И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 778
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Ехаааа Рони добре дошли двечките с Мария Heart Eyes
Не бъди скръндза и ни покажи своята нова страст Crossing Arms Heart Eyes Hug
С нетърпение чакам снимки да се порадвам и аз на Мария...ах тази Мария...превзе много сърца Heart Eyes

# 226
Рони , добре сте си дошли.Не крий малката Мария ами вземи се изфукай с нея и пусни една две снимки. Hug

# 227
Рони ,добре дошли!Гушкайте се на воля. Hug

Аз утре ще си боядисвам яйцата,че вчера само трички направих.Искаше ми се някое козуначе да замеся,но нещо в последно време хич не се задържаме у дома.За домакинство не остава време  Embarassed

# 228
Здравейте мами!
Добре дошли у дома на Рони и Мария!   bouquet Знам че и 25 часа не са достатъчни да се насладите една на друга, но при възможност мама Рони да ни представи соето съкровище  Heart Eyes

Моето отсъствие определено не се дължи на яйцата  Mr. Green Изкарахме 2-3 дни гушнати с моето момиче, защо беше много кисела, заради висока Т и зачервено гърло. Вече сме добре /надявам се/. Днес по-късно ще минем през кабинета на д-ра да потвърди.

Връщам се да ви чета.  Hug Hug Hug

# 229
Явно днес аз ще си досаждам във форума  Mr. Green обаче трябва да се оплача. Бяхме на д-р и всичко е ок, прибирам се да преобуя Дени и  Shocked #Crazy цялото й тяло в ситни червени точици, та чак и по главичката и на челото. А на прегледа нямаше нищо Whistling Мисля си разни глупости, всъщност може да е от жълтъка, който й давах на обяд, от температурата или...шарка newsm78
Сега заспа и тези по лицето сякаш са изчезнали, но не смея да проверявам по тялото. После ще я видя и май пак ще досаждаме на докторката.

# 230
  • София
Лили, явно сте пипнали 5-тата или 6-тата шарка. Не помня точо, но я водят бебешка. Минава без проблеми. Peace

# 231
  • София
Лили,нали и ние скоро бяхме така - много висока Т,а след 3 дни и пъпки.Аз мислех,че е въпросната шарка ,но лекарката каза че пъпките изглеждали по друг начин и според нея е алергия към Нурофен -а или към АБ.Не знам и аз какво беше ,но с антиалергични капки се оправи за 2 дни.

# 232
Добре си си дошла мила Рони , с Мария в ръцете  bouquet  bouquet  bouquet
Сега само чакаме снимки на госпожицата , че е толкова чакана от толкова "лели" че няма на къде да я скриеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И ние боядисахме яйцата , да се похваля че нямам нито едно счупено при варенето  bowuu , но 6 такива от боядисването на Цвети  Mr. Green
Козунаци си поръчах на една фурна , и кифлички даже ( хич и не съм правила опити да меся , защото знам че не ми се отдава Mr. Green)  и сега чинно си чакаме празника Laughing

# 233
Лили, да не е пт претопляне или нещо такова. newsm78
Хриска, как си?

# 234
Добро утро

Сядам да драсна някой ред и изчезвам да си боядисвам яйцата,че срам голям,май само аз се мотая още Embarassed
Аз козунаци не мога да меся,затова да живеят пекарните Mr. Green

Зори нищо не казваш,как е Жорко,слуша ли или  no

Рончо не се мотай,снимки,снимки Heart Eyes

Лили може наистина да е алергия,бързо да се оправяте Hug

Весел празник на всички

# 235
Рони, добре сте си дошли в къщи с малката Мария и чааакаме да ни я покажеш
Аз няма да сядам често на компютър, че сърцето ми е превзето и нямам време да се отделя от новата си страст.  Heart Eyes
Като си създадете режим, ще я оставяш за малко в прегръдките на татко и и ще ни разказваш как расте и хубавее
Аа снощи се чух с Ася и те вече са си в къщи с малкия Васил, сигурно скоро и тя ще се включи с разказ за щастливото събитие
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 236
Добро утро и от мен. Аз ще боядисвам надвечер, защото сега отиваме на пикник в гората.

# 237
Момичета,  пожелавам ви весело посрещане на празника, много усмивки и незабравими мигове с близките   bouquet
Писах много, но Вики седна върху клавиатурата и всичко изтри.  Crazy Тръгваме за село да боядисваме яйцата  Grinning 

# 238
Весел празник момичета! Аз отивам при родата на майка ми в Перник а и там една моя братовчедка скоро роди нои нейното бебче почина като моето и ще съм й полезна трябва да съм при нея. Само се чудя как ще издържи пътуването Цветето Thinking

# 239
Весел празник на всички. easter easter
Аз да ви се похваля от една седмица тренирам  newsm39 jump ама много съм зле, толкова малко издържам че направо ме е срам от себе си.Но зет ми се заел с мен че нали е фитнес инструктор и ще ме мъчи докато не заслабна малко в талията че срам направо. Mr. Green

А сега да се покажа малката- голяма палавница.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11678833
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11678830
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=11678836

Общи условия

Активация на акаунт