С две бебчета започва пролетта и до Май ще е така! N30

• 16 623
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Бейлисче, оправяй се бързо, не се давай  Praynig Peace
Mirayes  не знам за тези болки, но кажи на доктора си.
Аз пък днес на няколко пъти имах втърдяване на корема - не е болезнено и е за кратко и идея си нямам какво е.

# 106
  • Русе
Елена контракции са. Ако не са болезнени, би трябвало да са подготвителни. Но се посъветвай с лекаря си все пак.
Бейлис да оздравяваш бързо! Peace

# 107
Момичета благодаря за предложенията   bouquet

# 108
Здравейте милички!
Аз съм ОК, няколко дни само по разходки и яко ме разтяга вече този таз, имам чувството, че ме разтягат с клещи Confused, ама пък трябва да се разширя, че да си излезе бебчо спокойно, така че ще търпя Laughing
Внимавайте много, малко остана, не се давайте. Бейлис - да оздравяваш бързо Naughty Hug
Mirayes - кажи на доки за тези болки, за всеки случай Peace
Елена - и според мен това са контракции, но ако нямаш болка и не са постоянни не мисля, че са проблем. Все пак се пази. Hug

Ами това е от мен, отивам да чета приказка на Симона, че вече ми наду главата Mr. Green

П.С. Качих снимки на тумбака в 35 г.с., да видите какъв е дребен Mr. Green, ама си тежи, да не помислите, че ми е леко Crossing Arms Grinning

Приятна вечер Hug  bouquet Hug

# 109

Аз пък днес на няколко пъти имах втърдяване на корема - не е болезнено и е за кратко и идея си нямам какво е.

Елена би трябвало да са така наречените Бракстън-Хикс контракции - подготвителни, няма признаци за притеснения. На мен ми казаха да се притесня само ако имам болки.

# 110
  • София
Добре дошла  на новата мама! Hug  bouquet Grinning
Бейлис, дръж се Hug  Hug Hug.
На всички мами с болежки - бързо преминаване. Hug Hug Hug
Лека и мека нощ! smile3524 newsm46 Sleeping Да  се наспинкате хубаво!!!! Wink

# 111
Малко със закъснение, но все пак - честито бебче на мама Стели! Да расте здрав и щастив първият бебок в Майската темичка.
Отдавна не съм писала, но поне най-сетне излязох в 45-дневния болничен преди раждане - та си мисля, че по-често ще мога да се разписвам. Ако не се брои предстоящия ремонт вкъщи, макар и само "козметичен" Simple Smile, би трябвало да ми остава повече време.
Хубава и лека вечер на всички!

# 112
  • София
Момичета, излезе новата програма на "С 9 месеца на училище". Записах се за 03, 17 и 24 април. Има ли други записани?
lianka, bani, мен утре една приятелка, която е от Юнските мами, ще ме запише за 3-ти и 24-ти, така че ще се видим този петък, който е пръв пази маса, нали така Simple Smile

# 113
Здравейте, тумбалачета Wink
Аз пак да ви се похваля след цял ден обикаляне running по софийските магазини и пазари от девет сутринта до девет вечерта  Heart Eyes купих си количката и всииииииичко, ама наистина всичко за бебо Макси newsm44 newsm44 newsm44
Реших, че няма да се хвърлям на първото срещнато или на най-рекламираното и популярното та бая си се изморих с моя голям тумбак, ама голям КЕФ е да пазаруваш за бебенце- НАЛИ ВСЕ ПАК МИ Е ПЪРВОТО И МИ Е СУПЕРСКО moresmile
Накупих му дрешки най-вече от Джъмбо, одеалца, завики и комплекти за легълцето на доста изгодна цена 25 лв. памучни и с детски шарки. Не знам защо и аз съм като другата мама на мнение, че щом мога да взема много неща качествено и евтино няма нужда да купувам едно и скъпо newsm47Ето например не исках да купувам комплек шишенца на Авент за 60 лв. като успях само с полувината пари да си купя на Канпол и Нуби. Козметиката на бебо е Бинби - Италия горещо препоръчана и само едно почистващо гелче без отмиване на Мустела. Абе всичко необходимо вече е в кошницата само една помпа ми остава, но за нея има време. Е, мами похвалих ви се...  Embarassed Crazy :lol:newsm68

За стрии какво ли не мазах до сега нямам нещо видимо, но май ще си проимам и аз.
За памперсите, ами от страх да не объркам нещо, пък и от вас разбрах Hug newsm30, че после мога и да сменя марката, си купих ПАМПЕРС НЮ БЕЙБИ дано свърши работа.
Е, цунки за сега  love001

# 114
  • Русе
Добро утро, май-чета!  Hug

Честито на всички , които днес влизат в заветния 9-и месец. Финалното броене започва и затова пожелавам на всички здрави и дебели бебета.  Hug
Да не забравите че днес е Денят на лъжата  Laughing. Аз вече успях да излъжа мъжо и мама че разждам. Мъжо бързо ми прости но мама още звънни по тел. да ми тегли по една майна  Joy
Такаааа, аз се хукнала по магазините със любимите си списъци. Искам тази седмица да приключа с всичко и да ми остане само прането и чакането на бебето. Поръчахме останалото обзавеждане ( нали сме в нова къща), днес ще взема и останалите боклуци и дреболии. Утре по план е бебето. Останах още малко неща и да приключвам. И понеже не ми стига ходенето по улиците, от утре започват тържествата  за новата къща. Утре с родителите и попа а след това всяка вечер приятели  ooooh! Надявам се да издържа на маратона.
Вече всяка седмица съм на ЖК и така до 6 май имам дадени часове. От утре излизам в 45-я болничен а другата седмица щяла да ми пуска изследванията за разждане.
Нормално е вече да имаме подготвителни контракции, така че не се шашкайте много.
Pepe,Шишкова обича така да казва. Предният път,  от първия ден на деветия, само това повтаряше:стискай още ден-два, готова си да раждаш  Outta Joint А накрая родих на термина си .
Изписах се.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 115
  • Русе
Добро утро!

Ели благодаря! Ще съм по-спокойна значи!  Peace

Продължавам и аз с покупките днес. Останаха още малко дреболии и сме готови.

Чистити покупки на всички! Отивам да разглеждам в албумчето.

Лек и спокоен ден!

# 116
Добро утро. Тази сутрин се събудих със силни болки в корема,които продължават и сега. Нямам стягане на корема затова не смятам,че са контракции,можели да са как мислите?

# 117
  • Русе
Зрънчо, може да е всичко. Защо не минеш през доки за всеки случай  newsm78

# 118
Звънях му,но не можах да се свържа. Той е от 11 часа на кабинет и ще отида задължително. Болките са постоянни и не намаляват. Много ме е страх вече Sad

# 119
Добро утро. Днес станах в 5.30 не ми се спеше и сега се матам из интернет. Иксм да попитам къде качвате снимки на коремчетата си искам и аз да се включа. Днес ще ходинм да гледаме бебо та да видин дали наистина съм в 33 седмица ако е така от утре съм в отпуск по майчинство и кари на големите палащания на осигуровки. Аз нищо не съм купувала защото чакам да ни докарат спалнята и почвам да се оправям. Пак ще помоля накой да ми каже къде качвате снимки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт