Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 882
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ili_yordanova ,едва ли е  толкова по -хубаво,но важното е да го преборите. Peace

Днес записахме Росен за Великдинското математическо състезание.Имахме малко разногласия,че неможеше да реши иска ли или не(било го шубе),но в крайна сметка склони да опита.Така,че на 26ти сме в 119то,ако още някой ще ходи, да свирка Whistling

# 121
Някой знае ли до кога е срока за записване за великденското състезание?
Аз все още не съм записала Лъчи - не съм го и питала, защото е на лагер още, но той по принцип обича да участва в разни състезания.

# 122
  • нейде там, където ....
Е, как няма?Нали "Аз и числата" беше олимпиада по математика,предполагам че "Аз и буквите" е същото-олимпиада Rolling Eyes
Да, http://sbnu.org/test.php , така е.

Вики и по математика имаше максимални точки и сега ще ходи на Национален финален тест.
Наскоро имаше Национална олимпиада по математика, различно е от това. Като едно време - в почивен ден, първо в училище, после - областни, окръжни, а накрая - националния кръг. Така си се нарича - Олимпиада, затова казвам, че нашето, първокласното не е.  Hug

До кога е срока зазаписване за  Великденското състезание? На нас ни е най-близо 125-то, стига да го организират там, че за Коледното имаше пропуски. Засега пускам Петьо навсякъде, за да свикне и като дойде момента за сериозни изпити, вече да не му пука и да е претръпнал - едно повече, едно по-малко да няма значение.

# 123
jd в 125-то със сигурност ще има Великденско състезание по математика, мернах обявата като ходих да прибирам малкия в един от последните дни преди ваканцията, но съвсем пропуснах да видя до кога е срока Embarassed

# 124
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоуууу!

Как сте, девойки?  Mr. Green Аз поработвам  Crossing Arms ама хич не ми се ще  Whistling Танти се гледат с баба, сега за два дена и племенника е у нас, та при нас е весело. Хубавата новина у дома е, че живот и здраве, пак ще ставам леля през ноември  Grinning

За състезания си говорите. Не мисля да записвам Танти на нещо различно от това, което предложат в тяхното у-ще. Няма и кой да я води, а пък и лека полека да стават тези неща. Тя не размита особено да се състезава.

# 125
  • Варна
Здравейте!  Hug Как сте? Отдавна не съм писала, но при нас нищо ново. Петьо се е отдал на игри през ваканцията и не му се иска да свършва.  Crazy Аз пък се разболях от варицела и изкарах 14 много  тежки дни, но всичко мина вече. Надявам се, че всички вие и дечицата ви сте здрави и се радвате на пролетното време. Много усмивки от нас с Петьо.  Heart Eyes
Lennyh, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов  ти пожелавам от сърце!   bouquet
Гита Ог , страхотна новина!  Hug

# 126
  • Linz
Lennyh, бъди здрава, щастлива и обичана! Весел празник!

# 127
здравейте ,мами Hug

отдавна не съм писала в темичката ни
Как сте,как карате ваканцията? Laughing

Имате ли представа кои дни ще се почива покрай Великден?

# 128
  • София
Lennyh,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве,щастие и късмет!

Не съм много сигорна,но май само на 20.04./понеделник/ще се почива.

# 129
Lennyh, честит рожден ден! Щастлива , влюбена и обичана бъди!

# 130
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЛЕНИ!

# 131
Девойкиии  Hug Hug Hug Hug Hug отсе сърце благодаря - чувствам се толкова обичан човек - трогнахте ме   Hug Hug Hug Hug Blush

# 132
  • София
Честит празник на Лени   bouquet

В у-щето на Дияна не се чува нищо за олимпиади. За състезанието към СБНУ трябваше да им кажа аз. Но ги открехнах късно, само за математиката и БЕЛ. За тях по интересно щеше да бъде "Аз рисувам", защото са в такава паралелка. Нищо, ще действат през следващата учебна година Simple Smile

# 133
  • нейде там, където ....
Lennyh,

При нас организираха само "Аз и цифрите" с голямо неудоволствие от страна на ръководството, след като ги открехнахме с една друга мама. За другото не пожелаха, "щото профила ни е друг"  Crazy . Пък сме страхотнено профилирани, ще да знаЙтИ. Като записвате децата в първи клас няма тънта-мънта - за университета специалността готова. Тъй де, няма да си мори главицата или да търпите пуберски истерии после. Тя, мама, най-добре знае, още в предучилищната е разгадала най-съкровените мечти за професионална реализация.  Twisted Evil Twisted Evil Класната и класът ни са върхът на връхчето на сладоледа, но, за съжалеине, освен с тях, няма много с какво да похваля училището ни. А може би и просто доста се разминават очакванията ми с действителността в първи клас newsm78 Но пък си имаме покана за участие догодина на състезанията на СНБУ в друго училище Simple Smile

# 134
Лени ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Бъди винаги обичана и уважавана майка, съпруга и жена  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт