LOST - сезон 5 / тема III

• 28 085
  • 483
  •   1
Отговори
# 60
Mlyna,защо не си го дръпнеш и гледаш през деня ,в смисъл по-рано ,може би си писала преди причината но не съм я прочела.

Защото сме си обещали с мъжо и винаги заедно го гледаме, като си дейде от работа  Simple Smile

Wink Не си казвай, че си го гледала  Joy

Хахаха,и аз така щях да направя и вечерта да се правя на ударена ,като се знам каква съм нямаше да издържа  Laughing

# 61
  • София
Аз си го правя редовно! Какво да направя...удържам фронта до към обяд и после.... ooooh!

# 62
Mlyna,защо не си го дръпнеш и гледаш през деня ,в смисъл по-рано ,може би си писала преди причината но не съм я прочела.

Защото сме си обещали с мъжо и винаги заедно го гледаме, като си дейде от работа  Simple Smile

Wink Не си казвай, че си го гледала  Joy

Хахаха,и аз така щях да направя и вечерта да се правя на ударена ,като се знам каква съм нямаше да издържа  Laughing

Правила съм го , обаче винаги се изпускам без да искам с някакъв коментар  ooooh!

Абе, голяма уста имам, какво да ви разправям  Joy

# 63
Бяло: Направи ми впечатление,че мъжа от хората на Ричард го попита дали няма да каже първо на Ели или ако Чарлз разбере...което ме навежда на мисълта,че Чарлз вече е на чело на Другите,когато малкият Бен пристига при тях.Може би с нещо Бен е виновен Чарлз да бъде изгонен от острова и Бен заема след време неговата-лидерската позиция,zа което Чарлз иска отмъщение-т.е. и двамата не струват,както се чудехме кой е добрият,кой е лошият.... Thinking

# 64
  • София
Бяло: Направи ми впечатление,че мъжа от хората на Ричард го попита дали няма да каже първо на Ели или ако Чарлз разбере...което ме навежда на мисълта,че Чарлз вече е на чело на Другите,когато малкият Бен пристига при тях.Може би с нещо Бен е виновен Чарлз да бъде изгонен от острова и Бен заема след време неговата-лидерската позиция,zа което Чарлз иска отмъщение-т.е. и двамата не струват,както се чудехме кой е добрият,кой е лошият.... Thinking

Съгласна, но до някъде...Ричард каза, че ако помогне на Бен, това ще го промени и ще загуби невинността си, т.е. ще стане Бен, какъвто ние го познаваме. Може би Чарлз не е толкова лош...  newsm78

# 65
Да ,ясно е че Бен е замесен и има голяма заслуга Уидмор да бъде изгонен или изместен от лидерското му място ,затова и Уидмор беше пратил кораба да го заловят.
Аз си мисля че най-вероятно Ричърд е обещал на Бен да стане лидер ако направи Чистката и убие и баща си ,както Лок трябваше да направи за да заеме лидерското място .

От всичко само не разбирам Ричърд ,каква е неговата позиция изобщо и сега през 77 ,и в бъдещето .Хем го раздава лидер ,хем не е той най-висшия,хем взима решения и всички му имат респект,тука ми е доста объркано newsm78,обаче много се изкефих на Храма ,повече Храм   Praynig

И какво Ели и Уидмор мъж и жена ли ще се окажат ,оттам Даниел и Пени брат и сестра  Laughing

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 19:40 от BeLLa111

# 66
Да,явно стана ясно,че Ели и Чарлз са мъж и жена и Даниел и Пени май са брат и сестра.

# 67
# 68
промо 12 епизод....ауууу! /quote]

Супер!!!
 Ще разберем повече неща за Храма  coolcool

# 69
ей Лок е жив -много ме кефи  Heart Eyes

# 70
  • Монреал
Много ми хареса разговора между Хърли и забравих му името - азиатеца. Съвсем ясно и точно обясниха на зрителите въпроса със времето и кое е минало и кое е бъдеще. Хареса ми също как Бен беше ранен като малък и като възрастен - и като го спасиха като малък се свести и като възрастен.

# 71
Аууу ,разговорът между Хърли и Майлс беше върха ,имах чувството че са ни чели форума и се питат един друг както ние тука :е това защо,е кое време и т.н.  :lol

Red tree Бяло:
И аз така четох още преди месец че Бен ще се самоусъжда и ще предизвика черният дим отново да го съди за всичко което е направил досега но не съм го писала че не ми изглеждаше много достоверно и не смеех ,ама май баш така си е .

# 72
Да,явно стана ясно,че Ели и Чарлз са мъж и жена и Даниел и Пени май са брат и сестра.

Не, не, не се знае още нищо за тях. Сигурното е само, че са важни клечки сред Others.

Снощи за пръв път видях Ричард Алпърт в друга светлина! Grinning

Много готин тип!

# 73
Едно е ясно, че стана точно това, което трябваше да се случи.

# 74
  • София
Само аз ли немога да изтегля 11 серия  Sad Мю торента не тегли торента от Арената Sad. какво става? А в замундата изобщо го няма

Общи условия

Активация на акаунт