И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 761
  • 365
  •   1
Отговори
# 270
Чести рожден ден, Шушу! Много здраве, щастие и късмет!

# 271
 hbday Шушу,пожелавам ти много щастие и любов newsm51

# 272
                                     Честит Рожден Ден, Шушу !
            Пожелавам ти да си много щастлива ,здрава и весело посрещане на празника!

# 273
  • на дъното
Честит Рожден Ден, Шушу !Желая ти здраве и любов. Hug

# 274
Шушко, честит рожден ден! Жива  и здрава да си! Да остарееш, да побелееш сред обичта на любимите ти хора!     bouquet

Вчера бях написала ферман, но токът го джасна. ooooh! Та сега накратко, че се обучаваме в движение. Безценното си има колики вече, но е толкова добричко, че през нощта ни оставя да поспим. Спи до откат, но когато успеем да я събудим след напоително трашмелене, за да сменим памперса ни овиква здраво, че храната не се явява на секундата.  Simple Smile

Светлето го е ударила на здраво гушкане на чаканите гости май.  Laughing

# 275
Шушу, Честит рожден ден! Бъди много, мнооого щастлива!

Ронче, моля за снимчица на безценното, поне едничка. Моляяяя!!!

# 276
  • Варна
Стига тормозихте рони! Не разбрахте ли - никакви снимки до 40я ден! За сметка на това, заедно със снимките сто на сто ще има и погача.  Mr. Green

Ронко, добре я карате значи, като за новородено, продължавам да ви се радвам отдалеч.  Hug

# 277
Честит рожден денна Шушу! Бъди здрава и щастлива!

Рони, аз на Бела памперса винаги съм го сменяла след ядене и по тая причина никога не ми е ревала от глад. Ако не ти повръща след ядене, моя съвет е да сменяш и ти така- то и без това памерса се пълни по време на хранене в повечето случаи, което при всички положения налага последваща смяна.

Днес съм решила да посетя един д-р от Шейново. Нямам засписан час и може и да не ме вземе..ама прасто вече не знам какво да правя с тия гъби. Съмнявам се, че са гъби, но пък на предишната микробилогия така излезе. От абсолютно нищо не се повлияват и на моменти ме избива на лудост. Ако не се доредя до тоя д-р, ще ме посъветвате ли при кого да отида. Но трябва да ми е близо и да е в интервала между 1 и 5 часа. Хелп, плийс newsm45

# 278
  • Стара Загора
 Twisted Evil ах тези гъбове Twisted Evil мразя ги а никнат ей така Twisted Evil Антибиограма пусна ли?
Шушу честит рожден ден  bouquet
Ронке Мария си знае работата Heart Eyes и аз теб да те съблека по голо дупе докато спиш и ти ще ме овикаш Mr. Green Зестра събираш ли? Whistling Mr. Green

# 279
Бащичката Мария за тормозките другарчета.
 Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=11762733

# 280
Ронка, тази красота и аз бих съзерцавала непрекъснато. Ама в случая с Борката излезнах по-голяма пофалигъзица, отколкото си мислех.
Да я нагушкаш от мен малката красавица.

# 281
Рони ,много е красива .Пу-пу .Жива и здрава да ти е ! Hug

# 282
Ронка много да я нагушкаш и нацелуваш таз принцеска малка-красавица е тя Hug Heart Eyes

Ники от кво тия гъби newsm78
Това е ужасно чудо.
На мен ми се получават обикновено след като пия антибиотик
Ако искаш да ти дам координатите на моя лекар

# 283
  • София
Ах, малката Игнатка, дано не излезне голяма инатка. Рони, обичам я тази малката от шкембето ти още, но е просто Божествена.Целуваме ви.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 17:57 от rit@_zit@

# 284
  • Варна
Рончо МНОГО Е ХУБАВА Мария  Heart Eyes Толкова се радвам, че ни пусна малко снимчици, много да я нацелуваш и нагушкаш от мен  newsm51

Шуши, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обградена от много любов!

Общи условия

Активация на акаунт