На пазар в Лозенград и Одрин - 2

• 133 980
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ти Sbruny!
Доста нещо изчетох.Надявам се да се ориентираме. Simple SmileА как да дръннем Embarassed

# 121
Ние решихме на бързо и утре ще отидем до Одрин. Ще разкажа като се върна. Ако и друг ще ходи утре да каже, че на нас ще ни е за първи път и не знам какво ще успеем да намерим.

# 122
  • Там някъде......
здравейте,аз се завръщам  да се похваля,че вчера (петък)ходихме пак до Одрин.Златото там е към 45лири за грам ,което е по-скъпо от нашето ,но пък самото злато и изработката им е по-хубава.Ние ходихме до пазара,взехме си евтини зеленчуци,някоя и друга дреха.Минахме и през Ендер ,но там лятната колекция си е скъпа.Голямо чакане беше на митницата .На отиване чакахме 2-3 часа и на връщане също.Беше голям кошмар,та се прибрахме по нощите и днес още не мога да се съвзема от умора,а и защото аз карах.Та така мина нашата екскурзия  с нерви и в Кипа ходихме ,но там баклавата беше 12 лири и взехме от там,защото нямаше вече време къде да търсим .отивам да почивам ,пак ще наминавам да ви чета , а ко някой е ходил нека сподели.

# 123
  • вкъщи
А някой знае ли къде има магазини с детски хубави дрехи в Лозенград,ама от хубавите турски,4е предния път намерих само 2-3 ,и то с нека4ествени и скъпи .
Утре заминаваме,днес нямаше от къде да купим турски лири в Бургас,имаха само 10 в единствения 4ейндж.А на границата или в Лозенград има ли къде да обменим и колко върви лирата там?

# 124
Здравейте момичета,
ние в събота бяхме до Одрин.Мина доволно.Разгледахме големите хипермаркети и напазарихме.Само че евтините прахове и памперси не се купуват от големите хипермаркети.Има магазинчета на центъра от Селямие джамията нагоре в посока българската църква Св.Георги.Там взехме Персил 6 кг на 18 лири плюс Первол1,5 л за черно пране бонус.Взехме си памперси Прима на 20,50 лири и омекотител Вернел /което е турския Силан / за 8,50 лири за 6 литра.Имаше Ариел 6 кг за 24 лири и Омо 7 кг за 23 лири.Иначе в хипермаркетите на сметка е тяхната марка прах но не знам как пере.В Кипа имаше Кипа матик 10 кг за 17,99 лири.Иначе има страхотни цени.Взехме си от Кипа шампоан Dove от 750 мл за 8,9 лири и куп други нещица.Рибата също е на много добра цена.Намерихме и зеленчуковия пазар зад Мигрос но там не си взехме нищо защото си бяхме напазарили от Кипа.Там ни упътиха за евтините прахове.Само да ви кажа че си взехме да опитаме тяхното кисело мляко-Такова нещо не съм яла от дете когато дядо имаше крава на село и баба квасеше млякото.Ето ви и някои цени:
Домати на 1,49 лири
Краставици на 0,99 лири
Ягоди на 1,99 лири
Има и други страхотни цени но много дълъг стана поста.Само не намерихме останките от Одринската крепост та ако може някой да ни упъти за следващия път Embarassed

# 125
да питам някой ходил ли е до Лозенград скоро? как са цените на цигарите на митницата?

# 126
да питам някой ходил ли е до Лозенград скоро? как са цените на цигарите на митницата?
за кои марки цигари питаш,последно имаха с 3 евро увеличение всички цигари,най евтините са по 9 евро  Peace
Аз пак ще се повторя ( нали съм на такава вълна ) никой ли не знае къде има бебешки магазини в Одрин,освен тези в Кипа,миналата седмица обикаляхме уж главните улици и нищо не открих  newsm78.

# 127
  • на странно място ......

Всички цигари са с увеличение, заради бългърското поскъпване на цигарите, но все още са по-евтини от бългаските. Карелията е на 11Е преди беше 9Е за един стек.

*pepa* , добре сте се справили а крепостта ако може да се каже крепост има табели към нея, там всъщност е паметника на Шукрю Паша, намира се на върха на града, другият път ще се разберем и ще ви заведа  Wink

# 128
  • вкъщи
И ние в4ера бяхме в Лозенград.Ами мн съм разо4арована SadВдигнали са цените на праховете и памперсите и не си струва да биеш пътя до там.Ина4е накупихме халви4ки,баклави4ки,ама не ми беше тва идеята.

# 129
  • у нас
И ние в4ера бяхме в Лозенград.Ами мн съм разо4арована SadВдигнали са цените на праховете и памперсите и не си струва да биеш пътя до там.Ина4е накупихме халви4ки,баклави4ки,ама не ми беше тва идеята.

какви са цените?

# 130
И аз бях скоро в лозенград. Лирата е обминихме 1 към 1. Мурати на границата беше по 11 лири, което много ме устройва, в кипата памперсите бяха по 25 лири, а хъджиса бяха около 22 лири. Имаше шампоан лореал 750мл за 7,50 Имаше первол 3 литра за 7,50....

# 131
Бяло боро, давидоф и елем се чудя по колко ще са  Rolling Eyes
малко офтопик, но някой знае ли защо има само 2 вида давидоф в бг, при положение, че са сигурно 7-8 вида  newsm78

# 132
Бяло боро, давидоф и елем се чудя по колко ще са  Rolling Eyes
малко офтопик, но някой знае ли защо има само 2 вида давидоф в бг, при положение, че са сигурно 7-8 вида  newsm78
Вчера ходихме до Одрин. Бялото боро 16 евро, LM - 10евро, за давидоф ще те излъжа, но мисля че и той беше 16 евро.

# 133
Никой ли не обърна внимание на кожените якета?

# 134
Здравейте! И ние ходихме миналата неделя до Одрин. За цените доста е написано и няма нужда да допълвам, пък и само в Кипа ходихме да пазаруваме. Лири теглихме от банкомат и българска дебитна карта Visa. За 100 лири ни излезе по-малко от 100 лв. Препоръчвам този вариант като най-удобен и изгоден. Приятно пазаруване!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт