Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 27!

• 12 898
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Една свещичка повече гори! Една сълза в очите ти блести! Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Laughing
Честит рожден ден Галка

# 166
Честит рожден ден на Галка! Бъди здрава, усмихната, ведра и много много обичана!
На мен откакто се оправи времето не ми се прибира, само си намирам поводи за разходки макар и в квартала...Даже ми идват налудничави идеи да се качвам до Витоша, въпреки, че там е още студено. Аз да препоръчам няколко "алтернативни" книжки за бременността:
" Всичко за пренаталното възпитание" Мари-Андре Бертен
" Магическо начало, вълшебен живот" Дийпак Чопра
"Близо до бебето -родителство по лесния начин в хармония с природата"
" За семейството и възпитанието на детето" Петър Дънов
" За майката и раждането" Илиана Иванова /тази мога да ви я пратя/.
"Децата на новата ера" - тази мога да я изпратя на който иска в ПДФ формат.

# 167
  • София
Добро ви 1во априлско утро!
Знаете ли ,че Орлов Мост е затворен заради цепнатина??? ooooh!
Честит Рожден Ден на Галка да си жива и здрава и да станеш любвеобилна и грижовна мама на малко бебешорче през август Heart Eyes
Момичета вие сте нощни птици, как издържате до толкова късно вечер?
dan4eto8008 за магазина на ъгъла ли става дума,на т.нар.пътеки в Младост?
Какво е Продавалник,в нета ли е мами?

# 168
  • София

Да ви е сладко момичета! Много ви благодаря за милите думи!

# 169
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Август 2009' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Може ли най-накрая да ми сложи който може розов щъркел. Нещо не сте го доизмислили,  кутията е пълна!

# 170
Galka 84 Честит рожден ден живичка,здравичка,винаги усмихната с усмихнато бебче август месец

# 171
giuli продавалник-а е нещо като подсайт на бг-мамма, всеки си публикува разни обяви за неща, които вече не му трябват и продава. Аз разглеждах дрехите там, но нищо не ми харесва, пък и сме летни бремелинки и лятото дал господ подходящи и евтини дрехи за нас... Зиматаси бях поръчала от Ла-редута разни туники, които щяха да ми вършат идеална работа, обаче благодарение на патките в нашата поща, които никога не пращат известие за получен колет поръчката ми сее върнала обратно и получих чек, който само мога да си го ударя в главата - катоотидеш в банката да ти го осребрят ти взимат 1/3 от парите. Та втори път от Ларедутци няма да поръчвам.

# 172
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Август 2009' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Може ли най-накрая да ми сложи който може розов щъркел. Нещо не сте го доизмислили,  кутията е пълна!

Цитат
Предложения, оплаквания и забележки изпращайте на ЛС!
Ако някой иска да му бъде променена информацията или да бъде добавен също да пише ЛС на Август 2009.
Ако пощата е препълнена може да пише на Биа, Дю или sunbeammm.

Хайде по-леко с укорите! Тук никой на никого не е длъжен, сигурна съм, знаеш това. Peace

Добро утро и от мен! Grinning
Галка, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива! Hug Весел празник! Grinning

Хубав ден желая на всички!

# 173
Хайде оправих ви щъркелите и изтрих съобщенията от пощенската кутия. Не бъдете толкова рязки, хората, които се грижат за темичката нямат време предполагам да влизат през 5 минути да гледат кой е пратил ЛС и да редактират темата. Всичко е на добра воля,а има ограничение за 3 ЛС на пощенската кутия на Август 2009.

# 174
# 175

Ето това е букета!  Joy

# 176
Здравейте, хубав ден на всички.
Галка честити празник, много здраве, нежност и обич.  bouquet

# 177
Здравейте мамчета:) Hug
Не съм посала от много одавна но ви чета прилежно всеки ден Simple Smile
Galka_84  Честит Роджен Ден  Hug Да си жива и здрава и да родиш едно прекрасно бебче Simple Smile Успех във всичко!
Zahira™ Много интересни заглавия си публикувала. Бих искала да те помоля да ми изпратиш Pdf- ите Grinning
A_S_Y_77 Аз досега не съм правила генетични изследвания  Shocked Никой АГ досега не ме е посъветвал да направя такива. Явно не е задължително, макар че, ние ако не знаем за тях няма как да ги направим Sad
slavena80 Стискам палци за консултацията и дано всичко е наред Peace
Аз съм си все по същият начи...гръбчето ме боли, таза също и тази смяна на времето не ми се отразява много добре. Бебчо вече седи върху пикочният ми мехур Simple Smile и пада едно ходене до WC то. Ама се усмихвам и гледам да не се оплаквам много много Simple SmileЗа дрехите ..ужас е при мене. Стават ми едни дънки и една рокличка и един потник Simple Smile Може би в събота ще отида да потърся този магазин в Младост.
Поздравче на всички  Hug

# 178
Мъник на мен ми казаха в 1-я ден от 18-та г.с. моя лекар отивам на 2-я ден от 18-та г.с. да ми ги направят т.е. това е БХС и тая като ме видя лей че като кресна кво сам била чакала ама и аз я наредих.Как мога да знам какво и кога че ако беше така щях и в къщи да си го родя....и не са задължителни тези изследвания

# 179
Незнам мила,ама изтръпването е точно под гърдите,там от където започва закръгленото коремче.
Дано не е нещо сериозно! newsm78
И аз имам изтръпвано точно там, под гърдите. Появява се като седя, но и понякога като лежа newsm78 Ще взема и аз да питам лекаря от какво е Peace
Захира, за чека от Ларедута, може да им пишеш да ти го сменят с ваучер и да си напазаруваш Peace Не бива да им оставяш така парите. Иначе те са много точни. Имам доста поръчки от тях и винаги си ги получавам, но ходя до пощата да проверявам дали е дошъл колета, защото не винаги ми носят бележка Peace

Общи условия

Активация на акаунт