LOST - сезон 5 / тема III

• 28 102
  • 483
  •   1
Отговори
# 75
И на мен ми се случи същото. От арена не успях да го изтегля, но в замундата няма никакви проблеми.
Тук е серийката ето:http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=166193&hit=1
Приятно гледане!

# 76
Мда,Ричърдчо и аз си го кльопам отдавна  Heart Eyes има една специфична красота такава ,и всички си мислят че носи очна линия което НЕ е така ,по рождение му е и го прави много атрактивен,не съм виждала някой друг досега да има .

# 77
Извинявам се може би за глупавия въпрос, но възможно ли е Ричард и Джейкъб да имат нещо общо!
Т.е. да са едно и също лице

# 78
Извинявам се може би за глупавия въпрос, но възможно ли е Ричард и Джейкъб да имат нещо общо!
Т.е. да са едно и също лице

Мммм,то в Лост всичко е възможно но не са защото /бяло/има друг актьор за ролята на Джейкъб.

# 79
А какво стана с бащата на Джак Thinking
Бях гледала в едно интервю със сценаристите на филма и там те казаха че в 5-ти сезон щели да се разкрият много от тайните около тази личност, но засега нищо Thinking

# 80
  • София
И на мен ми се случи същото. От арена не успях да го изтегля, но в замундата няма никакви проблеми.
Тук е серийката ето:http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=166193&hit=1
Приятно гледане!
ТРЪГНА Hug
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 81
  • София
Хареса ми серийката, всичко си става все по-ясно и логично  Grinning
Направо с глас съм се хилила на Хърли, като проверяваше дали изчезва   Joy "Завръщане в бъдещето" ми е много любим филм  Laughing

Не знам откъде решихте, че Сойер ще остане с Кейт, та той така тотално и брутално я отряза, че ми дожаля за нея  ooooh!
Също и за Ели и Чарлз, откъде накъде пък женени  Shocked Shocked Shocked
Само им споменаха имената, явно са важни за другите.
В храма явно става нещо, което променя хората  Thinking
Видяхте ли Ричард как влезе?

И най-вече - очевидно наистина бъдещето не може да се променя  Crossing Arms
Те е трябвало да се върнат, за да спасят Бен.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 23:03 от Amidala

# 82
Записче....  bouquet  bouquet  bouquet
Сега тегля 11серия и засядам с пуканки.А снимките на Сойер и Джак са идеееалнии.. Mr. Green

# 83

Не знам откъде решихте, че Сойер ще остане с Кейт, та той така тотално и брутално я отряза, че ми дожаля за нея  ooooh!

O,да напълно подкрепям за Кейт и Сойър ,единствено се разбра че и е разбил сърцето че тя изглеждаше толкова объркана че не знаехме към кой от двамата са по-истински чувствата и .Изобщо не ги виждам пак  заедно .

Ели и Чарлз ,това са само предположения ,но имат някаква връзка щом им спомеват имената в комплект,а и преди като Чарлз и каза да млъкне личеше някаква близост между двамата  ,ако не са женени може да са брат и сестра или някаква друга роднинска връзка  newsm78

Айде да го дават тоя Храм вече ,стига са ни тормозили какво става вътре ,голяма мистерия Simple Smile

# 84
Мъжът ми смята, че Сойер сам себе си опитва да убеди, че вече няма чувства към Кейт, но всъщност още я обича. Аз симпатизирам на Джулиет, но много харесвам и Кейт. Ох, то направо все едно тройка заформих  Crazy  Joy

Да ви попитам, момичета, срам не срам, коя е Ели, че хич не мога да се сетя ?

# 85
  • София
Майката на Даниел Фарадей, която помогна отново да се завърнат на острова. Май се казваше Елоиз...

# 86
Майката на Даниел Фарадей, която помогна отново да се завърнат на острова. Май се казваше Елоиз...

Много благодаря   bouquet, най-сетне светлина в тунела  Joy

# 87
Мъжът ми смята, че Сойер сам себе си опитва да убеди, че вече няма чувства към Кейт, но всъщност още я обича.

Дано мъж ти да е прав ,аз както казах по-горе на тоя етап не ги виждам заедно отново  но може да има някакъв обрат .Сойер и Джулиет хич не ми се връзват като двойка ,тя една такава потайна и спокойна ,той дивак ,не харесвам и Кейт много ,но между двете бих предпочела Кейт  Peace

# 88
Мъжът ми смята, че Сойер сам себе си опитва да убеди, че вече няма чувства към Кейт, но всъщност още я обича.

Дано мъж ти да е прав ,аз както казах по-горе на тоя етап не ги виждам заедно отново  но може да има някакъв обрат .Сойер и Джулиет хич не ми се връзват като двойка ,тя една такава потайна и спокойна ,той дивак ,не харесвам и Кейт много ,но между двете бих предпочела Кейт  Peace

Да не забравяме , че себеподобните се привличат  Mr. Green За Сойер и Кейт говоря  Peace

# 89
Я кажете момичета какво мислите за това което Кейт каза на майката на Клеър ,аз лично не намирам каква е мотивацията на Кейт да се върне за да намери Клеър ,нещо не ми се връзва тука,по-скоро според мен тя се върна заради Сойър след като разбрахме в последната серия че го е обичала ,какво ви е мнението за това?

Общи условия

Активация на акаунт