И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 767
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Леко съм разочарована, че все още няма снимки на малката Мария, но ще почакам колкото трябва  Mr. Green
Аз боядисах днес яйца в различни цветове с памучета и с кристали. Козунаците са от майка ми, тя и баща ми си имат традиция вече дълги години да ги правят в домашна обстановка. Утре ги чакам на гости и ще видя какви са ги направили.
лейди Мишето е голяма сладурана с тази розова рокличка и много сполучливи снимки са станали на фона на тия цветя по седалките. Стягай се да отслабваш, мога да ти дам пример и за меню ако искаш. Аз от въртене на колелото не се отказвам, най- големия ми рекорд е въртене в 12 през нощта  Mr. Green
На всички желая весел празник  Heart Eyes

# 241
Споко, дружина. Скоро снимки няма да видите май.  Simple Smile Нещо сме на фаза да се попиваме визуално и въобще не ми се снима. Не че няма няколко, но ще ни трябва време да се обзаведем с търпение за сваляне на снимките но компа и разучаването на качването им в сайта.
Аз днес с изненада установих, че краката ми нямат глезени. Цяла бременност бях с готини джолани, а днес нещо им стана.  Rolling Eyes

# 242
Уффф а моите яйца всичките са пукнати и направо съм толкова разочарована. Tired Купихме от белите яйца , но и мин. год. от същата фирма взимахме и нямаше такова нещо.Сега от 30 яйца само 4 са здрави. Shocked Козунаци свекър и свекърва ми месиха ние се изнизахме на разходка с малката че и на пазар трябваше да ходим и хич не ми се щеше да седим вътре в тва време.
Фив, при мен проблема е че цял живот съм била под 50кг и съм била много слаба и никога не съм се лишавала от храна и не мога да се лишавам и сега.Някак си не мога, явно съм свикнала да ям без въобще да мисля за кг. и това в момента ми е голяма пречка.
Рони, не е честно така.Всички се изфукаха пък ти не показваш Марийка, няма да я криеш само за себе си я. Mr. Green

# 243
 ladybebi и при мен се случи същото с яйцата,е не чак толкова много Mr. Green
Ние заедно с майка боядисвахме и от 60 бели яйца,се счупиха 10.Явно белите за нищо не стават,ама............
А малката бебка е страхотна Heart Eyes Hug

Рончо ние сме търпеливи и ще почакаме,ама не ни измъчвай много Wink

Нещо чета за килца говорите,мойте са толкова много,че направо Crazy ooooh!,ама здраве да е,няма да седна да умирам я Mr. Green
Ох ставам,че Хриси счупи поредната ваза с топката #Cussing out ooooh!

# 244
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

Бъдете здрави всички вие обитатели на този форум и вашите семейства! Много слънчеви и светли дни ви желая от цялото си сърце!

# 245
  • София
Христос Воскресе!

За сте здрави и да сбъднете мечтите си!

Да ви почерпя с нашите яйца и козунак :http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11678957

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11678958

Ние днес ще се събираме с родата на вилата,после заминаваме при кумувете в Бургас,а във Вторник заминаваме към Русе. Grinning

Весели празници на всички!

# 246
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам на всички един наистина чудесен Великден.Бъдете здрави и обичани.

Весел празник

# 247
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 248
# 249
 HugЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,да сте живи и здрави и много сбъднати мечти .ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

# 250

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
МИЛИ МОМИЧЕТА,
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ-ВИЕ,ДЕЦАТА ВИ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО СВЕТЛИНА И УСМИВКИ, И ТОПЛИНКА В СЪРЦЕТО ЗА ТЕЗИ,КОИТО Я ЧАКАТ И ЖАДУВАТ!

# 251
  • Варна
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави и нека ви се случат много чудеса по Великден!

# 252
# 253
Честито Възкресение Христово.Нека този светъл християнски празник даде ново начало за всеки имащ нужда от такова.

# 254

Да сте живи, здрави и много щастливи момичета! Както Вие така и целите Ви семейства!

Малко късничко Ви честитя, но чак сега се прибираме. От сутринта на църква, после на една вила в гората и досега бяхме под беседката. Много весело беше при нас, но съм страшно изморена вече .Лека нощ от мен.

Общи условия

Активация на акаунт