Гоблени-51

• 61 739
  • 456
  •   1
Отговори
# 300

Sissak – твоята разработка с мадамата наистина е суперска !!! Можеш да и направиш другарче с някое друго цвете и в друг цвят – например с жълто-оранжев слънчоглед или синьо-лилав ирис а може и с някоя екзотична орхидея - ще стане супер !

Мислила съм и аз,но ми трябва готова картинка,че не мога да рисувам сама  Embarassed
Ако видите нещо някъде,мятайте ми по един линк.
Ето за пример оригиналната картинка,по която правих гоблена:

# 301
Хиптатия може ли да те питам нещо, ако можеш да ми дадеш съвет за гоблена със зъба,пише да се шие на аида 14,но нямаше и аз взех аида 16, но става много миниатюрен зъба,та се чудя дали ако взема да го ушия 1:4 дали ще стане добре? Защото си мисля, че дори да купя аида 14 ,няма да стане много по-голям.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 15:53 от bendji

# 302
не помня схемата на зъба, но вероятно самия дизайн е малък, може би за картичка.
Страхувам се , че ушит 1 към 4 ще се размие и трябва да с е гледа отдалече:)
Но аз не съм спец по тази част, не знам как изглежда в действителност нещо ушито 1 към 4

# 303
ок, благодаря ще пробвам пък ще видим какви ще ги сътворя Crazy

# 304
Благодаря много Хипатия! Щом реша какво да си избера от всички красоти ще пиша непременно! Ще моля само за по-подробно обяснение. newsm17 Ще ми се за избера нещо от серията на конете, които гледах, защото малкият ми син/ е не толкова малък все пак е почти на 18/ обича коне. А големият ме моли да ушия и нещо за него, но за него бих избрала нещо от рода на Арабското момиче или някоя от Африканките. Ама вие просто сте засипали форума с красоти и немога да избера newsm09 Гледам, гледам и колкото повече гледам, ох искам всичко smile3511 smile3511

# 305
Благодарение на Хипатия сега шия това:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11406385
а това е едно започнато мъниче:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11406408
Извинете, ако снимките не са качествени.

# 306
1.Добре дошли на новите-мога само да ви кажа ,че тук ще научите много неща и ще се побъркате от красоти/ от собствен опит говоря /
2.Вече нямам думи за показаните красоти -мълча и немея.
3.Тотално се обърках,но ще питам smile3511
стигнах до контура на онази прословута ориенталска пеперуда с йероглифи ,та така:
как да го шия -във всяка нишка или две нишки в една стъпка, newsm78 ама голямо обяснение
ще опитам отново-ако имаме а,б ,с /три нишки/ ,то питанката е от а до в, или от а до с
до сега четох  на първа страница ето това
Контурният бод може да бъде стъпков (backstitch) - минаващ през външната страна на всяко квадратче; или свободен (long stitch) - очертаващ границите на рисунката без да се съобразява с нейното разделение на кръстчета (квадратчета).
на схемата виждам backstitch ,и се чудя как стои по -добре,защото аз май карам long stitch
Малко по-късно ще се опитам да покажа и да ме критикувате,че много ме е  Embarassed

# 307
   Галаксия, да ти отговоря. Налии аз я шия тази пеперуда, честно казано всичките ми контури са на око. Но гледам ако е много дълъг участъка,който ще свързвам да прикрепям конеца отзад през примерно 5 нишки. Или пък участъка между т.А и т.Б да го разделям на по-малки участъци, ако е много голям.Дано ме разбра. Покажи да видя как се получава, аз като видна лакомия с почнати 100 неща и нищо незавършено!

# 308
  • Варна
Здравейте!
Отдавна май не съм писала, но се опитвам да ви чета редовно. Доста съм напреднала с мацките на плажа, може би скоро ще е завършен  Grinning
Видях че Неличка пита за мечоците, май само аз ги ших на тонирана панама /със синьо/, ето тук може да видиш. В интерес на истината, почти не личи че има някакъв оттенък.

# 309
Нещо извън темата но интересно :          http://www.priqtelstvo.hit.bg

# 310
Alexandra,радвам се,че ги показа...личи,личи...възглавницата е още по-красива с тонираната панама Hug
...с голямо нетърпение ще чакам да покажеш и дупестите мадамчета на плажа Mr. Green

# 311
ЗДравейте,прекрасен ден е как ще се заседяваме занапред над гоблените незнам  Rolling Eyes..малката все навън са и очите---добре,че ходим и на работа  Wink
аз ето до къде стигнах  Hug
....а съвсем забравих,ако някой почне да го бродира трябва да има предвид и това пояснение тук

# 312

Момичета,търся схемите на 'Пролет в селото"Започнала съм го преди година-две,но май децата са  "потулили"схемите ми и сега се чудя как да продължа.Разчитам на помощта ви! Hug

# 313
  • Плевен

Момичета помагайте Praynig Това е последния гоблен който шия.Другите са ми в снимка. бг, но не мога да кача адреса  Thinking newsm78 ooooh!Опитвах но не ми се получава. smile3511 smile3515 newsm45 newsm17То и снимките ми не са идеални, ама нейсе ще го преживеем Blush Embarassed

# 314
  • Пловдив
Виталити  newsm68 леле колко красоти си изнамерила  Crazy Не очаквах, но дори на бяла панама изглежда страхотно тая арабка  newsm78 има нещо вълшебно в нея  Thinking Благодаря ти  Hug
Сисак, и аз сега разбирам, че ти си дизайнерът на сексапилната мацка  smile3501 smile3521 страхотна е  Heart Eyes
Силванапей, почнала си ангелчето Палечка  Flutter
Бенджи, не знам за какъв зъб говориш, но и аз си свалих един и Мимито и Светла ми прати едно, което е по-голямо - ще пусна линк, може да го харесаш  Flutter

Eто това свалих скоро от някъде от вас  Blush

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11408213

Пък това ми прати Мимито и Светла - то е по-голямко

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11408215

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 18:30 от unchita

Общи условия

Активация на акаунт