Автоимунен тиреоидит на Хашимото (6)

• 81 011
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета
Вижте този линк - някой беше писал по-рано за "белая лапчатка"(бял очиболец) в някакво руско лекарство, но и при нас имало подобно
http://www.greenhealth-bg.com/index.php?page=shop.product_detail … mart&Itemid=2
Аз пия само селен - стотина пъти са ми по-високи антителата, а ТСХ ми е 3.7. Обаче докторката само това ми каза и се готвя да отида при друг д-р.
Вчера една колежка спомена за "Съкровище от тайгата" и аз взех че си купих - женшен. Някой опитвал ли е?

# 511
  • София и там където не се пуши
daisi браво че такова нещо има и в България (за очеболеца)

# 512
И още ... сега видях за гъбата.
Помня че като бях малка - разбирайте преди около 30 години - баща ми я отглеждаше Simple Smile
Също така, че сме пийвали - профилактично.
И още помня, че не винаги е резлива. Сигурно зависи от температурата в стаята. Но не знам дали има действие върху обмяната на веществата

# 513
Няма да ви се сърдя, ако ме наречете безнадежден скептик, но според мен това лекарство няма да ми помогне с нищо, предпочитам си тироксинчето и цефазелчето.

# 514
 Simple Smile
Ако ми предпише доктор лекарство, ще си го вземам. А билките може би са за кураж, знам ли ... Simple Smile

# 515
Ох Mlyna дано, че вече не издържам, сигурна съм, че ако си поспивам повече ще се чувствам по-добре, симпотмите не са ми от болестта толкова, колкото от недоспиването

Този ЕНДОКРИНОЛ ме заинтригува, може и да го пробвам   Thinking ще пробвам всичко, което е по силите ми, и аз се чудя това нещо от къде ми дойде, ама е факт. Само до преди две години бях здрава като кон и изведнъж  к во стана, грип след грип, стана нещо с имунната ми система, стана грешка явно и ето го резултата.

момичета ЛЕКА НОЩ, да спите като къпани и утре да сте бодри и весели !!!!!   smile3503

# 516
Диди6 браво за резултатите.

Момичета вярвам, че няма  болест без лечение- гледайте филма Тайната.
Сигурна съм в добрите резултати.

# 517
tzvetam, pepvaneva, благодаря ви!
Ще поискам направление, нали вече не могат да отказват джипитата.

За протокола и аз съм със синузит.

Диди6, спортът много помага за закаляването, хубаво правиш, че ходиш пеша, ама друго си е от време на време по-голямо натоварване.
Аз също съм скептик за билките.

прасунчо, със сигурност симптомите на Хашимото са много, не е странно че го набеждаваме за много неща. Хаха, дори по-напред четох, тактика да не споделяме при лекари веднага, че сме с Хашимото, за да не ни пренебрегнат медицинските лица и обвинят Хашимотото за всичките ни болежки.

Спирането на кафето, не повлиява ли добре безсънието? И аз имах проблеми със съня, спях кафето за ок.месец по други причини и започнах да спя по-добре.

Лека нощ!

# 518
За безсънието - чаша топло мляко с мед. И в креватчето. Или чай от маточина.

# 519
  • София
Добро утро!
Изпиххх....го!  Сега не ме боли ,поне не усещам, свързвам го с напрежение,умора -сигурно затова вчера не можех да си движа шията от болка.Постепенно ще ми стане ясно кога и как......още прохождам в хашимотията.....Сега си спомням,че на една позната майка й беше оперирана/без щит.жлеза/ и пиеше ел.тироксин,та я пазеха от лоши новини,стресове и някак ми беше чудно,че толко ли пък се отразява и не може ли жената да се владее и пази сама. Ето,че дойде време да го разбера .......Вчерашното ми неразположение и болка го свързвам с неприятна.емоция ,която изживях ,напрежение което не ми беше нужно.... Явно не трябва да обръщаме внимание на всичко около нас,да се пазим от стрес.... Но,как ще стане това- не знам!!
Хайде,ставайте да пием кафеее???  bouquet

# 520
мм kaffeetrmker_2
добро утро
кафе казваш-може
и аз много се впечатлявам-дори малък инцидент цял ден мога да го мисля
време е да облечем кожата от носорог

След малко ще си взимам резултатите, ако съм скапана да знаете защо съм изчезнала

УСПЕХ ДНЕС И МНОГО СЛЪНЦЕ sun

# 521
Добро утро мм, аз вече пия кафе, скоро ще скачам и ще излизам даже.
Като разказваш за тази жена - много хубаво, че близките и познатите й са се опитвали да я предпазват от лоши новини и стрес. На мен никой нищо не ми спестява, след първоначалното стъписване от странната диагноза, сега роднините ми май смятат , че се превземам леко, особено, ако спомена че понякога гушата ме боли, на което изобщо не вярват.
Истина е, че тази болка се появява при напрежение и стрес, понякога и при физическо натоварване. Пожелавам ти, като се понатрупа тироксинчето да изчезне неприятното усещане.     bouquet

алиса, успех за резултатите, писали сме едновременно, благодаря за пожеланието, на теб също   bouquet

# 522
Диди6 от вчера искам да те питам-нали уж ТСХ-то ти е в референтни стойностти, защо пишеш, че трябва да го свалиш?  newsm78

# 523
Alisa6,въпреки че в лабораториите референтните стойности на ТСХ са до 5,за нормални се приемат стойности до 2.5.Така ми обясни д-р Тодорова.Прочети подчертаното в първия пост:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&a … msg68948#msg68948
Пиши после за резултатите  Hug

# 524
Когато на майка ми и откриха възли на щитовидната жлеза ,тя започна да се оплаква ,че я боли отпред врата.Аз и казах ,че не може да е от  жлезата там където ми показва,но тя не ми вярваше ( тя не знае,че съм с Хашимото )даже ми се сърдеше,че  не и вярвам ,че е болна.Когато след месец отиде да и направят биопсия и лекаря и каза,че не може да я боли там където показва от жлезата  ,болежките и спряха. LaughingВнушението е голяма работа Laughing
Май трябва да напишем на 1-ва страница"Не е за хипохондрици"Laughing
прасунчо,съжалявам ,че и майкати е хашимотка ,но поне ти вече си наясно с нещата.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 09:29 от didikeh

Общи условия

Активация на акаунт