Април се задава, септемврийска мама все по-усилено наддава... :)

• 10 495
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Ianita, това с женското парти е готино, ама този мъж ролята на дама ли е играл или на стриптизьор  Grinning

# 151
  • София
Ianita, това с женското парти е готино, ама този мъж ролята на дама ли е играл или на стриптизьор  Grinning
Горска, изпреварила си ме  Joy И аз щях да питам същото hahaha
Аз сега си спомням, че с моите приятелки сме си направили женски купон преди сватбата на всяка една от нас...хубави спомени  Laughing Може би трябва такова парти и преди да се раждат децата, докато имаме свобода  hahaha

# 152
И да направите много снимки Simple Smile Приятно изкарване  Peace
Да врътнем една национална/интернационална среща?

# 153
Ми аз в събота и неделя ще бъда в Пловдив, нищо не пречи....  Mr. Green

# 154
Приятно изкарване и от мен на срещата Simple Smile Чакаме снимките и да ни пишете как е минало Simple Smile

# 155
  • София; Дружбето
Миринда, аз съм от Луковит. В София живея от 11 години, но спокойствието на малкия глад си ми липсва. Не за постоянно обаче, защото след месец там започва да ми става прекалено спокойно Laughing
Янита, това с женското парти е готино. Аз отдавна не съм била на такова.
С нетърпение чакам да свършва този ден, ужасно съм разсеяна и вече трето писмо пращам на грешен доставчик Embarassed

# 156
  • София
Здравейте момичета,

току що се върнах от консултация бебето спеше, но от прегледа го събудихме вървим 1 седмица напред. Минах и взех и билети за цирк, мойте девойки миналата година толкова го харесаха, че като разбрах и веднага хукнах за билети представленията започват от днес има дневно от 16.30 и вечерно от 19.30. Цирка е Балкански разположен е в Зоната както всяка година. Минах и свърших малко работа и сега ще почина 2 часа преди балета на каката и след това на срещичката, дано таткото дойде по-рано да я вземе, ако не ще се запознаете с една калпазанка.
Поздрави на коремчетата и приятен ден Hug

# 157
покахонтас, явно сме си прочели мислите Simple Smile

Що се отнася до женските партита.. аз преди да се омъжа нямах такова. Не, че щеше да е нещо по- различно де, ама щеше да е интересно. За сметка на това бях поканена на женско парти на кумицата. Нейните колежки го бяха организирали в един бар. За съжаление нямаше стриптизьор. Щеше да ми е интересно, никога не съм ходила на мъжки стриптийз.  Rolling Eyes Но пък от друга страна като се замисля повечето стриптизьори какви са мазни... ужас.
Та много хубаво си изкарахме на онова женско парти.
На младоженека също му бяха организирали парти, ама тяхното беше пълен провал Simple Smile Колегите му решили първо да отидат всички на бира и после да ходят на Стриптийз Бар. Да, ама нали се сещате, че то в тези барове трябвало и резервация да се направи, а никой от мъжете не се е сетил за това  Rolling Eyes Та след бирата все пак тръгнали да обикалят баровете и навсякъде ги връщали. Накрая завършили вечерта в една денонощна пицария, пиейки бира Simple Smile Супер забавно Simple Smile Та за пореден път се убеждавам, че мъжете са много изобретателни и изобщо не ги бива да организират партита Simple Smile

# 158
  • София
Момичета, току-що разбрах, че малкото дете на едни хора с които се видяхме в неделя има скарлатина. А аз не съм карала. Някой знае ли дали това е опасно за бременността? Аз сега ще търся по интернет, ама да питам и тука...Много съм се уплашила  Confused Аз не видях детето, само неговите родители, ама ... те същата вечер разбрали, че детето е болно...  Confused
Май ще ограничавам срещите с хора с малки деца докато съм бремена...аз и варицела не съм карала  Cry

# 159
Оо, това за свинщината около блоковете не ми се говори! ooooh! Една сутрин отивам на работа, пред мене върви една мадама, наточена с късата пола, бърка си в чантата, вади боклук (опаковка от някакви лекарства) и го пуска на пътеката. Направо #Cussing out Все едно то гората са дошли тия хора!
Отделно кофите с боклуци преливат, чистили ги само в събота вечер Shocked (за Дружба става въпрос)
Не знам горките дечица как играят навън Sad

pocahontas80, наистина ограничи контактите с малки деца, но и отиди на лекар и чуй какво ще ти каже.

# 160
След като не си виждала детето, не виждам проблем, но това е скарлатина и наистина се консултирай с лекар, може и да се наложи да си пуснеш един гърлен секрет за изследване.

# 161
Mirinda, Tsveta, и аз да се запиша че съм от "вашия" край.  Peace родителите ми са от 2 села в близост до Луковит, а в Тетевен имам леля и братовчеди. Там е чудесно, въздухът и природата са чудесни... за съжаление все не успяваме да ходим по-често от веднъж годишно.
За културата на мнозинството българи не искам да говоря, че ми е болна тема!  Crossing Arms и мен много ме дразни проблема с боклука....  #Cussing out

# 162
pocahontas80 аз четох в нета за скарлатината. Пише, че не била опасна за плода, защото не стигала до плацентата, а и скарлатина може да се лекува с антибиотици.

# 163
  • София
Говорих с личната лекарка и с гинеколожката и двете ми казаха, че шансът да съм се заразила е малък, но все пак, ако вдигам температура, да ходя веднага на лекар. Но докато не минава инкубационният период, не може да се казва със сигурност дали съм се заразила или не  Confused И точно днес почна да ме боли и гърлото  Cry Дано всичко е наред  Praynig , че прочетох че това се лекува с пеницилин, а аз съм алергична
А тези хора, родителите на детето,   #Cussing out  #Cussing out не са смятали за нужно да ни кажат, мъжът ме съвсем случайно се е чул с тях днес, по друг повод, и като ги попита как са, те са се оплаквали, че детето е болно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 164
Сега се чух с моята лекарка и тя ми каза, че щом имам еритроцити в урината, това означава че или имам кървене (а слава богу засега нямам) или имам песъчинки или камъче в бъбреците. Каза след няколко дни пак да пусна една урина и ако резултата отново е такъв, ще ме праща на ехограф. Много се притесних, да не говорим, че от няколко дни съм с болки ниско долу в корема, а днес вече се увеличават. Не мога да мръдна. Ще чакам до другата седмица и пак ще пусна едно изследване да видим какво ще покаже.  ooooh!

pocahontas80, според док опасни за бременната жена са само Варицелата и Рубеолата. Точно по тази причина пусках антитела за тези две болести и се оказа, че Варицела не съм боледувала. Но за съжаление ще се наложи да рискувам и ще пусна малката на детска след седмица, защото вече не издържам. Затова, ако тя е права, не би трябвало да се притесняваш. Но за всеки случай попитай и твоята лекарка.

Сега прочетох че вече си се обадила, дано няма проблем.  Praynig

villi и аз имам голям мерак да заведа малката на цирк Балкански. Днес ще кажа на мъжът ми да прецени кога ще може да ни заведе и да вземе билети. Смятам, че много ще й хареса (а и на мен също  Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт