95-та пролетна раздумка в САЩ

• 15 121
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
JunturnaJoy

Atti, ако ти се занимава, можеш да си свалиш направо от нет-а руски песнички. Ноли има голяма колекция, но май аз повечко припявам с тях
към изброените от миз и мишолина, можеш да добавиш и чунга чанга  Flutter

# 76
Пфю, пак малцинство излязох - всички сте гражданки, че и от сой. Ама пък и селяни трябва да има. Crazy
Мерси за споделеното, много интересно, особено любовните триъгълници  Sunglasses

# 77

може да спретна една книга, тъкмо и нея ще я спомена в родословното дърво - нереализиран инженер и реализиран писател Simple Smile.
На мене ми харесва как разказваш. Бих я прочела!

# 78
Интересности сте заформили.  Flutter С кеф ви четох.  yes
Ние имаме и селяни, и висша аристокрация, и гонена интелигенция в рода. Каручки и каляски. Гърцки и македонски топли връзки.  Wink
Най-известният май е обирджията на банки в зората на миналия век. Преди известно време имаше голяма статия из бг печата за него като част от някаква поредица с големи престъпления. Хванали са го по някое време и всичко са му конфискували маскарите,  Joy но ако върнат купените с крадените пари имоти половин София ще е наша.  Crazy

Бивши и настоящи бременни, ползва(х)те ли възглавници за бременни и ако да - кои/какви марки/видове? Благодаря.

Бенс, чета Ню Муун.  Party 1/3 съм минала (от вчера), но съм малко разочарована, че Едуард ис гон. Обаче се връща май някаква интрига с ония Протектори на Сам.  Thinking

# 79
  • Boston, MA
Много интересно! Любовните истории ме разбиха Simple Smile
Подкокоросана, започнах и аз да творя родословно дърво. Сетих се всъщност, че знам името на пра-пра-баба ми, на която баба ми е била кръстена - сестра е на Васил Петлешков.
От майчината ми страна са планински бунтовници, от на баща ми страната македонски бежанци. Чудно.

И на мен втората книга ми дотягаше, че го няма Едуард. Сега съм в пауза (имам четвъртата, а не третата), но дано не изчезва вече, че Белла ми е мега досадна сама по себе си Simple Smile

# 80
Но пък моля да забележите как моето ДВД ще пристигне захапано от вампирски зъби:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/film/article2356686.ece

Приумиците на маркетинговата машина нямат край Crazy Ако някой иска наръфано английско двд, ще ви пратя Mr. Green

# 81
Къде се загуби Къдрокоска?

# 82
Ние пък нямаме бунтовници, герои или любовни авантюри в рода, но като се замисля, най-силно ми въздействат историите за клетви, прокоби,  и невъзвратимо зло. На ръба на фолклора са, но съм възпитана да вярвам, че е било така.

# 83
Бубка, и на мен радините вълнения на Бела малко ми скучеят.
мишолина, страхотия са тия зъби.  Joy

# 84
Кюбит, на мене матърнити възглавницата ми беше много много полезна и мисля, че заради нея не ме болеше гърба. Купих я от Таргет за $50, на Бопи.
Когато ходих в командировка се мъчех с обикновени възглавници, но не е същото, защото Бопито е с различна дебелина на различните 'стратегически' места.

# 85
Бата Мата  ooooh! къде се насъбрахте все такива знатни особи на едно място  Laughing . Или просто България е толкова малка, че няма как човек да не е произлиза от някой известен род  Thinking.
Аз пък нося много гръмка фамилия на  поет революционер  Flutter , но не знам да сме родственици, май е просто съвпадение.

Къдрито наистина се изгуби, иначе я засичам из други теми, значи всичко е наред  Peace

# 86
Кюбит, аз купих обикновена боди пилоу, ама не спях редовно с нея и накрая я зарязах. Нооо..... бащата на детето и досега я ползва  Laughing

# 87
Бубка, и на мен радините вълнения на Бела малко ми скучеят.
мишолина, страхотия са тия зъби.  Joy

Аз само гледах Туайлайт и чаках, чаках да се целунат, а те една целувка и половина имат в тоя филм! Много е майлд. Аз ако пипна Едуард Кълен насаме някъде...  Mr. Green боже, срамувам се от себе си

# 88
Момичета не купувайте пистачос или проукти съдържащи пистачос на Terra Bella Inc. Разследват ги за салмонела и са обявили доброволен рикол на 1 милин пауна от продуктите им.

Съжалявам, че Ви развалям хубават тема.

# 89
  • usa

може да спретна една книга, тъкмо и нея ще я спомена в родословното дърво - нереализиран инженер и реализиран писател Simple Smile.
На мене ми харесва как разказваш. Бих я прочела!

Flushed Flushed Flushed Hug

Общи условия

Активация на акаунт