95-та пролетна раздумка в САЩ

• 15 164
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Мерси много, Winx  и Кюбит!  Hug

# 196
  • Boston, MA
Къдри, раздадохме ви вирус, а... Гушки за Боби! Момичетата са ти казали кое какво е, стискам палци бързо да сваляте температурата.

# 197
E, хубава работа, Къдри! Само темп ли е или има и други симптоми?
(звънях ти, презвъни ми когато ти е удобно!)

ДаМи - Sweet Bread, Portuguese Style - Massa Sovada Caseira (Mr. Ribeiro uses his father's recipe and produces a light, puffy one-pound round loaf and round rolls. The bread is kin to many Easter breads, or some brioches.)

http://www.nytimes.com/1987/05/17/travel/fare-of-the-country-swe … ssnyt&emc=rss

Clairette - пиши лична на MrsG!

а да имаш рецепта за минус 22 год и насред хаваите?

пиня колада и водка, 50:50, литър е достатъчен, но се лепи директно на дупето, та имай едно наум!  Mr. Green

# 198
Ъх, ние с Турботакс и си платихме като попове данъците... Ще видим ИРС ще реагира ли...

# 199
  • Добрич
Агентче, Т + запушен и леко течащ нос. /късно стана, няма да звъня, за да не ви притеснявам/ Мерси за загрижеността, както и на БубсHug Hug

# 200
Оххх, миличкият! На стандартен грип прилича, не се притеснявай, но му дръж темп под 38 (съвет от лекар)!

Ако има нещо можеш да звъниш 24/7! Никакви късно и неудобно ми е!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 05:24 от Agent Provocateur

# 201
  • Добрич
Оххх, миличкият! На стандартен грип прилича, не се притеснявай, но му дръж темп под 38 (съвет от лекар)!

Ако има нещо можеш да звъниш 24/7! Никакви късно и неудобно ми е!

Hug Heart Eyes

# 202

Мерси  Heart Eyes , агента си е агент  Hug .

# 203
Момичета, знаете ли дали има и специална тема за бременните и мамите в САЩ, че така като гледам, ме вълнуват доста въпроси   newsm78, свързани с раждането и отглеждането на детето тук...

denniva, Или това е темата, или аз 2 години и повече съм живяла в заблуждение.

Къдри, при вирусни инфекцийки на моя син, аз редувам Тайленол и Мотрин през 4 до 6 часа (спазвай стриктно дозировката!), като определено ако не ми изглежда добре положението вечерта- гледам да не изпусна да му дам лекарство преди да заспи, че нощем вдига много висока температура ако не я парирам предварително.

Опитът ме е научил, че при нас Мотрин или бебешки свещички Ефералган (изпратени от бабата) действат най- бързо температуросвалящо, поради което тях прилагам в критични ситуации, а именно нощем или при много висока температура...
Рекордът ни е 103.6, слава богу без последствия...

Ева, браво за магистралата!!!

# 204
Clairette, аз писах че познавам едни фотографи във Флорида, но сватбени; не знам какви ти трябват, пиши ми на лични, ако те интересува.

Хиър, не се притеснявай, аз 4-5 години съм файлвала безпроблемно с тях, мисля, че тази година случаят ми беше по-специален, но все пак исках да предупредя. Ако ви се занимава, хвърлете един поглед на разпечатката и ако има изобщо някакъв проблем (много малко вероятно), не е късно да се рефайлне.

# 205
ирка,чрд!да си здрава и весел празник!

# 206
  • WA, USA
Китайците също имат едно нещо като козунак и струва 2-3 долара. Ако имате китайски магазин с бейкъри проверете, много е вкусен и прилича точно като козунак на външен вид и става на конци:)

Аз си взех офф в петък, така че тогава ще меся и боядисвам.

Къдри, моят син е всеизвестен с температурите си:) Откакто започнах да го водя на кайропрактор спря този проблем. При първият симптом сме там и като си тръгнем след 10 мин, носът му е отпушен. Не знам как става този номер, но и на мен помогна вчера защото ми беше лепнал сополи и болезнено гърло. Идеята е, че ако поддържаш тялото си в баланс, то ще има подобрени защитни сили към вирусите. Също съм му взела натурални витамини и DHA, както и сребърна вода, ако те интересува ще проверя за името. Доста скептична бях преди към всичко това, но просто ми писна да го мъкна при педс и те да ми казват, че било нормално да е болен, защото ходел на дейкеър.

Аз ползвам турботакс от няколко години, но нашите са лесни и ако има грешка би трябвало да я хвана в процеса, да се надяваме.

Честит рожден ден на Ирка! Много щастие и успехи!  bouquet

# 207
  • Чикаго / София
anette, sipirumi мерси за пожеланията!

sipirumi какво е кайропрактор?

Козунаци тук се продават всякакви. На мен най-ми харесват руските, но ако намеря ще опитам и други. Въпроса е, че не ми се обикаля по магазините, а взимам каквото има в близкия.

kadrokosa, бързо оздравяване на малкия.

Аз козунаци не правя, ще боядисваме яйца в събота - да сме си в къщи всички!

Лек ден!

# 208
Честит празник Ирка Simple Smile  Бъди здрава и усмихната   bouquet
*
Мисля да направя козунак за нас- ей така за адета + курабийки + яйца.
*
Радвам се, че е вторник 14, ха дано утре пощите верно работят до 6  Simple Smile

# 209
Наздраве, Ирка!
Бъди щастлива.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт