Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 13 854
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
можете официално да ми сложите разови гащички, потвърдени са от двама лекари. Бях на ФМ при др Врагалева и съм доволна, много е внимателна наистина и разгледа всичко. Не очаквах да е толкова млада само, но пък е много симпатична.

# 76
  • София
Имаме един познат,който си кръсти момиченцето Лия,защото била любимата му героиня от Междузвездни войни,принцеса Лия.Как ли щеше да се казва, ако беше момченце-може би Люк Joy

# 77
Това с усещането на пола си зависи от майката мисля. Аз понеже исках 1-вото момче, 2-рото момиче, то стана обратното. А 1-вия път 2 пъти ми казаха момче и 2 пъти момиче, та все се надявах за момче. Сега исках пак момиче, но бяхме 99% сигурни, че ще е момче, точно щото искаме момиче и така и стана.
Едно време, майка ми като е била бременна с мен е казала, че ще е момиче, ама баща ми твърдял за момче, при брат ми обратното, така, че майките по си усещат.

Айде, да се оправяме да ходим малко на разходка. Ух, кога ли ще си купя лятна количка, да ходим по на далеч и да обикаляме магазините.

# 78
Dendy права си за чалгата, онзи ден се бях качила в един автобус и шофьора естествено надул музиката и като се почнаха едни ритничета, едно местене... викам на мама чалгарчето,аз му пускам класическа музика да става интелигентно, пък то на чалгии реагира.
За шестото чувство - моето поне ме подведе, аз винаги съм мислела, че ще имам първо момче, пък то каква я мислихме каква стана.

А моя бебчо реагира на метал!   superuu В събота вечерта на партито по случай награждаването от състезанието по халфпайп на Пампорово, като чу Мегадет, направо подивя. За пръв път го усетих толкова силно и на често.

# 79
  • Варна
Здравейте момичета!
Аз съм от юлките, ама редовно ви чета и вас Simple Smile Първо да кажа на всички, които се притесняват, че още не усещат бебетата - виждам по лентичките, че повечето сте 18та седмица, и аз тогава още нищо не усещах. Чак в 19та и няколко дена усетих леекички потупвания, обаче даже не бях сигурна, че това е бебето Simple Smile После цял месец усещах, ама  доста слабичко - малко сутрин, малко вечер, и чак от ден-два усещам доста силни ритничета и преобръщания и за първи път вчера видях как корема ми мърда! Усещането е страхотно, даже се просълзих от умиление, а още по-готиното беше, че точно тогава говорих с таткото по телефона. Simple Smile
Така че спокойно и малко повече търпение Simple Smile
За пола - аз съм записана при вас с неопределен термин, но там е още старата информация - за момче Simple Smile Това бяха предположенията на лекарката ми от 10та и 12та седмица. Аз обаче имах някакво усещане, че ще е момиче и даже не си смених розовата лентичка, докато не се потвърди. Даже някой ме питаше защо съм с розова, като ще имам момче Wink И в 20та седмица - на феталната морфология, се оказа, че е момичее Simple Smile Та моля, сега някой да ми смени цвета на щъркелчето и при вас.

# 80
Аз да обърна малко разговора за дрешките и да ви питам, искам да си купя клин4ета - 7/8 за туники и сукман  newsm78 та дали ще има по магазините за бременни или ще ми свършат работа и обикновените магазини за бельо, ама неща да ми стягат на корем4ето  ooooh!

# 81
Dendy аз пообиколих доста по магазините за бременни и клинове не съм виждала, само чорапогащи с платки, така, че по-добре да търсиш в магазините за бельо.

# 82
Яснооо  ooooh! мерси Захира, ами ще трябва да обиколя, искам да е трико + малко ликра...
Вие как ще се обличате, аз се снабдих с една рокличка и 2 сукмана от Продавалника и 4акам само да стане топло, иначе имам туники разни от миналата година трябва да ги изкарам да видя какво ще ми стане.. а ааа и няколко по- дълги потника си взех от Ларедута, ама незнам дали ще вляза в тях лятото.

# 83
Кейт, смених ти щъркела. Честита мома!

Момичета, в първия пост с червени букви пише за промяна на информация, за добавяне, предложения, оплаквани да се пращат ЛС. Наистина не възможно 2-3 човека да следят всички, които искат да се впишат в списъка или да променят нещо. Всички искате промяна, а никой не чете първия пост!  Hug

Предложения, оплаквания и забележки изпращайте на ЛС!
Ако някой иска да му бъде променена информацията или да бъде добавен също да пише ЛС на Август 2009.
Ако пощата е препълнена може да пише на Биа, Дю или sunbeammm.

Аз вчера си взех дънки, имам два тънки панталона и няколко блузки от типа на туниките. Приватизирах две блузи от приятеля ми, които ми стават и така ще изкарам. Края на април сме на сватба, само за този повод ще търся нещо по-официално, а и на 15.08 също сме на сватба - ей тогава вече ще е шоу.  Crazy

# 84
Дю ей тук е проблема - официалните дрехи, на моя мъж брат му се залюби с една мома  Mr. Green и заговориха за сватба, викам само тая година да не е, че какво ще обличам... Щото аз съм много практичен човек в някое отношение, не ми се дават много пари за дрехи които ще понося месец, два или пък сложа веднъж ..

...е практичен човек съм от към покупки ама като стане въпрос за маркови червила и глосове Embarassed ...... ебай трябва да ми го забранят  Embarassed

# 85
Аз бях на сватба две седмици преди да родя. Направих грешката да си събуя обувките на масата /високи с токчета/, които до този момент ми бяха като на свинче-звънче. И после като ми се подуха и отекоха краката от седянето и си ходих боса до нас, а обувките в ръцете. Това пред хотела, до колата, после по стълбите до нас  Laughing

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:45 от Лилия. Н

# 86
Аз бях на сватба две седмици преди да родя. Направих грешката да си събуя токчетата, които в този момент ми бяха като на свинче-звънче. И после като ми се подуха и отекоха краката от седянето и си ходих боса до нас, а обувките в ръцете. Това пред хотела, до колата, после по стълбите до нас  Laughing

Оффф дано да се отложат всички сватби на близки тая година, може догодина пролетта най-рано да се женят хората.. че уж никой не правеше последните години, ама сега освен брата имам и една приятелка- потенциална булка  Tired  Mr. Green

# 87
Здравейте момичета!
Аз съм от юлките, ама редовно ви чета и вас Simple Smile Първо да кажа на всички, които се притесняват, че още не усещат бебетата - виждам по лентичките, че повечето сте 18та седмица, и аз тогава още нищо не усещах. Чак в 19та и няколко дена усетих леекички потупвания, обаче даже не бях сигурна, че това е бебето Simple Smile После цял месец усещах, ама  доста слабичко - малко сутрин, малко вечер, и чак от ден-два усещам доста силни ритничета и преобръщания и за първи път вчера видях как корема ми мърда! Усещането е страхотно, даже се просълзих от умиление, а още по-готиното беше, че точно тогава говорих с таткото по телефона. Simple Smile
Така че спокойно и малко повече търпение Simple Smile
За пола - аз съм записана при вас с неопределен термин, но там е още старата информация - за момче Simple Smile Това бяха предположенията на лекарката ми от 10та и 12та седмица. Аз обаче имах някакво усещане, че ще е момиче и даже не си смених розовата лентичка, докато не се потвърди. Даже някой ме питаше защо съм с розова, като ще имам момче Wink И в 20та седмица - на феталната морфология, се оказа, че е момичее Simple Smile Та моля, сега някой да ми смени цвета на щъркелчето и при вас.

Ти сигурна ли си,че си от юлските мами Thinking
Аз също съм в 23 г.с. и съм определена за 04.08  Thinking

# 88
Тази сватба на 15.08. е планувана от миналата година  Mr. Green На първата ми братовчедка е. Мислеха за 15 и 21 август, заради мен насрочиха дата 15-ти.
Денди, поне се успокоявам, че е лято и дрехите са по-евтини, ще мина с риза или туника и надолу панталон или пола. Другият вариант е рокля.
Лилия, обувки с токчета не нося  Laughing просто не мога да ходя с тях. Сватбата ще бъде на село на поляна, така че няма да бъда единствена без токчета.  Mr. Green

# 89
Хилоу пак от мен нисък риск за даун  newsm44 още по-спокойна съм

Общи условия

Активация на акаунт