С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 605
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • о`майна лунна нощ е
Аз ползвам депилатоар от доста време. Не понасям болката при кола маска, а с бръснач, честно казано ме е страх. Имам някаква лека фобия от прорезни рани.

# 166
Добър вечер момичета. Първо да ви кажа,че болките сутринта явно са били фалшива тревога. Моят лекар го нямаше в града и отидох при друг,той каза,че нямам контракции и си въобразявам,че ме боли newsm78 чудничко как си въобразявам,но .... Гледаме на видеозон и с малката всичко си беше наред. Вече е 2850 гр. добре си расте и е разположена перфектно. Болките спряха към обяд след като се поразходих, понеже като стоях на 1 място страшно много ме болеше. След като ми мина стресирана от случилото се излязох и си напазарувах всичко за родилното и най-важните неща за след изписването.  Laughing Вече съм спокойна,че дори и да започне раждането,съм подготвена с всичко. Та тъка с моето приключение днес. А няма да ви казвам как се беше уплашил бъдещият татко.  hahaha много се смяхме след това  Joy

# 167
  • Бургас
здравейте, момичета! аз се включвам късничко, но все пак успях Simple Smile днес с таткото пътувахме в командировка по южното черноморие - Лозенец, Царево, Несебър, Равда, Слънчев бряг и свършихме доста работа - и въпреки, че първоначално протестираше, накрая каза, че без мен щеше да му е трудно Simple Smile)) сега се насочвам към леглото, но все пак реших да надникна да ви видя как сте. на болничките - да оздравяват!!! за козметиката за бебенца - хубави думи съм чувала и за Бубхен и за А-дерма. Купих си обаче Пенатен от Германия - пуста носталгия - и аз, и брат ми сме гледани с такава. ако нещо не й понесе на бебка, ще сменим. за обезкосмяването - от години ползвам само кола маска, от бръснене се възпалявам. Ползвала съм веднъж само депилатоара на Виши за интимни зони и чувствителна кожа и беше ужасно!!! подух се, възпалих се и т.н. Не си купувайте!!! за покупките за бебка - почти всичко си мислех, че с ме купили,  но явно са останали и консумативи, които не съм се сещала - дано има време - след 5 дни ми започва болничния - но няма шанс да съм в отпуск - нямам време даже да отида да поплувам и на фризьор Sad  варненски майчета - Фелина, Кремче - съжалявам, ако мнението ми за Давидков клони към негативно - доколкото си спомням, казах само, че е малко груб - това в никакъв случай не изключва професионализма му!!! аз съм страшно доволна - 4 прегледа минах при него, предстои ми още един на 30.04. Никога не ме е претупвал и е обяснявал всичко, освен това всеки път си тръгваме с клип и снимки. Определено в негови ръце се чувствах сигурно - ако знаех по-рано за него, нямаше да страдам толкова при предишната ми бременност, завършила с мисед, тк той вероятно би уловил нередностите и щеше да каже да не се надявам... Аз съм с хипотироидизъм (което е и вероятната причина за проблемите ми и при миналата, и при тази бременност) и ме е следил всеки път много внимателно, освен това успяхме да овладеем отлепване на плацентата във втори месец (тук искам да кажа, че бебчето беше спасено при първите признаци от д-р Ели Павлова от Майчин дом, София - страхотна е!!! ако не беше тя, докато се върна във Варна, не ми се мисли....). Д-р Давидков закрепи нещата с Диаспорал и Но-шпа в огромни дози, освен Утрожестана - пак в огромни дози...Лелееее, чак не ми се вярва, че сме на последната права!!!! всичко ще е наред, не се тревожете! за килограмите - вече съм +7, но преди да ми завидите, стартирах от 71 кг при ръст 160 (пак заради щитовидната жлеза), така че минимум +17 ги броя Simple Smile)) За АГ болница... още съм в размисли - за доктора, при който ще раждам, съм решила твърдо, че ще е Петинка Цветкова - тя ми следеше бременността от началото и ми е препоръчана от моите доктори в София, включително от д-р Диков от Токуда. За нея няма разлика къде ще е - в АГ или в Майчин дом - тя и с двете има договор. Засега си мисля, че ако всичко е ок, както се надявам, ще рискувам с Майчин дом, ако Давидков на 30.04. види нещо притеснително - АГ. ох, срита ме едно краче и ме бутна една ръчичка току-що - май е време за лягане и за нея и за мен - че тя днес танцува през цялото пътуване Simple Smile) лека нощ на всички!!!

# 168
  • Русе
Момичета, от къде взехте Инфакол-а? Аз чух че само от Гърция се купува. да поръчвам докато е време.
И още едно  хвалят -  newsm78 забравих му името- англ. но то поне се намирало тук

# 169
  • Велико Търново
Момичета, от къде взехте Инфакол-а? Аз чух че само от Гърция се купува. да поръчвам докато е време.
И още едно  хвалят -  newsm78 забравих му името- англ. но то поне се намирало тук

И тук го продават он -лайн,обаче егати надценката 15лв+куриера.Да си го държат.Ако,не те бърка следи в продавалника,ако искаш пиши ми като ми тръгне пратката от Англия ще накарам моята приятелка да прати.

# 170
Добра вечер момичета Grinning
по въпроса за бебешката козметика, от раждането на синът ми съм използвала тази на Бюбхен, много добре я понесе и аз останах много доволна. Този път мисля отново да заложа на същата марка.
Есивесела, стискам палци при теб всичко да е наред до края.
Фелина, Давидков веднъж ми намекна за Козовски, но не знаех че работи и с Танев. Нещо от вътре ме насочва към Танев без ясна причина, ще мисля още малко newsm78.
Сиска наздраве, ако още си на бира и аз съм от тази партия Laughing.
Лека вечер на всички и приятни сънища!

# 171
Инфакол в Гърция няма, там е Инфаколик и въпреки,че кутиите са им почти еднакви са различни. Инфакол в момента продавам само в Англия. Аз лично го поръчах на приятели който са там, но в продавалника наистина,често има обяви за такъв.

# 172
  • Русе
Имам кой да ми го донессе от Англия и то другата седмица. Утре ще пиша на моята позната да донесе 2-3 броя.
Иначе се зачетох в темите за коликите и за методите на др. Карп. Изглеждат логични и се надявам  че с тях и голяма доза късмет, коликите ще ни подминат.

# 173
изчистих си пощата вече може да ми пратиш паролата

# 174
Доста е успокоително, като чета че има и други майки, които ще работят до последно.  Hug Аз съм от миналата седмица в болничен, но си ходя и мисля ако всичко е ОК до края на април да минавам през офиса.

Днес съм много доволна, защото подписахме договора с Крио Сейф и вече имам контейнерчето за клетките за болницата. И за капак на хубавия ден ми пристигна и поръчката от ларедут, така че нероден Петко ще има някой друг парцал като за начало Simple Smile Сега ги качих, ако ви се гледат още дрешки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11380635   Rolling Eyes

Инфакол няма в Гърция, така че Сиска, Ели някоя може ли да ми поръча 1 от Англия? Д-р Карп и методите му не съм ги чувала,така че със сигурност ще ми трябват капки. Crazy

# 175
Една мама от другата ми отчетна тема си налови много шаранчета, като обяви, че пак е бременна. Признавам си и аз се хванах  Blush дори й пожелах този път да връзва панделки...

Сега мисля да си лягам. Лека нощ  Hug

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЯТО! Да си здрава, много обичана и след месец най-щастливата мама!

# 177
  • Пловдив
              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЛЯТО!

Да си жива и здрава и много щастлива. И на финала с най-сладкото и послушно бебе

# 178
  • София
А каква е цената на този Инфакол в Англия? Имам предвид без доставката.
И ние започнахме покупките сериозно вече. Майка ми е тук и ходим с нея, което уж е хубаво, само че познах, че ще започне да се разпорежда. Идва и обявява "утре ще ставаме в 7" все едно сме в нейната къща. Цял живот съм слушала "В моята къща моите правила, като си имаш своя там ще са твоите". И сега дойде "в моята" и ги започна само след няколко часа. После вика на мъжа ми "Дани, лягай си, утре си на работа!" Лелее това направо ме вбеси!  #Cussing out Не бих позволила нито на неговата майка да ми говори така, нито на него да говори така на майка ми, а съответно и тя няма право да му го каже, особено в собствения му дом!  Naughty
 nbirthday Лято!  Hug

# 179
лято 4естит рожден ден.Много късмет , здраво и послушно беб4е през май.

Общи условия

Активация на акаунт