С тази силна бебешка градушка скоро всяка АПРИЛка бебче ще гушка!!!

• 15 961
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Честито на новите мамчета, малките ви съкровища много да ви радват и слушат newsm51!
Ние сме добре, но малкия го почнаха май коликите....не е ли много рано?

# 196
Честито на всички нови мами! Добре дошли на планетата, бебета!

Вече започва да ми харесва АГ жаргонът.

Днес научих нова фраза, която ме кара да се хиля: "реактивен плод".

Надявам се все пак да излезе нормално бебе...

Още 12 дни до официалния термин, но по лекарска препоръка изпробвам магическата сила на чистенето на прозорци. Досега успях да си докарам нередовни безболезнени контракции, но все е нещо...

# 197
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ВИВИТА И ПЕТИАНА!
ДА ВИ РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДКИ БЕБЕНЦА!

# 198
  • Под Сините камъни
Честито на Вивита,Петиана и Бен 78!!! Да са ви живи и здрави малките слънчица и много да ви слушкат!
Ей, момичета страхотни имена сте измислили за малките  си  принцеси Peace

# 199
  • Там където има любов
Честито на Вивита и Петиана. Да са им живи и здрави момите   bouquet

# 200

newsm51smile3525 bouquetЕхааа, честито на новите мами Вивита,Петиана!  bouquetДа са ви живи и здрави сладките куклички Рая и Ния!  bouquet smile3525 newsm51
Леле, какво съвпадение само: едната принцеска носи моето име, а другата живот и здраве ще е адашка на моята принцеска! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЧе Рая даже се е родила и с моите размери! Laughing
Деси, моя мъж ти благодари за подкрепата Hug, горкия направо му се реве!

# 201
  • Overijse, Belgie
Честито на всички мами, гушнали вече бебета и успех на тези, на които това предстои Simple Smile

Днес беше моя термин, но бебчо се роди миналия петък (27/03/09) Simple Smile Казва се Борис, тежи 3,250 кг и е 51 см дълъг. Всичко мина много бързо (по-малко от 2 часа от приемането ми в болницата), малко по-болезнено от първия път, без епидърална по мое желание. Таткото беше с мен и единственото, за което съжалявахме е, че не е присъствал и първия път, но това не беше възможно с Габрово, където е раждан първият ни син.
Сега сме вкъщи и четиримата, защото баткото е болен Sad Дано да опазим бебето  Praynig

# 202
  • Варна
Леле, че много бебета!!! newsm44 newsm44 newsm44

Да са живи и здрави мъниците на Vivita, Petiana, Ben78 и Just a Girl! Много щастие и късмет да ги съпътстват в живота им!!!

Добре са си дошли у дома всички завърнали се!  bouquet

chockolina,дано това което ти се е появило не е генитален херпес fingerscrossed,и по-бързо да минава  Flowers Four Leaf Clover .
Идея си нямам как изглежда това нещо,но това което разбрах е че освен петънцата,има и сърбеж и парене,и впоследствие тези петънца се превръщат в мехурчета,пълни с течност  Sick.И чак след това се оформяло като раничка.

Да и аз го прочетох някъде, което ме успокоява отчасти, защото при мен не е имало сърбежи и парене, нито мехурчета с течност - само раничка...
Утре ще пиша какво е казала лекарката, стискайте палци! Praynig

# 203
честити рожби на Io io ,ben78,petiana ,vivita1 и Just a Girl !!! да са ви живи,здрави и много спокойни!

# 204
ЧЕСТИТО НА МАМА ВИВИТА И ПЕТИАНА!
ДА ВИ РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДКИ БЕБЕНЦА!
Днес Вили от Русе я сложиха на системи,но бебчо явно му харесва там и контракции така и нямаше цял ден и в 17 ч. ги спрели.В 21ч. и дали някакво хапче и може би утре пак ще я сложат на системи.Дано да роди утре и всичко с нея и бебо да е добре.Да стискаме палци тя има нужда от нас Praynig Hug Heart Eyes
Лека вечер момичета Hug

# 205
Честито на vivita1 и Just a Girl !
Много палци за Вили!

Аз пък да ви се оплача-не знам за следродилна депресия,ама предродилна ме е хванала яко.

# 206
Честито на Vivita, Petiana и Just a Girl! Нека да се възстановяват бързо и много да се радват на малките си съкровища!!!

# 207
     Здравейте и от мен Simple Smile

Честито на всички обебили се майчета и на техните мъничета - да са живи и здрави и много късмет  newsm51

Честит рожден ден на Petjoff много щастие, любов, здраве и късмет да са винаги с теб  newsm51

# 208
Честити рожби на Vivita, Petiana и Just a Girl!Да са им живи и здрави и много щастливи!
Стиснати палци на Вили и всички раждащи тази вечер и утре!

# 209
 ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА ben78!!!,
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ И НА petiana ,vivita1 и Just a Girl !!!

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!

Много неща щях да ви пиша, ама днес ми е едно обиташко и ... май ще остана само да ви чета  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЬОФ!!!

Ей, момичета, които ще раждате тази вечер или утре- стискам ви палци за леко раждане и лееекииинкооо ви завиждам, че ще държите в ръцете си своите съкровища   bouquet

На завърналите се мамита  Hug добре дошли Hug Бързо свикване с новите задачки и нагаждане към малките началници  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт