Вече губех търпение да я видя. Сега направо съм размазана от кеф, направо потекох...

Честит рожден ден, Шушу! Бъди здрава и щастлива!

Вече губех търпение да я видя. Сега направо съм размазана от кеф, направо потекох...

Желая ти от сърце здраве ,щастие късмет и всичко за което си мечтаеш да се сбъдне !

пу-пу , да я нагушаш от мене
... а и бях потънала пак в онази черна мрачна дупка ,но днес ме издърпаха на пвърхноста....
) ,та се оказа че причина за 7 месечната липса на цикъл е задържане на фоликулите
. Яйчниците ми приличат на швейцарско сирене , фоликул до фоликул озрели и не отделилисе . Сега започваме лечение с хормонални и лудо мерене на базални температури ,надяваме се да стане само с хапчетата ,ако не ще се наложи да клъцнат ципичките върху яйчниците които всъщност задържат фoликулите . Но общо взето нещата са обнадеждаващи и се надяваме до месец-два резултата да е на лице .

Браво и на Натчо - майстор е
Фивче, ти си едно много добро другарче
Вярвам, че всичкото добро, което правиш ще ти се връща многократно.
Дано скоро се похвалиш с положителен тест. И дано всичко се оправи с хапчета и не се наложи друга намеса
Но пък успявам успешно вече да се "изключа" след като затворя вратата на офиса. Следобяд сме навън до късно, или на детски център. През седмицата хич не ми оставя време да пиша, или по точно ме мързи... и само ви чета 
Дано скоро пак ни зарадва брат ми с хубава новина 
И после да правя палачинки с малиново сладко 

Дано скоро всичко да се нормализира и да имате повод за своята нова надежда.

включвай се по-честичко, мила. Стискам палци всичко да ти е наред! 

Сетих се, че и с хомеопатия пробвах- това Рени пък ми го каза. Малеееее... 
Вярвам, че всичкото добро, което правиш ще ти се връща многократно.