С тази силна бебешка градушка скоро всяка АПРИЛка бебче ще гушка!!!

• 15 947
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
Честито на новите майчета  Hug
Аз преди малко се прибрах от болницата и утре рано трябва да се върна. Постъпих на обяд с силни контракций и 4 см разкритие но се оказа че бебчо е напреки в корема ми почнаха едни изжекций за да не ми изтекът водите сега контракцийте понамаляха и акушерката при която ще раждам ме пусна да си дойда . Утре ще ме гледат на ехограф и ако много сме се омотали в пъпната връв ще се наложи спешно секцио иначе доктора каза , че е възможно да се понамести след ден два и да си чакам наново контракцийте . Много ме е страх от това секцио надявам се утре да не се налага  Praynig
Лека нощ и приятни сънища на тези който могат да спят ....завиждам ви най благородно аз не помня от кога не съм спала добре само около 3 часа и то през деня  ooooh!

# 211
  • София
Just a girl честита ти радост в синьо вързопче!
Да расте жив и здрав и да радва мама и тати!

За Вили стискам палци всичко да мине ок. Praynig
Аз да се похваля,че май имах вчера фалшива тревога Rolling Eyes
Заболя ме корема ниско долу и после в тоалетната ми изтече някаква слуз.Днеска сутринта ще ходим да видя дали е течение или нещо друго. Mr. Green
Засега контракции нямам нито някакви особени болежки и докито по телефона каза,че според него е бяло течение-влагалищен секрет, което се е събирало и е изтекло наведнъж.
Е алармата я бих много силно де: Laughing
Дигнах кръвното и на крака де що роднина имам. Joy Joy Joy
Ще ви  пиша после как е минало при доктора,защото мисля че си е фалшива тревога и не ми е особено притеснено. Wink

# 212
dream-wish ,стискам ти палци.
енигма ти що не спиш  Laughing ?

# 213
Здравейте и от мен!  Grinning
Я колко много нови майки Wink Много е хубаво да четеш такива новини. На всички пожелавам бързо да се прибирате и да се наслаждавате на майчинството. Специални поздрави на Катерина и малкия Денис( нали е кандидат зет) Laughing,както и на Рени и нейното слънце Гергана, с пожелание скоро да бутаме количките из бургаските градинки Wink
Да са живи и здрави рожбите на Io-Io, Ben78, Vivita, Petiana,и Just a Girl! Много да радват мама и тати и само хубави неща да им се случват!  bouquet
А сега да споделя с вас: поръчах си страхотна количка, но за съжаление ще е при мен чак юни месец. Затова спешно търся количка за близнаци,нещо втора ръка или под наем за 2 месеца Grinning Wink Да е запазена и не много скъпа. Ако имате нещо предвид, моля помагайте! Praynig Благодаря предварително!
Аз отивам да дремна един час и после пак ще се включа,че има много за споделяне...нали съм майка "с опит" вече. Wink
Да не забравя да пожелая всичко хубаво на Вили и Дрийм-уиш.Само спокойно и горе главата, всичко ще е наред!
Хубав и слънчев ден и късмет на всички чакщи своите рожби!

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 07:30 от Didka_132

# 214
  • София
  Дидка аз бих ти предложила някоя от моите двойни колички, но съм в София, по-добре питай в близнашкия дали има мама, която може да ти услужи с количка за няколко месеца  Simple Smile
  Вчера бях на преглед. Всичко е наред, бебка расте, аз се чувствам перфектно. Взех си болничния с леко закъснение и след малко ще ходя до офиса да го оставя. Все още настоявам за нормално раждане и гинеколожката беше съгласна, докато не я изкара мадамата поне седмица по-голяма, твърди че в момента минава 2,5 кг, а след месец не е ясно. Според структурата ми и измерванията твърди че ако си дочакам термина ще ми е голяма за нормално раждане. Остана ако до 23 не съм родила отново да ме погледне на ехограф и да изкаже последно лекарско становище. Хубавото е че и да насрочи секцио, ако се съглася ще е ден два преди термина, а той е 8-ми май. По мои изчисления термина ми е обаче 4-ти май, то и затова излиза по-голямо съответно ще преносвам дори тогава, тоест надяваме се да сме се родили дотогава...
   На всички мами с бебенца едно голямо честито, да знаете как няма търпение и аз вече.
   Ако някой има въпроси във връзка с кърменето и смята, че мога да помогна да не се притеснява да пита тук в темичката или на ЛС  Simple Smile

# 215

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА VIVITA И JUST A GIRL! smile3504 smile3504 smile3525
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ РАЖДАТ ДНЕС! newsm10

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ В КЪЩИ С МАЛКИТЕ СИ СЪКРОВИЩА! baby_neutral

# 216
ЕХА, ПАК СТРАХОТНИ НОВИНИ! newsm44 newsm44 ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, МНОГО ДА СЛУШКАТ И ПАПКАТ!

# 217
Добро утро,момичета!
Вече и аз започвам да страдам от безсъние и сутрин ме боли глава  ooooh!,ама още някои друг ден ще избутам! Wink
Enigma тъкмо се каних да помоля да ми станеш вестителка а пък ти да не вземеш да родиш преди мен  Grinning
dream-wish дано бебка се обърне в правилна позиция и да си родиш нормално  Praynig стискам ти палци   bouquet
Много силно стиснати палци и за Вили  Praynig
 Just a Girl честито бебче,дано всички имат късмета да родят лесно и бързо!Как се моля и аз за двучасово раждане Praynig Mr. Green е може и едночасово,няма да откажа  Mr. Green Mr. Green
chockolina успех на прегледа и да ни донесеш добри новини!
Аз хубаво си стоя,но ме чака  wash hang newsm71

# 218
Честити бебчовци на petiana, vivita1 и just a girl да са им живи и здрави, а мамите по- бързо да се възтановяват   Hug

dream wish стискам палци бебка да си заеме правилната позиция  Praynig

Вили   fingerscrossed fingerscrossed

Момичета да ви попитам аз тъй като ходех на ЖК на часно да ме гледа всеки месец с ехограф сега тя като ме гледа последния път във вторник повече не ме вика при нея  newsm78 и аз сега се чудя не е ли малко рано да ме отписва поне още веднъж нетрябва ли да ме види  Rolling Eyes Иначе се уговорих с акушерката която ще е с мен при раждането и тя ме вика в понеделник на запис на тоновете - сега се чудя тя ли ще ме следи вече  Thinking

# 219
keli_f моита акешерка също ме вика на запис миналата седмица в болницата!А после сигурно ще те извика и за преглед за разкритие,поне с мен направиха така  Peace

# 220
Голям бебеваеж има при нас тези дни.
Честито на Петиана, Вивита1,  Бен78 и just a girl , да са им живи и здрави бебоците, да ги слушкат и да разстат здрави и щастливи.[/color][/size]
Аз да ви се оплача, отново не можах да спя цяла нощ от болки ниско долу в корема, имах чувството че са ме ритнали много яко в слабините и едвам ходех до ВЦ-то, а за кръста изобщо не го чувствах от болки. Страх ме е да не реши да подрани бебчо, че моя доки не е в БГ, но пък каквото му е късмет в крайна сметка.

# 221
[size=14pt][b]Petiana Vivita1 just- girl , много се радвам за вас  и за вашите бебенца . Дано много да Ви радват и слушкат малките пашкулчета  ylinfant 1crib Misc Baby Bottle smile3504[/b][/size][/color]

Радост МК - добре си си дошла у дома

Дидка132, Браво на тебе щом намираш време да пишеш тука покрай грижите за малките принцеси. обаче това за количката наистина ти е голям проблем. Ще се порадровя тука в нета да видя дали някой няма тава което търсиш и ще ти пиша на лични.

обличам се и отивам на лекар да видим какво ще стане........

# 222
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА !ДА СА ИМ ЖИВИ ИЗДРАВИ ОТРОЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

И аз като много други майчета тук, в последната една седмица изобщо не мога да спя.Вероятно е от наближаващата дата за планираното секцио.Вече съм стегнала багажа за болницата и ачакам да дойде за ветната дата -7.04.
Честно казано не мога да се оплача, изкарах си една страхотна бременност без болки и оплаквания.Дори и към днешна дата .
 Единственото, което забелязвам от три дена е, че са ми отекли краката, особено единия .Ама то аз съм си виновна , щото ям доста солено.
Това е за сега от мен, отивам да си чистя прозорците  Hug

# 223
  • София
Ето ме тука отново! Mr. Green
Докито не ме ще да раждам по-рано,та сега пия някакви хапченца"Магне В6" Confused
Видях се с Олчето в Шейново сутринта Heart Eyes
дано пак я засека на 16.04.,че да сме поне двете заедно. Joy Joy Joy
Засега ми е фалшива тревогата,но акушерката ми каза,че според нея може пак да се върна. hahaha

# 224
  • София
Бен78 ми писа,че е успяла да види вече малката си принцеса пак и ви праща много поздрави.Аз я поздравих и нея от всички вас.
Тя стиска палци за всички ни. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт