оставим бебетата на бабите и на разходка с моторите! Преди го практикувахме всяка вечер след работа ама сега с чавето все съм неоправдана даже си спретнахме един хубав звучен семеен скандал по случай откриването на сезона  #2gunfire
Maia   Heart Eyes ако решиш и да се повозиш ще го уредим  Hug

Приятни разходки на всички въпреки, че времето е малко мърляво ...

# 61
Деница, хайде някоя събота неделя да оставим бебетата на бабите и на разходка с моторите! Преди го практикувахме всяка вечер след работа ама сега с чавето все съм неоправдана даже си спретнахме един хубав звучен семеен скандал по случай откриването на сезона  #2gunfire

Една приятелка на сватбата си след църквата повдигна полите на роклята и хоп на мотора зад мъжа си и така отпрашиха. Фен на мотори до побъркване. Ама тя си е куку по принцип, за да я венчаят я търсеха 20 мин. а тя зад църквата навряла главичка в отворения преден капак на един автомобил да дава акъл на собственика му как да го подкара.  Joy Joy

Иначе беше манекенка и сега е щастливо омъжена и очакват второто си детенце. Първото го слагаше на задното стъкло в колата като го караше на консултации след раждането. За второто планира нов мотор. Joy

# 62
Малко смях -

Дай, едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика “Фъшшш”....

Дайте ми един глистер аналгин.

Може ли едно за кръвно на “Паткафарма”?

Дай 1 блистер от ония моите на Шайкафарма

Може ли хапчета за изрусяване на мозъка?

Километър за температура

2 бисерчета фамотидин

Зелени хапчета за епидемия

Вие същата аптека ли сте, където я търся?

Този аналгин където ми го дадохте, може ли да го развалите?

Наш Иван е много болен. Ката си сложил темпериметъра, да си премери темперакурата, и като го извадил…. и като го погледнал.. 40 сантиметъра!

На тема БЛИСТЕР:
- Глистер
- Глистче
- Бластер
- Кора
- Дай ми две люспи аналгин и една люспа антистенокардин
- фолийце

Може ли едни хапчета за секс “подагра”?

Калиев хиперкомбинат

А калиев сперманганат имате ли?

Капкометър

От зелената рецепта ми дай седалгин ООН

Копчета за хлебарки имате ли?

Какво е разписанието на това хапче?

Дай 2 колдрекс макс фактор

Дай лакалут за вагинална промивка
(лактацид за вагинална промивка)

1 кантонерка аналгин

Шмелник байкалски

Презерматив

Клиент пита аптекар къде да постави свещичките, а той му отговаря: в аНУСА. След малко клиентът се връща с две течящи от носа му свещички и пита какво да прави…..

Витамин С на скилидки продавате ли?

Парацетамол на активия? ("Актавис")

Паста за зъби плака луд? ("Лакалуд")

Имате ли дефлориращ сапун на Dove?

Хлорофил на таблети против кариес?

Една кутийка презервативи Дюрасел.

- Аспирин?
- Колко?
- За 80 кила чушки.

Eдин аспирин узо, че ме цепи главата.

Разговор между клиент (от мъжки пол) и фармацевт:
- Извинете, бихте ли ми дали една таблетка Трибестан!
- Бих могла да Ви дам една таблетка Виагра или Левитра.
- Аз искам Трибестан, не се нуждая от продуктите, които ми предлагате. Налага ми се да пътувам със самолет, а ми става лошо.

Имате ли Спермадекс и Курватол?

А чорап за разширени вени за ляв крак до коляното?

ЧЛЕННИК БАЛКАНСКИ
(Шлемник Байкалски)

Бушони за уши имате ли?

Хапчета за заплес?
(запек)

Можете ли да ми поправите черчеветата на очилата?

Вагинални таблетки за през устата?

Шишенца за цокане (???)

Обезчестяващ спирт
(обезболяващ)

# 63
Мъри, моята мома прилича на мене по килограмите, не яденето и въобще визуално, само дето върви височка като баща си-63см. Мен малкото килограми не ме притесняват, притеснява ме че не наддава много. Аз я захраних с пюренце давам около 60гр морков+картоф след обедното цокане, да свиква с нови вкусове и да регулираме акото че само да хапна нещо зелено и е с разстройство и само отлагаме ваксините заради това.

За педиатърката ни- въпреки че е възрастна е в крак с новостите, но има много пациенти и никакво внимание не може да ни обърне и напоследък това взе да ме дразни #2gunfire, но предимството е че има частен кабинет и мога винаги да отида(почти по всяко време), но като ни е по ЗК не ни взима и стотинка, а и по-добра няма.

# 64
П.С. Мернах, че някой пита за шезлонг за бебчето - ние имаме стол за хранене на Чико - Поли Меджик - той е 0+ и мисля, че е една перфектна инвестиция  Peace От както го имаме малката не е помирисвала шезлонга. Все пак не е редно детето да лежи на земята  Crossing Arms

Илка, шезлонгът не се държи непременно на земята!  Naughty Аз го слагам по леглата и дивана. И всъщност никога не съм го слагала на земята.

# 65
Лора....  Joy Joy Joy Joy
хайде ние излизаме  1stroller

# 66
  • София

Една приятелка на сватбата си след църквата повдигна полите на роклята и хоп на мотора зад мъжа си и така отпрашиха. Фен на мотори до побъркване. Ама тя си е куку по принцип, за да я венчаят я търсеха 20 мин. а тя зад църквата навряла главичка в отворения преден капак на един автомобил да дава акъл на собственика му как да го подкара.  Joy Joy

Лора, точно това беше и моята представа за сватбата. Разходка из цяла София с ескорт от мотори и аз да се вея с роклята ама пусто не го сметнахме правилно бебето и нямаше как да се вея с корема на мотора, та затова отложихме сватбата за тази година
Специално за теб е този линк : http://www.fun-6.com/sme6ni-tekstove-mobile.htm

# 67
Еееееееееееееех, аз докато се накумя и сигуно вече всички сте на разходка, ама нищо като се върнете да има с какво да се подсилите.  Днес нашият Дундарко прави пет месечинки, та рекох да почерпим. Ние задължително ще позаблажим нещо, но да видим какво ще е. Много слънчево настроение днес и усмивки !!!

# 68
JoyМерси  Joy Joy

Честито на месечинките  Hug

# 69
  • Попово
хайде на отчет от днешната консултация- 8.200кг и 68см  Mr. Green
май всички сте по пътищата а, хаймани с хаймани  hahaha

# 70
  • София
Браво на Василенка все така да расте и да хубавее!  Hug
Мацки, днес ме е обхванал творчески ентусиазъм, а гледам че сте качили по някоя снимка. Мисля да наредя пак децата на първа страничка.
Обаче този път искам и по една снимка на мамите. И да ги надпишете да няма после припознаване на чаветата  Joy
ОСтавила съм три снимки без имена в албума другите си ги редя.

Хайде не се скръндзайте дайте нови снимки на буболечките.

# 71
 kaffeetrmker_2

slanchoranche, Таня, честити ви месечинки! Да са много послушни бебоците!  newsm51

Астера,  Hug Embarassed аз хич не обичам да пиша, но като няма как да си общувам с форумките и ...  hahaha пиша.
За времето и Рибарица не се ядосвай  Naughty другата година ще е по-добре, а сега поне сте подишали чист въздух.  Peace

Тофи, още не пише  Sad Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ели, от вчера си мисля за тази твоя колежка ...  ooooh! Ума не ми го побира как грамотни хора отказват да се информират  Thinking 
Една моя позната ми каза какво съм се запритеснявала от алергии, то пък точно на моето ли щяло да се случи?  #Crazy

Аз да кажа, че пак се върнахме на биба с 2 дупки.  ooooh! Оказа се, че с 3 се дави, а като се задави не иска да яде, а като не иска да яде реве че е гладен. Получава се нещо като омагьосан кръг.  Banghead

Валя, за снимките на мамите може ли да са с бебчета? Аз не съм се снимала сама от бременна.  ooooh! Да знам дали да се фотя или да изровя някоя снимка с бебето.  Flutter

Пепена, браво на момата и чакаме снимки от купона снощи!   dance

# 72
  • София
Юле може и с бебока ама да ти се вижда лицето, че ще отрежа само него.
ето да видите какво мисля да правя, мама ще е в горната снимка,  ако някой не си харесва снимката да казва да я сменям преди да съм ги залепила че тогава е голряма врътня.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11358597

Приятна вечер на всички малки и големи сладури  Heart Eyes

mimeto_mss, снимката на МОНИ е много стара всеки път минаваш с нея, искам нова снимка  Naughty

# 73
Юле може и с бебока ама да ти се вижда лицето, че ще отрежа само него.
ето да видите какво мисля да правя, мама ще е в горната снимка,  ако някой не си харесва снимката да казва да я сменям преди да съм ги залепила че тогава е голряма врътня.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11358597

Приятна вечер на всички малки и големи сладури  Heart Eyes

mimeto_mss, снимката на МОНИ е много стара всеки път минаваш с нея, искам нова снимка  Naughty
Ейййййййй давам давам, ама аз съм си заплес, кой да се сети  Joy

Готово  Peace Цели две снимки съм качила в албума снимки за колаж  Party Hug
А ето тук се сетих и  поднових и нашето албумче, който има време да ни види колко сме пораснали http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315191&pid=11360984

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 19:07 от mimeto_mss

# 74
Момичета някой има ли проблем с мултимедийното прикачане? newsm78 Аз мога само по стандартното и то не всеки път.Иначе моя снимка съм качила, сега на бебка се мъча да кача.

Общи условия

Активация на акаунт