И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 781
  • 365
  •   1
Отговори
# 210
Исе,честита ти придобивка.Да си я караш със здраве!

Чакам и аз с нетърпение включване от Рони.

Мацки,успешен ден на всички.

# 211
Исе честита ти  car003

# 212
честито мила ,да си я караш с здраве  Hug

# 213
Исе, честита ти придобивка! Леко и безаварийно да си я караш!  Grinning

А аз си мисля как бебе Мария днес ще шари яйца! Рони, лесна е твоята - който си има щерка, да му нашари яйцата, ще го удари на почивка!  Mr. Green

Мен ми е много сдухано тези дни нещо, щото понеделник се фръцках кво ми е пролетно настроението и то взе че се скапа.  Mr. Green

Лек и слънчев ден на всички!

# 214
Просто срамота! От сутринта никой да не пише след мен! Вие изпобоядисахте де що яйце има бе! Иначе не си обяснявам що няма никой тук! Joy

И кой излиза най-голямата мързелнака? Embarassed

# 215
Светле,наистина голямо затишие тука.Къде е народа?

# 216
Асенце, честит да ти е Васил! Честито Щастие! Честито Слънце в живота ти! 

Благодаря горещо на всички ви, мили мои приятелки! За всичко! На всички!  newsm20
От вчера сме си у дома. Хаотично и еуфорично ни е всичко. Дребчето ми цока и слушка според възможностите си. Прилича изцяло на тати си, а моите очи са сериозно пристрастни и виждат нещо изключително прекрасно.  Sunglasses Снимки ще има по-късно, но не знам кога.  Embarassed
Аз няма да сядам често на компютър, че сърцето ми е превзето и нямам време да се отделя от новата си страст.  Heart Eyes

# 217
Рони,добре сте си дошли в къщи с най-прекрасната!  Hug

# 218
  • Варна
Асенце, честит да ти е Васил! Честито Щастие! Честито Слънце в живота ти! 

Благодаря горещо на всички ви, мили мои приятелки! За всичко! На всички!  newsm20
От вчера сме си у дома. Хаотично и еуфорично ни е всичко. Дребчето ми цока и слушка според възможностите си. Прилича изцяло на тати си, а моите очи са сериозно пристрастни и виждат нещо изключително прекрасно.  Sunglasses Снимки ще има по-късно, но не знам кога.  Embarassed
Аз няма да сядам често на компютър, че сърцето ми е превзето и нямам време да се отделя от новата си страст.  Heart Eyes

Ронииииииииииии добре дошли у дома с Мария! Толкова ми е мило, че пишеш и така се радвам на новото ти подписче, че не мога да го опиша  Heart Eyes Отдай се на новата си страст без да се притесняваш за форума, чакам с нетърпение снимчици на съкровището ти  Heart Eyes

# 219
 Рони!!! Радост за очите ми!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Добре сте си дошли у дома и да се гледате с кеф!!! Снимки чакаме с нетърпение, но когато имаш възможност-тогава:)

Светле, в грешка си! Мария едва ли шари яйцата, съдейки по Бела, която ако има възможност, с радост ще изхвърли всички яйца на земята и ще вика "А! О!" Обаче тези мъничета дават страшно вдъхновение на майките си Heart Eyes Представих си, че догодина вече ще може да ми помага и тогава наистина подготовката за празника ще бъде различна:)
 Днес боядисах яйцата и направих два козунака, които още са във фурната и май ще си останат тестени:(( нещо хич не ми харесват. Първо маята ми не пожела да втаса след 1 час си седеше непроменена, та ходих да купя нова и чаках да втасва отначало. После за около 3 часа тестото със зор се понадигна, и за капак като ги сложих във фурната и реших да мия печката и без да искам съм качила температурата на максимално и поизгоряха отгоре, а отвътре са тестени... Ръцете си изпогорих, защото исках да им сложа фолио и не мислех колко гореща е фурната... Айде наоплаквах се, дано обаче крайния резултат да става за ядене. А, и половината яйца се счупиха при варенето, ама на това отдавна не се връзвам и си ги боядисвам и счупени. Ама- ха Mr. Green
 Добре, че дядото си гледа внучето цял ден, та да мога аз да се вихря из кухнята  chef. Мислех си, че до ранния следобяд ще приключа и ще мога да изляза, а то какво стана... Поне другите дни ще си щракам с пръсти и ще сме навън. Ако има ентусиасти за среща утре- да заповядат:)

Исе, четиито ти возило! Да го караш леко и безаварийно!

# 220
Рони добре сте си дошли у дома.И аз като другите момичета сам нетарпелива да видя малката принцеска.И още веднъж ЧЕСТИТА СБЪДНАТА МЕЧТА Heart Eyes

# 221
Рони добре дошли у дома,много целувки и  Hug

Ох като ви чета всички вече сте си боядисали яйцата,че даже някои и козунаци са опекли.А аз още се подмотвам Embarassed,но нищо де и събота може Mr. Green
Ники не се ядосвай мила,сигурна съм,че са станали прекрасни козунаци

Лека вечер Heart Eyes

# 222
  • Варна
Рони, добре сте си дошли у дома! Толкова се радвам, че си щастлива!  Grinning Чакаме снимки от прекрасна Мария, когато имаш време. Англоговорящите имат една хубава дума - babymoon, което се превежда като "бебешки меден  месец". Щастлив babymoon!  Hug

Боядисах яйцата, да се отчета само с 3 счупени от 30. Козунаци не смея да правя, след като две години храних с мои произведения кучето на лозе.  Лека му пръст на горкото животно.

# 223
  • София
рони, добре дошли! Прегръщам ви и ви целувам! Hug Heart Eyes

# 224
  • София
Рони,добре дошли с малката принцеса!Ще чакам снимките с нетърпение! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Исе,честита кола - лека и безаварийна! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт