Гоблени-51

• 61 738
  • 456
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
качих схемата тук

уточнявам обаче че ще трябва сама да конвертираш цветовете  bouquet

# 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
качих схемата тук

Mr. Green аз като една видна клюкарка веднага го свали и отворих - както и предполагах, светлото на фона не се шие  Wink

с конвертирането  Confused аз лично не бих се наела на много цветове - трябва си око  Hug но пък може някоя добра душа да намери ключа  Praynig

# 362
качих схемата тук

Mr. Green аз като една видна клюкарка веднага го свали и отворих - както и предполагах, светлото на фона не се шие  Wink

с конвертирането  Confused аз лично не бих се наела на много цветове - трябва си око  Hug но пък може някоя добра душа да намери ключа  Praynig

и аз току-що си я свалих, Didorani,   bouquet, схемата е чудна

а за цветовете, дано се намери добра душа Peace, множко са си, не бих могла да се справя - признавам си Embarassed

# 363
  • варненка от София
Аз пък да се похваля, че тези дни го очаквам именно този гоблен оригинал. Като децата съм ама нъцки, нъцки  Mr. Green

# 364
Аз пък да се похваля, че тези дни го очаквам именно този гоблен оригинал.

благорооодно ти завиждам Crazy

а сега сериозно - радвам се за теб, да ни го покажеш  Peace

а и аз съм се спряла на него и на още два или три, не помня точно

# 365
Здравейте, момичета! Излишно е да казвам, че редовно ви чета, но не пиша, защото тогава съвсем няма да хвана гоблена. Искам само да попитам, дали някоя от вас не разполага със схемата и ключа на този гоблен. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346928&pid=11413235

Laughing признавам - четох малко през ред  Blush та се върнах да си дочета   Laughing

честити рожден ден Донси    bouquet
Сисаче - и аз съм и се наточила на твоята мацка (и аз не знаех, че е твоя разработка  Blush) пълниш ми душата  Heart Eyes

Кетри - весела ваканция  Wink и умната, наблегни на гоблените  Sunglasses чуждото ще чака

Белла - без твоите кафенца съм за никъде  Crazy

мила - мими - смееш ми се, а? видя ли как те застигна проклятието на прозорците  Crazy
дидкин Hug ГУШ на момата ти, да е жива и здрава  Mr. Green и добре да ни я гледаш, че лятото ще я нападнем  Mr. Green

писето - покажи го това сътворение  Laughing иначе кой знае каква незнайна болест ще ме лепне от любопитство  Crazy

Марулке  - Crazy признала съм те, за разлика от някои от нас (няма да кажа кой точно  Flutter ) бързо пишеш, бързо купуваш, но и бързо шиеш  Hug дай линкче към новините, че те изтървах  Blush

губят ми се много хора - вярно че пролетта пукна, но хайде де  Hug излезте от нелегалност  Mr. Green
Гешче шаренко, Здравче, Джъмперче, Геникото много рядко се мярка  Hug

# 366

Марулка като го получи , може да резне по едно конче 2 см и да го изпрати на Дианджели, щом толкова й харесва. Не ви се бъркам де , ако й душа сака.
Аз шия и китките , и кафяв гжел за проба , което стане по-бързо, ще снимам да показвам.

Кетри, приятна почивка !

# 367

...
Аз шия и китките , и кафяв гжел за проба , което стане по-бързо, ще снимам да показвам.

...

не ме дръж в напрежение  Blush моята душа сака да види  Mr. Green
в каква гама ти е кафявичкия гжель? червенокафяво?

# 368

Марулка като го получи , може да резне по едно конче 2 см и да го изпрати на Дианджели, щом толкова й харесва. Не ви се бъркам де , ако й душа сака.

ina., идеята ти е страхотна   bouquet   , но да видим какво ще рече Марулка    Rolling Eyes

а сега ще питам теб и още който ще прочете - заших една много малка мадона, видях я ушита с гобленов бод на Аида 14, аз обаче смених бода с кръстчета и сега нещо не ми бандисва, а ми трябва за подарък, та се чудя дали да я разшивам или ако има някой да ми даде друга схема, то да си кажа и цветовете не са ми по вкуса, не съм я видяла с тези цветове ушита

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:00 от dianjeli3

# 369
Ей ме , Гууди , не е много лошо

# 370
Ей ме , Гууди , не е много лошо

Party точно такова кафяво го виждах  Peace

а сега намести четири в кръг и ги метни в един часовник  Wink с дървена рамчица

# 371
Да , ама виж кво парче панама съм отрязала , дълго , па тясно и няма да стане на часовник, ще мисля нещо друго

Дианджели , на Аида 14 с кръстчета е добре, иначе не става, ще прозира. За коя мадона става въпрос ? Щом не е много голяма, опитай наново с цветове, каквито ти харесват.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:15 от ina.

# 372
  • в зоната на здрача
Ааа,благодаря девойки. Hug
Ще си почина хубаво.Хотела е много хубав,а времето -яка жега.
И парка е на две крачки.
Взех един малък гоблен та да видим дали ще намеря време за него от разходки. Heart Eyes

# 373
  • ГР. ВАРНА
здравейте , на всички и весело пролетно настроение, а на отиващите на почивка им завиждам благородно, аз чакам  с нетърпение почивките, за да си ида при нашите, че да ме поглезят малко и да си почина.

[quote author=Manzhelka link=topic=384340.msg10762728#msg10762728 date=1238696930

Джури, а ти беше споменала, че също си шила по комплектовки от Чернева - какво по-точно ако не е тайна?
[/quote]
ето тези двата и за мен са си много сполучливи
http://images24.snimka.bg/005327668.jpg

http://images24.snimka.bg/005301630.jpg

dianjeli3 , покажи за коя става въпрос, защото и аз ших една малка иконка подарък за 8- ми март и стана много хубавка сега е в ателието за рамкиране.

# 374
http://www.foto.bg/data/500/medium/S6302390.JPG

показвам какво съм ушила, нямам снимка

djuri, дай да видя, а

Общи условия

Активация на акаунт