Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 13 854
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Здравейте и от мен!
Много ме е яд на тези дрехи за бременни - наистина повечето панталони хем не са хубави, хем са супер скъпи. Засега карам с едни дънки и една пола, но нещо и блузите започнаха да ми отесняват.
Не ми се иска да се оплаквам, но последните 2-3 дни се чувства отвратително. Като изляза на разходка не ми стигат силите да се прибера, не знам, кръвно ли ми пада, какво става. Вие ми се свят, главата ме боли ужасно. Дори отново ми се гади, а вече си бях помислила, че съм приключила с това изживяване. На всичкото отгоре имам и контракции, които ме притесняват най-много, въпреки че не са много силни. Миналата седмица пътувах до София за ФМ и винаги като пътувам след това поне една седмица не мога да се свестя. Направо е ужас!
Виждам, че сте обсъждали имената. Бях пускала тема по тоя въпрос. Бяхме решили с мъжа ми да кръстим бебето на свекър ми, докато изведнъж не се сетих, че майка ми сигурно ще се сърди. И сега още се чудя - да си държа на своето или да избера неутрално име. Но ще видим - има време!
 Hug

# 121
  • София
Здравейте на всички. Малко поизчезнах, че тия дни и аз заради един трамвай си докарах контракции, та доц. Томова докато гледаше бебчо и ме изненада с това не ги ли усещаш - аз в 1вия момент -не, ама после ги усетих... Май ще си имаме момченце  stork-boy , аз и така си го усещах. Оказахме се и с малка дупка на сърчицето, но каза да не се тревожа и че ако до края на бременноста не се затвори, после до 3 годинки се оправяла...  Praynig ха дано!

За имената, аз на моя татко бих го кръстила, ама 1во детенце само на живи родители се кръщавало, та няма да стане. А и без това все бобчо му викаме - сигурно ще е нещо дето стига до такова умалително...

Днес по принуда изкарах вкъщи, че цяла нощ ме мъчи разстройство  smile3550 - не разбрах от къде се взе, ама сега съм страшно отпаднала...

Иначе явно си имам дейно бобче - много ритка, а и на празното ми стомахче май му стана широчко и съвсем пощуря да обикаля  newsm32

Май дълго стана ще се спирам и обратно в леглото smile3524

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:29 от silvi.d

# 122
Знаете ли момичета като видях вашите коремчета се пооспокоих,аз си мислех,
че само аз сам имам тумбаче,но и вашите не са по-малки, Hug Hug Hug

# 123
Променили ли сте албумчето? Я ми пратете името, за сега няма да качвам, по нататък, та може и без парола, да ви видя тумбачетата. Аз до преди 2 седмици не можеше да познае човек, че съм бременна, ама сега растееее.

За дрехите - голям проблем. Предната бременност лятото бях в първите месеци и си изкарах с роклички, после един тънък панталон и накрая един гащеризон, който повече не искам да облека, изглеждах още по-огромна, абе ужас. А сега ще търся разни туники и роклички за лятото. А и аз съм на сватба на кумовете началото на май и ми се иска да съм с рокля, ама в Продавалника нещо не успявам баш да си харесам, а магазини още не съм обикаляла, ама като знам цените...чак не ми се тръгва по магазини.

silvi и аз така знам за тези дупчици или прегради на сърцето, дано се оправи още до края на бременността  Praynig

# 124
И аз съм с едни дънки за бременни за 28 лева от ако се нелъжа Премама май се казваше магазина във Варна.Не обърнах особено внимание на името.Освен това и два екипа от старите в които още се събирам .Но тъй като повечето време съм си в къщи не ми е проблем.

# 125
Терминът ми е изчислен по същият начин,както твоя-според гинеколога ми!В аз и бебе седмиците се изчисляват според термина
Ако искаш да съм по-точна виж следното http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&mon … 01&oyear=2009

Тъй като гледам в azibebe нещо са се объркали. Според техните изчисления, аз съм в 24та седмица Simple Smile
В другия линк, който си написала, ти си в 22ра, аз съм в 23та.

В края на краищата най-важното е бебето да се роди живо и здраво Peace

# 126
И аз съм с едни дънки за бременни за 28 лева от ако се нелъжа Премама май се казваше магазина във Варна.Не обърнах особено внимание на името.Освен това и два екипа от старите в които още се събирам .Но тъй като повечето време съм си в къщи не ми е проблем.

В Премаман дънки по 28лв  Shocked аз съм изумена, къде се намира тоя магазин, на Червения площад ли? Щото ако е истинския Премаман там такива цени- наййййн.

# 127
Лелеееееее скапах се от четене много пишете бре  Mr. Green  Crazy

Кой попита за клинове с ликра и готини туники? Знам къде ги има в София  smile3533

Преди няколко дни си купих 2 жестоки туники и един клин и стоят жесточко  newsm68

В Младост 1А на пътеките има един магазин за бременни и има някои нещица  #Silly

# 128

Кой попита за клинове с ликра и готини туники? Знам къде ги има в София  smile3533

Преди няколко дни си купих 2 жестоки туники и един клин и стоят жесточко  newsm68

Aз искам клин ама във Варна  Mr. Green Иначе твоя от обикновен магазин ли го взе или такъв за бременни? Не ти ли стяга на корем4ето?

# 129
Aз искам клин ама във Варна  Mr. Green Иначе твоя от обикновен магазин ли го взе или такъв за бременни? Не ти ли стяга на корем4ето?

От магазин за бременни си е  Simple Smile И клина си има ластик с копчета за пристягане и отпускане точно на пупата Wink

# 130
Ехооооо утре ли трябваше да гледаме часът на мама??????????? newsm78

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 20:49 от Nevnev

# 131
Ехооооо утре ли трябваше да гледаме часът на мама??????????? newsm78

Какво ще има?

# 132
ми нали една от мамите я бяха поканили в предаването и ако не се лъжа беше за утре

# 133
Момичета, някоя има ли болки ниско долу? От два дни ми се появиха едни такива, като бодежи са и отшумяват след 20-тина мин, ама хич не е приятно. Не знам дали може да са контракции, нямам втвърдяване на корема.  newsm78

# 134
Аз съм с такива ама си имам и проблемите та си знам защо ги имам

Общи условия

Активация на акаунт