Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 764
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета,
благодаря на всички ви  Hug, днес се поуспокоих вече ,но не спах добре и имам вид на стресната скумрия.
От скромните си познания и всичко прочетено и аз смятам,че е рано за усещане,ама сега малко ми трябвада ме изкара нещо от кожата ми.Разказах на мъжо, каза само:"Ама какво и обръщаш внимание, две три приказки-добре си,наред сме и затваряш ".
В петък съм на ЖК да видим как върви инкубаторната ми дейност и ще доложа. Simple Smile

# 76
Здравейте и от мен.Новата темичка се разраства много бързо Wink.Вчера най-накрая се записах на ЖК.При прегледа се установи,че бебока вече не е омотан около вратлето,а през рамо,което ме успокоява малко или много.Надявам се другия път да се е размотал напълно Praynig.Искам да попитам на вас правиха ли ви цитонамазка,защото на мен ще ми правят на 13-ти+ кръвни изследвания.Частния доктор при когото ходех не ми спомена нищо за цито,а в ЖК-то веднага ще ми пуснат newsm78.

# 77
  • София
Lipstick* , на мен ми правиха цитонамазка, но аз имам раничка и затова. Иначе сигурно нямаше да ми правят. Тук момичетата май бяха споменали, че се прави в по-напреднал етап от бременността, така че май навсякъде си правят каквото си искат.  newsm78
Радвам се, че сте се размотали от пъпната връв! Видя ли, всичко ще е наред Hug
Горгона, успокой се мила, хич не й се връзвай на свекито! Ето, аз утре влизам в 19 г.с. и още не я усещам малката. Ама на мен например плацентата ми е предна и лекарката вчера ми каза, че ми е рано за такива усещания.
Лек ден на всички засега от мен! Аз излизам малко в почивка от следващата седмица и сега съм се заела да си отработя за целия месец, че са ме строили.  Whistling

# 78
Честит първи април!В деня на хумора ви пожелавам-една много усмихната бременност! wavey

КАНЯТ БАТЕ БАЙКО ДА КРЪЩАВА НОВОРОДЕНО ДЕТЕ. ТОЙ ОТИВА В УРЕЧЕНИЯ ЧАС ВЗИМА МАЛКОТО И ОТИВА В ЗАДНАТА СТАИЧКА.СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ИЗЛИЗА И СЪОБЩАВА:
-ДЕТЕТО ЩЕ СЕ КАЗВА ТЕМЕЛКО!
-НО ЗАЩО ГО КРЪСТИХТЕ ТОЧНО ТАКА Г-Н БОРИСОВ-ПИТА ПРЕЗ СЪЛЗИ МАЙКАТА?
-АЗ НЕ СЪМ ГО КРЪЩАВАЛ. ТО САМО СИ КАЗА ВСИЧКО.
 rotfImao rotfImao rotfImbo
Липстик на мен ми направиха цитонамазка още в началото с всички рутинни изследвания!

# 79
Lipstick, много се радвам, че всичко с бебо е наред.  Hug

Мимчето, страхотен виц.  Grinning

Наистина честит ден на хумора !

# 80
electra :много странно как си противоречат докторите.С първата бременност усетих бебето в началото на 4 месец и тогава док ми каза,че го усещам рано,защото ми е предна плацентата newsm78На теб пък обратно.Даже този път,като влязох в 4 месец и се притесних,че не усещам още нищо,ама след няколо дни и си усетих.И трябва да ви кажа,че за около 2 седмици вече побутвания,много силно започна да става моето бебче.Като за този месец доста яко блъска детето Mr. GreenСпокойно мами,ще усетите,някой по-рано,други по-късно. HugЗа мен е по-успокоително,че усещам бебо всеки ден,бих се притеснила много,ако не се обади и пропусне ден.

Lipstick:дано на следващия преглед всичко да е наред HugАз си правих цитонамазка 2 месеца преди да забременея,така че едва ли ще ми направят сега,а най-вероятно след раждането.

Нищо никой не казва за срещата снощи newsm78Дайте снимки да ви видим,разкажете как мина.И ние сме любопитни Mr. Green

Последните дни и аз сънувам такива кретений.Редовно,че половинката ми има любовница ShockedСнощи пък имаше любовник!Накарах го да избира:той или аз! ooooh!Какво да ви кажа,луда работа!

# 81
  • София
Нищо никой не казва за срещата снощи newsm78Дайте снимки да ви видим,разкажете как мина.И ние сме любопитни Mr. Green

Ами защото срещата е утре Mr. Green

# 82
Малеее колко сте изписали!
Вчера в късния следобед ми приключи зорът в работата и днес го давам по-мързеливо.
И на мен ми правиха цитонамазка с всички първи изследвания, а и микробиология.
Каква групичка се заформихме за утре, как ще ви запомня всички, просто не знам, с това слабоумие което ме гони  Embarassed На всички около мени им казвам само писмено да се обръщат за важните неща.
Таня Цвете радвам се, че най-накрая даде сигнал, бях се притеснила!   bouquet
Честито на всички видяли пола! Аз ще съм на ЖК чак на 24.04, а на ФМ на 29.04. Много далечно ми се струва, ама ще си подтискам любопитството, какво да се прави. Sad

# 83
  • София
Здравейте и честит 1-ви април!
Аз днес бях на ЖК по ЗК, ама само ми мериха корема, кръвното и ще ми направят изследвания за урина. Цито и на мен не са ми направили, въпреки че от началото все ми казват, че трябва да се прави.  newsm78

# 84

Ами защото срещата е утре Mr. Green

ooooh!Ми бременна работа!Мислих си,че е вчера! Blush

# 85
arllina, както ти е споделила и електра- срещата е утре.. Надявам се да мога да отида... Ще направя каквото е по силите ми, за да съм утре на линия.
Ама не бой се.. то и аз се бях объркала, че е за днес, а то за днес имах друго да правя...
Много интересен сън Simple Smile Но като се замисля, май е любовник е по- добрия вариант, отколкото любовница Simple Smile

Покахонтас, ами на тебе ти се полага цитонамазка и влагалищен секрет. Може да се направиш на чукната и да попиташ кога смятат да ти правят, а не да се ослушват.

Предната седмица една колежка роди прекрасно момиченце и бях много ядосана на акушерките как може така немърливо да се отнесат към нея и бебето. Първо колежката ми е с отрицателна група и до 72 часа трябва да й сложат инжекция, за да не се образуват антитела. На нея са й казали на 30-тия час, че трябва да си търсят такава инжекция, че в болницата нямало.  Shocked #2gunfire Милата от притеснение й е спряла кърмата и не е могла да храни бебка пълноценно. В това време онея мити акушерки също са си свиркали с уста и не са дохранвали детето. Та милата като разбрала и пратила мъжа си да купят АМ на малката, поне да я дохранват както трябва. Сега бебка е спаднала значително на тегло, с температура и все още са в болница Sad много ме е яд на такива злобарки ужасни.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:11 от Gorska_Kitka

# 86
Момичета честит ден на хумора Simple Smile
Ето и един виц от мен:

Жена влиза в бар с къса поличка, разголени рамене, секси поглед и се обръща към мъжете на бара:
- Хей, тук няма ли поне един мъж, който да ме накара да се почувствам жена.
Веднага скача един от мъжете, съблича ризата си и панталона и казва:
- Ами добре ето вземи, върви ги изпери и оглади.

Grinning Grinning Grinning
Да се радваме, че нашите мъже не са от този тип Simple Smile

# 87
А моят мъж как ме вързаааа.
Вчера ми разказа, че са им казали, че екипът го местят в Естония за 2-3 години и който не иска да ходи ще работи по друг проект. На мен разбира се ми се видя много абсурдно, но той вярваше, че така ще стане и чак почна по едно време да се ядосва. И ми звъни сутринта и ми вика имало и друг вариант, да ходим за 3 месеца в Естония иначе ще ни уволнят и аз вече казах "Да". И аз  Shocked. Викам и ще ме оставиш бременна сама 3 месеца. Е вика може и ти да дойдеш. После се захили и вика Честит 1 април. И аз незнам защо се вързах, хем го знам, че за 1 седмица едвам отиде и винаги бърза да каже не. ooooh!
Много години вицове !!

# 88
 чЕСТИТ Ден На Хумора и от мен  Hug Нека заедно да се посмеем, смехът е здраве, а именно...  Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Малко момченце пита приятелчето си:
- Пешко, твойте родители плашат ли се от анимационните филмчета, бе?
- Не, разбира се.
- А моите се плашат, щом почне някое анимационно филмче и бягат в спалнята, завиват се през глава и се тресат от страх!    smile3534 smile3532 newsm20 ppp

# 89
Лелеее, колко сте бързи, аз старата тема на бях изчела, а вече има нова и то толкова напреднала. Аз от толкоз търчане по работа не ми остана време, ама смятам другата седмица да вазирам с един болничен че ми писна. Хубав ден на всички и много усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт