Първокласници (n-та+1 тема :) )

• 19 911
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
 Разбира се, че са запознати, майка ми е била дълги години учителка, това съм го чувала от нея преди даже да имам деца.Тогава тя се ядосваше за нейните ученици, а аз и виках-айде сега, много важно. Simple Smile

# 241
  • София
И нашия беше досега щастлив и доволен,че задачите били много лесни и ги е решил всичките,докато сега не установихме,че е сбъркал поне една задача-14та с броя на триъгълниците и сега е разстроен Rolling EyesДано поне другите е решил,че ще се тормози,нали сме много чувствителни като нещо не ни изнася Simple Smile За мен беше важно да види за какво става на въпрос и да не му се плаши,пък и да види,че не винаги знае всичко(както си мисли той),пък резултата не е важен.

# 242
liani тази с триъгълниците наистина май доста деца са я объркали. Аз не съм се задълбочавала да проверявам. Лъчи беше убеден че ще имал 6-ца  Laughing Mr. Green и че всичко е решил Laughing
За мен засега е важно да участва и да свиква със обстановката на изпитите и конкурсите. Това ми е идеята на участията.
Аз да ви питам за задачките на стр. 14 тук - как обяснихте задача 4 на децата - аз нещо не се справих  newsm78

# 243
  • нейде там, където ....
От къде ги знаете задачите? Моя блейчо днес само се съгласяваше с Дарето след състезанието, ама една не можа да ми каже като условие ...  Twisted Evil

# 244
Не ги знам задачите и моят не ще да ги каже  Laughing

Някой ако разполага с тях ще помоля да ги публикува Hug

# 245
От къде ги знаете задачите? Моя блейчо днес само се съгласяваше с Дарето след състезанието, ама една не можа да ми каже като условие ...  Twisted Evil
Продаваха книжки във фоайето - не си ли купихте?
Не знам дали ще намеря сканер, че са едни ситни буквички в тази книжка, а имат и картинки - трудно е да ги препишеш.

# 246
  • София
Задачите са публикувани Тук ,но нещо не е много добро качеството.Ще чакаме да ги публикуват в секция"Изток".

# 247
Аз пък не искам да знам какво е направил, предварително де, като излязат резултатите ще видим. Laughing Иначе моят е голямото спокойствие, въобще, ама въобще ей толкова не се вълнува преди тези състезания. ooooh!

# 248
  • София
Аз естествено късно разбрах за състезанието.

Дияна докато беше в градината ми казваше от време на време "госпожо". Ама сега като е в у-ще, често ме нарича така. Обикновено изречението е "Госпожо, Алекс ме дразни" или подобно. Като се усети се поправя.
Тази вечер обаче ме викаше така - "Госпожо мамо"  Joy
Има ли обръщението "госпожо мамо" във вашия дом? Или само Дияна ме мамосва така.

# 249
Мерси, liani, ориентирах се за задачине Peace
На 14 зад. са му грешни триъгълниците, за останалите ще чакаме класирането.

# 250
slavi, добре дошла при нас  Hug
Браво на всички деца за старанието на състезанията. smile3501
Ji, по-добре, че не се вълнува момчето. Важното е да се е справил добре. Че то ние майките май множко се вълнуваме. Излишно е и децата. Wink
AnMary,  Joy много се смях с това "госпожо мамо"  Сетих се, че братовчедката ми като малка викаше на баща ми 'чичо свако '.За сега такива изцепки няма при нас. Но ти си е нормално да се пообъркват от време на време. Laughing Аз имената на децата докато налучкам/ще кажеш че имам поне 5 бр./, минавам през малкия, големия, таткото....че понякога и кучето споменавам.  Embarassed
Да ви кажа днес луда поетеса станах. Rolling Eyes Крис имаше за домашно по четене да измисли броилка без край newsm78 /като тази в читанката за дядо Михалко/, но с други герои. Та писахме заедно , редихме рими ooooh!. Добре се получи. Ако мякой му трябва подобна задачка  закачка, да свирка. Пращам пищов бонус Laughing
Айде лека и спорна седмица на всички  Hug

# 251
  • нейде там, където ....
Задачите са публикувани Тук ,но нещо не е много добро качеството.Ще чакаме да ги публикуват в секция"Изток".
Мерси,  Hug При мен излизат добре.  newsm78

# 252
  • София
Аз имената на децата докато налучкам/ще кажеш че имам поне 5 бр./, минавам през малкия, големия, таткото....че понякога и кучето споменавам.  Embarassed
Колко ми е познато това  Joy
Аз се ограничавам само с имената на котараците. Но като се обърна към Алекс и му кажа "Хари", или на Харитон "Айде, Алексче" Simple Smile
1во мило се обръщам към Алекс с думите "Харенце", после минавам през "Торо", накрая улучвам Simple Smile Мъж ми само ми се смее.

Котараците сигурно ме мисли за луда Simple Smile

# 253
Здравейте  Hug
Колко е максималния резултата на състезанието? Моята дъщеря има 69точки и е на първо място, но ми е интересно какъв е максималният резултата.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт