За Борисовата градина - гласувам ЗА
Ей споделете как са болничките ни бебенца

Еос, Мирка, Дидка, Мириам - от всички чакаме новини-
Ама мноого си весела пак, трябва уроци да преподаваш, да zнаеш. И zащо не спиш и ти с него? Аz тъкмо се бях zасилила да лягам, след ставането zа училище и наш´та се наспала.. Та сега я чакам пак да zаспи и аz малко ще легна, не мога иначе.
Искам да кажа чак тооолкова упорита хрема, слава богу де. Чести хреми, да. Но такива влачещи се по цяла zима, не(да чукам на дърво). Но ако ми се случи с някое от децата такова неминаване, със сигурност ще се притеснявам 
И сигурно 100 час са ги обличали в къщи, стигат zа 10мин да градината и аааайде раzсъбличай детето, ама ставаше едно маzало.. То място няма, децата малки, дърпане, мрънкане, майките сигурно в пот плувнали, докато махнат космонавти и какво лаи още не. А най ми бяха любими тия, дето ги обличаха с чорапогащник, но то в градината жега и после пред вратата ги преобличат съответно с чорапи. То ако са по далече, обикновено идваха с кола, теzи пък, които са пеша, пак не е нужно. Аz го обличах с панталон и чорапи, в големите студове отгоре с грейка и после само събуваме грейката.
, още не ни вълнуват тия работи, иzвинете 

Спахте ли добре? Кафе, гледам, сте пили (Стел
), ще чакаме тортата на Мона за порасналото й момче 

Ще съм много благодарна 

Направо съм като зомбирана, а сенките под очите ми са отвратителни.
И аз се изкушавам, даже в неделя за малко да си проваля диетата, но засега удържам положението. Ти как се справяш? Колко кг свали или не се мериш?
Днес дали ще става за разходки?
Особено Любчо и Ради ще ги изпапкам 

няма такива огромни очи просто
вчера даже й я забърках с пюре от сини сливи, е на първата лъжица повърна..милото..ама мама тъпа и упорите и й я тикна цялата 50 гр. каша. Чудя се защо? И какво да правя. Да я насилвам или да я спра и да купя друга. сега видях, че има биобезмлечна каша от грис на Милупа без глутен и безмлечна каша от елда на Хипп, също на Плазмон царевична, без глутен и мляко.
Споделете моля ви
Ще съм много благодарна