И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 764
  • 365
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник,момичета!
Бъдете здрави,щастливи и нека Бог да е до всяка от нас по пътя към сбъдването на мечтите ни.

Рони, Naughty ние че сме търпеливи така е,ама не ни карай много дълго да чакаме,че да не ти дойдем дружно на гости да я видим малката красавица на живо  Mr. Green
И вземи звънни на лекар за тези отекли крака,да не задържаш течности  Hug
Напоследък ме тормозят разни неща и за това не пиша често,но ви чета,не съм ви изоставила. Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 23:38 от Benii

# 256
 Христос Воскресе!
 Бъдете благословени, мили мои другарчета!

Да почерпя и аз с личната ми великденска трапезка:
http://www.kikiniki.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=11653924

# 257
Ники,нямаш ли срам?Хората за отслабване си говорят,а ти им пускаш такива снимки. Mr. Green

# 258
Ха добро утро Wink

Ники та какво казваш,не били станали козунаците ти newsm78
Е това ако не са хубави козунаци...........

Benii притесни ме малко,дано не е нещо неприятно

Хубав ден на всички

# 259
 Ise, станали са, ама само на външен вид. Не знам какво съм объркала наистина, имам съмнение, че сложих повече брашно. Много са твърди, ще изпочупа зъбите на домашните, та после ще се видя в приключение Shocked Защо никога не мога да ги докарам като купешките- мекички, на конци, с вкус на козунак... А като ги месят по телевизията всичко изглежда толкова лесно.. Догодина май и аз ще заложа на кварталната хлебарница, освен ако не ме хване проклетията и пак да се засиля да опропастя някое и друго кило брашно...

Берни, какви грижи те тормозят?  Hug

Как сте, момичета, преядохте ли хубаво тия дни Mr. Green

# 260
  • Варна

На миналия Великден с една изстрадала майчица в болницата си пожелахме нейния Мишо да се събуди от"будната кома". Тази година му желая същото. Нека да върне усмивката на мама Ели  Hug

# 261
Христос Воскресе!Желая на всяка една от вас много здраве и благоденствие и само усмивки да греят по лицата ви.

# 262
Хайде Мишо събуди миличък,мама чака този момент- Praynig Praynig Praynig

Ники наистина изглеждат чудесни,не се ядосвай следващия път ще се получат.А относно преяждането-нямам думи,свинска работа ooooh!,то не бе плюскане не бе чудо Crazy

# 263
 Желая ви хубава седмица с повече слънце! Хайде който не се е появявал наскоро, да се разпише. Какво е това затишие, празниците не свършиха ли?

# 264
Тук сме,тук сме. Laughing

Малко със закъснение се включвам,но желая на всички най-вече много здраве,и много Великденски чудеса.

Мен лично ме е налегнала много работа,но отвреме навреме хвърлям тук по едно око.

Успешна и ползотворна седмица на всички. Hug Hug Hug

# 265
Здравейте всички!

Най - напред да честитя рождението на момък Васил на Асето! Да расте здрав, усмихнат и много да радва мама и тати!

Добре дошли у дома на мама Рони и прекрасница Мария! Любопитството ми расте с всеки прочетен постинг и иска също като останалите снимки на щастливите ни момичета! Heart Eyes

Ники, и аз се засилих да правя козунаци тази година, но не бяха много успешни. Правих на машината, много внимателно четох всички указания, но прословутите конци така и не се получиха. И станаха малко сбити, може би и аз съм попрекалила с брашното. Иначе по цвят, вкус и аромат биваше, изядено беше предложеното от мен кулинарно творение. Със свеки коментирахме и решихме, че ще направим двете заедно за следващите празници, но на ръка, да видим какво ще произлезе. Както беше отбелязано - важното е, че има мерак.  Grinning
Тази година си имах и аз помощничка за яйцата, с огромно удоволствие се намаза с боя и седеф и наистина направи по-хубави яйца от мен  chef
Ние направихме първото си семейно пътешествие заедно с Ванюшето до село, много добре му се отрази и престоя там, на мен също, защото само ядях, спях и ма'ах крачоли по главната със зълва ми Mr. Green
Аз започвам работа, да си пооформя малко мозъчните гънки. Хубавото е, че моят "офис" е у дома и сама си определям работното време и съм си началник Mr. Green Единствено трябва да спазвам крайните срокове, за което ще бъде необходима стройна организация на домашните любимците и грижите ми за тях.

Бъдете здрави, нека има много обич и вяра в сърцата ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • София
Добро утро, момичета!

Влизам, за да честитя рождения ден на едно прекрасно Шушу  Wink

Мило Саше, ти показа на всички колко силна всъщност си! Желая ти много щастие, много усмивки, много любов и малко приятели - но истински! ЧРД!

# 267
  • Варна
ЧРД, Шушу! Желая ти всичко най-хубаво и слънчево! Много любов, много здраве, много щастие!

# 268
Шушу,честит рожден ден.Жива и здрава да си!Желая ти много приятни моменти и сбъднати мечти. bdbaloni
Весел празник!

# 269
  • Варна
Шушу, newsm59! Пожелавам ти много сбъднати мечти.

Общи условия

Активация на акаунт