НОЕМВРИ 2008-1

• 10 169
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Честит Първи Април! Нека чувството за хумор е ваш спътник и винаги да ви измъква от неприятни ситуации  Hug

Ама как само се усеща, че времето е кофти  Laughing

Алекса Как няма да тсанеш шофьорка. Просто се отпусни и давай смело. Кофти е някой да те наблюдава, но няма начин.

Хана
Защо да има проблем да го слагаш в столчето за кола? Нали е от 0 до 13 кг !? С Рая вече се возим в полулегнало положение. Мисля, че няма проблем  Rolling Eyes

Относно изворната вода педка каза, че е по-добре да преварявам, защото неможе да гарантира качеството на водата. Но аз съм предлагала на Рая. Също и Тонг Стронг е подходяща за бебета  Peace

# 91
  • някъде там......
Добро утро и от нас! Честита месечинка на патерица на Алексче на Шопкинята  Hug, както и на днешните ни месечинки

И да похваля моята шушулка тази нощ - за пръв път от месец и половина насам не се събуди 5 пъти. Промрънка в 4 часа, взех я в моето легло и се приготвих да папаме, ама тя, милата, си захапа палчето и си заспа пак. И така то 6 часа, когато поцока малко и пак заспа, та чааааааааааак до 8 часа откара - това го няма в историята. Дано не е инцидентнто само, че и аз да мога малко да поспя.
     За хубавото време - дано се върне скоро пак. Откакто е слънчево, почти не се свъртаме вкъщи. Понякога пак пищи от количката, но му намерих цаката - излизаме с кенгуруто, бутам празната количка, тя заспива бързичко и я местя в количката. Така се разхождаме докато се събуди и ако пак се разпищи - пак я мятам в кенгуруто. Само не знам какво ще правим като стане 9 кг и няма да мога вече да я нося в кенгуруто какво ще правим.
    Мамита, откога можем да слагаме бебоците в полулегнало положение в количките? Вчера бяхме на ортопед и пропуснах да го питам. Питах го кога в столчетата за хранене и той ми каза къмм края на 6-тия месец ориентировъчно, но бебетата сами си казвали кога са готови. Иначе прегледът мина много добре, док беше доволен и като я гледаше на ехографа си промърмори нещо, че било започнало да се образува костно вещество, каквото и да означава това  newsm78. Предадох на педка думите му и тя каза "браво".
    Алекса, много е кофти да шофираш с още някого. А иначе, шофьор се става с практика. И не свиквай на село, а в голямата лудница - там, където по принцип ще шофираш. Успех!

# 92
  • Бургас
Добро утро!!!
Момичета много съм отчаяна заради това кормуване. Имам чуството, че просто няма да стана шофьор. Embarassed Или нещо с инструктора немога да се разбера newsm78. Ще ме заведе мъж ми на село да покарам малко, че така с 1-2 часа седмично ще схвана другата година. Laughing
не се тревожи аз миналата година хем бременна бях 2-3 месец пък си взех изпита без проблем като отличничка, после като се върна мъжа от рейс в 7 месец се упражнявах да карам по улиците на Бургас - голям стрес за мъжа беше #Crazy  travelщото каза "кой ти е дал книжка на тебе" #Cussing out и сега съм наказана не ми дава колата първо да се науча да паркирам

# 93
Добро утро   bouquet
Честит 1ви април! Излъгахте ли някой вече?  Laughing
aleksa_sm ,не се тревожи, ще станеш шофьор. Просто се опитай да си спокойна и да не се паникьосваш  Peace
 Може ли момичетата,които си водиха децата в Г.Баня на ортопед да ми кажат как точно става процедурата. Трябва ли предварително да се запишем и ако е така при кой лекар,важи ли направлението от ЛЛ и тел. плс  Praynig (да не спамим темата,може и на лични,моля). Предварително благодаря!   bouquet

аз не мога да кача снимки в албума,нещо съм затъпяла май  Crazy

# 94
  • София
Момичета много ви благодаря  bouquet Hug!!!
Аз карам сутрин, точно в пиковия час, кой знае колко псувни съм отнесла, но проблема е,  че инструктора малко си противоречи, не си мърда крака от съединителя и аз нищо немога да  усетя. На село мъж ми на това ще ме научи. Аз ще го карам отзад напред. Joy Ще се науча, но ми трябва практика.  newsm01
Сега да се посмеете малко ще ви споделя как вчера го оставих Крисчето в креватчето по корем, за да ида да му забъркам манджата. И се връщам, а той като се извъртял и като си бие тиквето в решетката на крветчето. Настръхнах цялата, а то и червено на главата имаше. И нали съм яко паника, викам си "Айде уредих детето #Crazy". Ама после се поуспокоих и взех да се смея. И да ви кажа научих го да си дава ръчичките. Само гукането засега му се опира. hahaha

# 95
Добро утро мамчета и честит ви 1ви април.Но шегата настрана,тая сутрин Радост падна от спалнята,но добре че беше паднала върху един плюшен слон smile3518 и я опипах цялата и като я натискам не я боли никъде,смее се ,гука,ритка си,заглежда се и изглежда добре.Но се разтреперах като я видях на земята и милата плачка-ужассс,нооо всички бебоци са падали от къде ли не  smile3532.Сега ще я наблюдавам като стане как ще се държи.Другото което е че ме боли корема все едно ще ми идват гостите,ноооо ще видим.
Айде лек ден и жалко че е лошо времето  Tired Целувки
Споко aleksa_sm и аз севтосах моята,а на другите мами дали се е случило нещо подобно  newsm78

Хубаво ще е да ни дадат някой лев  Party,ама не ми се вярва.Докато не ги взема

# 96
здрвавейте и от нас! Бързам да ви съобщя добрата новина - току що чух, че депутатите решили да отпуснат на всички дечица родени през последното тримесечие на 08г и родените през тази година еднократно по 500лв като компенсация заради финансовата криза.

За водичката аз давам преварана,  бебо бая си я обича, в някои дни изцоква по 100мл., не наведнъж разбира се.

Столчето за кола го ползваме почти от самото начало, харесва му да си лежи в него, само дето напоследък почва да му отеснява. Естествено подготвене сме със следващия размер, но ще изчакаме да навърши 6м.

Алекса, не се притеснявай, каране му е майката, само така ще се научиш, дори да грешиш не се шашакай, смело напред, с времето сама ще усетиш как стваваш все по -добра!

# 97
здрвавейте и от нас! Бързам да ви съобщя добрата новина - току що чух, че депутатите решили да отпуснат на всички дечица родени през последното тримесечие на 08г и родените през тази година еднократно по 500лв като компенсация заради финансовата криза.

hahaha Ей, това е първо априлска шега  hahaha

# 98
  • София

Аз пък се вързах. Embarassed Joy

# 99
  • Попово

Аз пък се вързах. Embarassed Joy

и аз се вързах  Embarassed ама така е то- гладна кокошка просо сънува  Mr. Green

# 100
  • София
Добро утро!

didipidi, спокойно всички деца падат не се удрят ами по скоро плачат от уплаха. И ние вчера правихме странни акробатики ама аз накрая се смях с глас. Подпряла съм я на една възглавница защото вече не иска да лежи и отидох да приготвям мляко. Чувам едив рев от спалнята и отивам да видя какво станало,Калина си изпуснала играчката и тя паднала от едната и страна и моята мома се захлупила по корем върху нея и реве. Що реве не се знае като се надига на ръчички и върти главата като някоя сврака. Затова си мисля че движението от падането ги плащи защото е изненадващо.

aleksa, не се притеснявай. Ще станеш шофьор.Става с практика, не можеш да го научиш. И мен ме учеха да карам кола миналата година ама след всеки урок се прибирахме със скандал с мъж ми и затова за доброто на семейството прекратихме уроците  Joy

shoppy, честита месечинка на Алексче. ДАй ми друга снимка че тази не мога да я наглася трябва да й изрежа половината муцунка.

galisis, браво за почивката!

приятен и усмихнат ден на всички шушулки!

# 101
  • София
Я как сме се наредили на балкона Joy:
aleksa_sm, mimeto_mss, slanchoranche, zakobako, valpurg, shhht.secret, reni79, PePeNa, valya_76_08, utro77, marojinka, anikamensito

# 102
Я как сме се наредили на балкона Joy:
aleksa_sm, mimeto_mss, slanchoranche, zakobako, valpurg, shhht.secret, reni79, PePeNa, valya_76_08, utro77, marojinka, anikamensito
smile3521

Wearyпрекалено хубаво за да е истина-малко гадна шега Laughing
didipidi   Hug спокойно-на една моя приятелка дъщеря и пада на 40 дни от скрина за преобуване директно на паркета-повече от 1 метър и нищо и няма-живо и здраво е детето на 7години вече.
Но останалите мами не пробвайте това у дома Naughty

# 103
 smile3532     smile3533             smile3534

Честит първи април !!!

# 104
  • Варна
Здравейте, честито на днешните месечинки!
По повод на 1 април- аз все не мога никого да излъжа, но миналата година се получи доста ефектно. Точно тогава мъжа ми почиваше и беше единственият удобен момент да... съобщим на майка ми че съм бременна. И значи аз го каня на вечеря, за първи път, защото майка ми не одобряваше много връзката ни ( добре че после като го опозна нещата се обърнаха на 180 градуса). И като приключихме с вечерята съобщаваме новината- майка ми се хили и не вярва, вика няма да се хвана то е 1ви април.  smile3533 Почваме да я убеждаваме, взе да се съмнява жената че сериозно говорим, но пак не й се вярва. Около полвин час сме я убеждавали, после като ни повярвааа шах и мат  Joy Допоследно се надяваше да се бъзикаме, ама нее Mr. Green И преди 1-2 седмици ми вика: Вие много внимавайте, защото първи април наближава  hahaha
valya_76_08 много добра идея за колажа, ще кача снимки- нали 2, на моя милост и на беба, ако не съм разбрала- поправяите ме  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт