С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 724
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
здравейте майчета Simple Smile

Maria-Chiara  на тас чаршафите са хубави аз мисля от тях да купувам Simple Smile
за Пловдив мога да ти кажа откъде да си вземеш,но за другите градове незнам

# 76
Добър ден  Hug
Нещо слънцето никакво го няма  smile3516
Да ви се похваля тази нощ съм спала 13 часа и само 10 пъти ставах до WC-то  hahaha
Памперси още не съм купувала така че се радвам че сте подхванали тази тема.
Лек ден на работещите мамчета и се замисляйте вече за почивка.

# 77
  • Варна
Брееейй, че много сте изписали  #Crazy
Цоп и от мен в новата тема-Да се похваля влизам в 9 месец, не остана много време до срещата с беба!  Heart Eyes  baby_neutral
Днес съм се захванала да пера и да оправям дрешките, добре, че времето е супер горещо и бързо ще изсъхнат. След това следва едно от "най- любимите" ми занимания- гладенето  Sick, но все трябва да се направи и това.
Аз обиколници с Диди ползвах само в началото и то само тези от към стената. Тя беше с дървена кошара с плътен гръб. Сега взехме тази кошара http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=393 лилавия цвят и сега смятам да взема комплект чаршафчета с гръб и пак да сложа само от към стената.
За болките в ставите-направо съм като разбита, като легна не мога се завъртя, не мога да стана, като някоя баба, охкам-пъшкам, ръцете ми изтръпват, но това са "екстрите" да си бременна  Wink
За памперсите-ползвах с Диди "Памперс" бях доволна, пробвах с Либеро и разни други, но не ми харесаха и сега отново купихме Памперс.
За сега толкова от мен-отивам да простирам  ooooh!

# 78
Да ни е честито първото сладко бебче. Стели, много гушки и прегръдки на теб и малкия мъник. Само прекрасни моменти и много усмивки. Хайде на финала на всички майчета сладки зайчета-байчета Hug

# 79
Аз също не можах да спя.Имах силни болки в корема преди да си легна,не бяха контракции (поне според мен) може би нещо от храната. Цяла нощ се въртя и едни гадни киселини ме мъчиха,а за wc-то няма нужда да споменавам Sad Затова тази сутрин си полежах малко повечко от обикновеното Simple Smile Тук времето е много приятно,но Sad всички работят и няма с кого да изляза на разходка.
Утре ще излизам да пазарувам за родилното.Всичко останало вече ми е готово.Легълцето вече е сглобено от месец Simple Smile , дрешките подредени,количката и тя чака Simple Smile Шишета сме взели на Avent и залъгалка също,остана ми помпата,но с нея няма да бързам,за начало ще взема някаква обикновена. Елее колко изписах  Hug

# 80
Майчета имам нужда от съвет , племенницата на милото има рожден ден в събота и незнам какво да и взема . Става на 13год. проблема е че не я познавам много добре , а той като мъж не ми дава никакви идеи . Моля ви ако на някоя и хрумне нещо  Hug

# 81
  • Велико Търново
Shocked
Някой може ли да ми каже от къде да купувам хубаво, качествено и красиво спално белъо за бебо? + обиколници.

Само не си купувай TAC.Мога да ти снимам моите,които са купувани за подарък миналата Нова Година за скромната сума от 170 лв. памучен сатен-на нищо не приличат.

# 82
Slavaa,като идея ми хрумна тези обувки на колелета които са. Децата май са луднали по тях,но не знам колко струват (ако това е от значение).

# 83
Аз пък съм много доволна от ТАС .
Нашите чаршафи не са мръднали нито на цвят нито на качество и са ни любимите които ползваме най-често.
И те са сатениран памук. Аз определено бих продължила да ги купувам и по-нататък.
За свадбата ни подариха едно одеало на ТАС зебрено. И то е супер приятно и меко и доста дебело.
Слагам го в долния край на спалнята и се завиваме като стане студ.
Не знам Сиска що така твойте са се скапали бързо  newsm78 Дали не е кофти партида  newsm78
И наши приятели ползват ТАС и те са супер доволни.
Слава купи и някаква блузка на Хана Монтана или Кемп Рок или Н2О за русалките - това е хита на девойките ранен пуберитет в момента.
Дават ги по Джетикс и всички са луди по тях.

Има ги по детските магазини.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:53 от Felina

# 84
  • о`майна лунна нощ е
Слава,
Няма тийн без МР3 или МР4 плеър. Цената варира между 30 до 100 лв., но изборът е огромен. 2ГБ е напълно достатъчно да се натъпче над 2 часа музика вътре.

# 85
Slavaa, може да подарите някоя хубава енциклопедия или книжка подходяща за тази възраст. Забелязвам че децата все по-рядко четат книжки, което е тъжно  Confused

# 86
За TAC наистина и аз мога да кажа само хубави неща!!! Една приятелка за сватбата ни подари първия комплект и след това аз си купих още 2. И сега само с тях караме - не са мръднали! И 3-те са сатиниран памук.  Peace
Да, и наистина тук цените са приказни - 180-200 лв комлпекта, а единия комплект го взех от Истанбул - там са за около 60 долара  Crazy
Но честно казано, за детски TAC не съм гледала, но сега ще!  Peace Само не знам как ще се съчетават с обиколника .... Tired
Мерсииии!   bouquet

П.С. Глегам ги сега, но има само за големи деца. Размерите са за юношески легълца  Blush. Като този примерно: http://nani.bg/product_info.php?cPath=900022&products_id=901775

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 14:41 от Maria-Chiara

# 87
Ето тези са бебешките Maria-Chiara  http://nani.bg/index.php?cPath=900019_900069&page=1
но десените не са много интересни.
Има само две дето ми харесват - http://nani.bg/product_info.php?cPath=900019_900069&products_id=900475 и това http://nani.bg/product_info.php?cPath=900019_900069&products_id=901190

# 88
Здравейте,
гледам чаршафчета коментирате. Аз съм се спряла на ТАС - от много време и ние и каката само такива ползваме и не са мръднали. Много съм доволна. Вярно е както Мария-Клара, че цените тук са надути. Миналата година ходихме до Истанбул и от там си купихме комплекти за спалня по 60 лв комплекта. Сега за бебо ще взема един от тук, а ще поръчам да ми донесат от Турция още за смяна.

# 89
  • София
Някой беше писал "пийте си и бира и винце, бременни сте не сте болни". Че ако сте болни какво ви пречи?  Mr. Green
Колко ми е странно как пишете за умора и т.н., а аз последните дни съм по-активна, отколкото съм била от години! Вчера от 8 сутринта до 12 вечерта съм на крак, само 1-2 часа дремнах по обяд, а вечерта хапнахме и мъжа заспа, аз се хванах да мия с циф насам-натам още един час. Днес пак станах в 8 и пак досега имам само по обяд 1-2 часа сън, през другото време подреждам всичкия ни багаж че нали сега се нанасяме след ремонта и лъскам наред с какви ли не препарати и мръсотията и боята и праха и какво ли не, болят ме бицепсите от търкане, ама не ми се спира! Сега отивам да пусна третата пералня че ще прибирам зимните дрехи и ще продължавам!
За обиколници и чаршафчета и т.н. засега мисля да използвам т.нар. "Бялата къща" в Х. Димитър - обиколник за 17лв и то не по-лош от тия другите, много хубава пеленка за 4 май беше лева, просто този магазин ми пълни душата, а и през 1-2 седмици са им все нови нещата, нали те си ги произвеждат. Не че не бих дала 100лв за 2 хубави неща, ама като мога да ги дам за над 10 пак такива?  Crazy
Slavaa аз бих казала един пъзел 5000 парчета от тия с лепило флуоресцентните. Имах 2 такива като малка, баща ми ми ги направи в рамка и ми бяха като картини в стаята. Обожавах ги до 14-годишна, просто защото тогава се преместих в София, иначе още щях да си ги имам на стената  Party

Общи условия

Активация на акаунт