С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 604
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
 newsm38 Честит Рожден ден лято! Всичко най хубаво ти пожелавам!!!newsm38

# 181
Лято  newsm59  baloni много здраве и късмет и най-хубавия подарък през Май

# 182
ЧРД-ЛЯТО,ЖИВА,ЗДРАВА ,КРАСИВА И ЩАСТЛИВА МАМА newsm38 newsm67

http://kartichki.abv.bg/sendcard.phtml?card=242586

# 183
Честит рожден ден Лято, да си жива и здрава и здраво бебче май месец  newsm51

# 184
Честит рожден ден Лято! Много здраве, щастие, любов и най-хубавото слънчице през май!  bouquet

# 185
ЗДРАВЕЙТЕ!!!! Hug
 newsm59 ЛЯТО - Честит Рожден Ден!!!!
Пожелавам ти да си здрава и най-щастлива с бебче през май месец на ръце. Много да си обичана и желана
Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Аз вчера, щото да си направя лоша шега, забравих да си платя нета и цял ден нямах, че сега докато ви прочета ......
За козметиката - сега съм взема на Бюбхен. За къпането - ами то си е досадно всяка вечер да се къпе бебето, а и със Симона ми беше кошмар щото много ревеше, ама пък точно лятото няма как да не си го мия милото, като знам на мен какво ми е в жегите. Е ако пък се пропусне някоя вечер няма да е фатално, разбира се Peace Laughing
Памперси вземах на Памперс, ама пък винаги мога да ги сменя ако не съм доволна, ще ги видим как са. със Симона тях съм използвала до 8 месец и после минах на Кан бебе.
Всичко за родилното ми е готово, сега пера и ще гладя и до другата седмица ще съм опаковала багажа и ще съм готова за "събитието", въпреки че мисля да си чака бебока поне до след Великден Mr. Green, ама ....   Утре съм на ЖК и да стискате палци Praynig Peace
Май прекалих с писането, спирам Crossing Arms
Приятен и успешен ден на всички и много гуш Hug Hug Hug

# 186
Лято,  bdbaloni  Gift да си жива и здрава инай-хубавия подарък през май!!!!
Добро утро,как сте момичета?Днес времето е супер за разходка....хайде на кефенце   food010 kaffeetrmker_2
Днес и аз ще гладя бебешорски дрехи,вчера ги изпрах  Wink
Лек ден засега!

# 187
  • Варна
 newsm59  Gift Лято! Да си жива и здрава, много обичана и глезена, да се радваш на здраво бебе и бързо да се възстановиш от раждането!

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ЛЯТО!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СЛАДКО ЗДРАВО БЕБЧЕ СЛЕД МЕСЕЦ!

Ах bebZz как знам за какво ми говориш точно.Ние с моята майка вече нямаме такива ситуации.
Отдавна знае че ще бъде захапана за врата за подобна реплика . smile3505
Изпуска се чат пат ама не е като преди.
Днес ми се обади че в неделя ще ми дойде на гост за 3 дни .

Момичета , какво става с нащо първо бебче ? Някои има ли новини? Сигурно до ден два ще са си в къщи вече  newsm78
Или понеже е роден 2550 гр по-дълго ще са в болницата  newsm78

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:15 от Felina

# 189
  • Русе
 nbirthday  ura Лято! Много здраве, късмет, любов и здраво и послушно бебче когато трябва!

# 190
  • Русе
Лято, честит рожден ден!
Много здраве, щастие и любов! 
bouquet Hug

И аз купих снощи Памперс. Ако не стават, ще ги сменям. Достатъчно време ще ползваме пампери така че ще ги изредим всички. Взех му гребенче и четка, мога да раждам вече  Laughing Ами трябва да е с прическа господина. Остана да купя шишетата и дрънкулки някакви. Другата седмица ще започна и с прането. Чантата ми е готова. Предимството да раждаш в частна клиника е че си носиш само четката за зъби и две нощници. Готови са.

Loranholl, поръчах три опаковки. Днес чакам да ми кажат и цена. Ще ти пратя едното, не е проблем. А за въпросният доктор има тема в Майките. Не е голяма , прочети я. Мисля че може да ти е от полза.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341826.0

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:23 от eli_dechkin

# 191
Добро утро Майчета   bouquet
Днес деня е доста мрачен, но дано и този път синоптиците са ни излъгали и не завали  Mr. Green

newsm59 Честити Рожден Ден, Лято! Желаем ти винаги да си все така усмихната, много обичана и вечно щастлива! newsm59

BebZz, беше споменала, че си пазарувала от някакво магазинче, като стоките били качествени и на доста приемливи цени. Хайде да споделиш точно къде се намира, а ако пък знаеш точният адрес ще е още по-добре  Hug
Ние днес с мъжо ще пообиколим малко и дано си харесаме креватче и скрин  Party, а като се върна ще докладвам, дано и нови снимки да има.
Усмихнат и по-слънчев ден пожелавам на всички ви  Hug

# 192
  • о`майна лунна нощ е
Вече трети ден съм между 38 и 39С. Тази сутрин минах през личната и ми изписаха АБ. Не издържам вече.

# 193
  • Русе
Бейлис, бързо оздравяване  Praynig Hug

# 194
  • София
ЧРД  и от мен лято newsm51 newsm59 От всичко хубаво по много. Grinning
Малеее момичета за  много от вас  събитието е толкова близо, до нашето секцио остават около 50 дена #Crazy Искам вече да е и наш ред Crazy
Бейлис, оправяй се бързо. И аз пих антибиотик преди месец и до тогава работих. Да уточня, че антибиотик от дете не съм пила. Двете сме колежки и аз си мислех, че няма да мога да си оставя работата, че е много важно да съм на работа. Нищо подобно. На следващия ден си бях много добре, колегите ми поеха работата и си останах да си почивам вкъщи. Мисълта ми е оставяй си вкъщи  и си почивай.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:33 от QWERTYASD

Общи условия

Активация на акаунт