Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 80 272
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
А той един Убавееец, съвсем ще ни стресира и депресира Joy
Да,доста е страшна снимката и мен ме плаши  Joy
Mlyna,мъжа ми е водолей-страхотна зодия.
Най-добре се разбирам с водолеи,така съм забелязала,може и да съм пристрастна  Whistling

# 31
Mlyna,мъжа ми е водолей-страхотна зодия.
Най-добре се разбирам с водолеи,така съм забелязала,може и да съм пристрастна  Whistling

Благодаря !  newsm03

Аз съм супер щастлива, защото се разбирам с риби, близнаци, раци, скорпиони и телци. Какво повече мога да искам ?  newsm51

# 32
Момичета,ако я карате така птица ще трябва да пуска нова тема след 10 дни Laughing
За протокола : дева-перфекционист.Прекрасно детство и студентски живот.Вече 10год. живея в район с най-много заболявания на щитовидната жлеза в България.

# 33
Хвана ме , мъжо ми е дева  Laughing Наистина са много взискателни към себе си, перфекционисти във всяко отношение + амбициозни. В света най-много милионери са деви  Crazy

Кой е този район с най-много заболявания на щитовидната жлеза в България?

Момичета, два дена пропуснах да си пия хапчето - събота и неделя. В неделя започна да ме боли жлезата, възможно ли е, заради два пропуснати приема, чак болки да имам. Днес си го пих сутринта, но още ме наболява, дано болката премине  Tired

# 34
Е,не сте вси4ки от големи градове,аз съм от малък,веднага ми откриха,4е имам възел,зависи от доктора,няма зна4ение от кой град е,а дали си върши и оби4а работата .Не са ли ви казали,4е  заради щит.жлеза е изпотяването и отговаря да ти е студено? smile3514

# 35
  • София
Да се запиша и аз в новата темичка,птица  bouquet
Момичета аз не пиша  в последно време тъй като едно че няма какво,а и ми се случи нещо много гадно-забременях след инвитро но се оказа мисед аборт изпаднах в голямо отчаяние но сега се възстановявам и се опитвам да гледам напред,чета и черпя много полезна информация от вас относно Хашимотото.
Страхотни сте всички. Hug

# 36
ninkata80   Hug Hug Hug искренно съжалявам  Hug Hug Hug
останах без думи
 Praynig за маника

# 37
ninkata80, ужасно съжалявам, миличка  Hug Hug Hug

Дано, след като се съвземеш от случилото се, да имаш повече късмет!!!

Дръж се, кураж и моля те, не се отчайвай! Не знам , дали си чуваала приказката, че след най-тъмната и мрачна нощ, идва най-светлия ден. Дано и при теб е така. Praynig
 smile3525

# 38
Привет и от мен макар че не пиша много често ви чета когато мога. Аз пък съм Везни, също много хубаво детство, прекрасни родители... При мен мисля Хашимотото е започнало със загубата на майка ми внезапно при катастрофа и последващи проблемчета малки и големи. Не съм сигурна де. В момента го боря със Селен, пробвам едни руски таблетки и крем- мисля след 3 месеца като ги пия да се изследвам и да видим дали има резултат. В момента се чувствам горе долу ОК, значително по-добре от миналото лято когато бях като парцал... Последно ТСХто ми беше 0.8 ниско но все пак в норма (преди това беше към 1.5 но антителата са ми високи...Странното е че имам и симптоми на хипо и на хипер а според лекарите щом хормоните са ОК симптомите не са от това...
Успех на всички в борбата с Хашимотото:)

# 39
Mlyna района е югозападна България.И аз понягога пропускам по ден -два едва ли е от това.
ninkata80 съжалявям.Кураж  bouquet
птица нещо си се объркала ти ,не си за тук, близнаци и Хашимото Joy(мъжа ми е близнаци).

# 40
ninkata80,съжалявам ,мила,прегръщам те силно. HugЗнам ,че е банално,но от собствения си тъжен опит мога само да ти кажа да гледаш напред,да не се предаваш,ще изгрее слънце и на нашата улица. HugКураж

Аз съм Водолейче,и аз съм от въпросния район,ендемичен или както там го наричат.
Днес за първи път си забравих хапчето,нещо съм отнесана Mr. Green

# 41
  • София и там където не се пуши

Много съжалявам, след такова нещо обикновено стават близнаци - успех до три да ги докараш.

За зодията - аз съм дева

# 42
ninkata80,съжалявам много   Sad Пиши по-често при нас  Hug
Dorothy,ти разби всичко детско в мен с този господин в подписа ти Joy
Много оригинално хрумване,може всички да си го сложим да ни познават във форума-патките заспали на г-н Хашимото  hahaha

# 43
  • София и там където не се пуши
 Joy Joy Joy от скоро научих как да слагам снимка в подписа, само се чудя как да го намаля.

# 44
(х) Dorothy   hahaha hahaha hahaha голям е убавец
гениално хрумване
има една тема за правилата във форума от там ще рабреш как да я намалиш
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт