И април дойде - пролет да ни донесе

• 20 757
  • 365
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Рони, Мария е страхотна разкошотия.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече губех търпение да я видя. Сега направо съм размазана от кеф, направо потекох... Grinning Crazy

Честит рожден ден, Шушу! Бъди здрава и щастлива! bouquet

Светлето го е ударила на здраво гушкане на чаканите гости май.  Laughing
ммм, грешно инфо е пуснала Светулка. Ще ги гушка май през май. Laughing

# 286
Рони, Мария голяма сладкишка.  Hug Да ви е жива и здрава, и много да ви радва.

# 287
  • Варна
Рони, целувки и от мен за сладка бебка Мария! Как й казвате на галено? Да папка и да спинка хубаво прекрасното детенце!  Heart Eyes

Ооох, да изпъшкам, че ми беше тежък ден, но пък го броя за успешен.

Относно гъбите - докато имат благоприятна среда, ще се развиват. Натуропатите ги требят, като спират храните със захар и храните с мая, както и туршиите. Успех!

# 288
  • Разград-София
Честит Рожден Ден Шуши  Hug Желая ти от сърце здраве ,щастие късмет и всичко за което си мечтаеш да се сбъдне !  Hug  bouquet

Здравейте прекрасни мои !  Hug

Рони Мария е страхотна  Heart Eyes пу-пу , да я нагушаш от мене  Hug

Извинявайте че така ви бягам по тъч линията Rolling Eyes ,но не намирах какво да ви кажа  Blush ... а и бях потънала пак в онази черна мрачна дупка ,но днес ме издърпаха на пвърхноста....
И аз най-накрая да се отчета с някакви новини  Rolling Eyes . Днес ходих при д-р Юлиян Георгиев (благодаря от цялото си сърце на Бори че ми го препоръча и че ми мелеше сол на главата да отида и да спра да се страхувам . Обичам те мило мое Бори Heart Eyes ) ,та се оказа че причина за 7 месечната липса на цикъл е задържане на фоликулите  ooooh! . Яйчниците ми приличат на швейцарско сирене , фоликул до фоликул озрели и не отделилисе . Сега започваме лечение с хормонални и лудо мерене на базални температури ,надяваме се да стане само с хапчетата ,ако не ще се наложи да клъцнат ципичките върху яйчниците които всъщност задържат фoликулите . Но общо взето нещата са обнадеждаващи и се надяваме до месец-два резултата да е на лице .
И всъщност това е засега ще ви държа информирани за развитиено на лечението .
Стискайте палци скоро и аз да се похваля с две чертички .

Нагушайте бебковците от мен а на шкембаците мноооогооооо цунки и гушки и стиснати палци .
Обичкам ви всички  Heart Eyes

Марго  Blush

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 03:05 от Margaret (Brokenhearted)

# 289
  • Пловдив
Мария е страхотна много да я нацелуваш от мен и адашката и.

# 290
Шушу, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет ти желая   bouquet

рони, много хубаво бебче си родила  Heart Eyes Браво и на Натчо - майстор е  Mr. Green

Стискам палци на Мърморанчето. Всичко да е наред и да устиска колкото е нужно  Hug Фивче, ти си едно много добро другарче  Heart Eyes Вярвам, че всичкото добро, което правиш ще ти се връща многократно.

Марго, късмет  Hug Дано скоро се похвалиш с положителен тест. И дано всичко се оправи с хапчета и не се наложи друга намеса  Peace

Ние сме добре. Аз още свиквам и ходя с леко напрежение на работа  Crazy Но пък успявам успешно вече да се "изключа" след като затворя вратата на офиса. Следобяд сме навън до късно, или на детски център. През седмицата хич не ми оставя време да пиша, или по точно ме мързи... и само ви чета  Grinning
Пък и малко бях сдухана преди празника... Щях да ставам леля и тъкмо да се похваля, толкова бях щастлива... ама ... не било писано...  Sad Дано скоро пак ни зарадва брат ми с хубава новина  Praynig
На Великден бяхме на село. Ето малко снимки http://www.vanyacherkezova.snimka.bg/album.php?album_id=367458&pid=11719194 да се посмеете. Вики се размаза от кеф на полето. Тича и се хвърля в пръста по корем. Търкаля се като прасенце... голяма забава беше  Laughing

# 291
Здравейте, мили мои!
Току-що изпратих и последните гости и се отпуснах на диванчето.
Много и най-сърдечно благодаря на всички ви за поздравленията Hug Hug Hug

Имам си интересен подарък - корен малина, да си я засадя и да си отглеждам  Grinning И после да правя палачинки с малиново сладко  Simple Smile

Мария е прекрасна! Рони, много да нагушкаш малката принцеска  Heart Eyes

Марги, стискам палци за успешно лечение и като му дойде времето - най - успешния резултат Praynig

Шер, невероятни и зареждащи с енергия снимки - Вики е много слънчево дете  Heart Eyes

Лека нощ Grinning

# 292
Честит рожден ден Шушу.Много щастие да имате с малкото човече. Hug
Рони, Мария е прекрасна , страхотна и т.н.Направо се развълнувах толкова много... Heart Eyes Hug
Марги , стискам палци след има няма 2 месеца да се похвалиш. Praynig
Шер, малката Вики се учи как се засява ли. Laughing

# 293
Добро утро

Марго стискам палци,дано лечението има ефект и чакан резултат EFP

Голяма сладурка си имате вие Шерче,да я нацелуваш и намачкаш Heart Eyes

Шушу добре да се грижиш за реколтата и после да ни поканиш на вкусни палачинки Mr. Green

При нас нищо ново,Хриси е добре,беснее и ме прави луда ooooh! Crazy
Гуш на всички

# 294
Леле,Рони,голяма сладурана.Много целувки и намачкване и от нас.

Марго Hug Hug Hugстискам палци съвсем скоро да имаш добри новини.

Шерче,защо не вземете да засадите една нива,виж детето е готово. Laughing

# 295
Марги, много се радвам че се включи. Браво на Борианчето, че е наляла разум в редиците ви.  Hug Дано скоро всичко да се нормализира и да имате повод за своята нова надежда.  Hug Heart Eyes
Шушко,  изчака ти да се отбебя и сега можеш да стървиш обществото.  Laughing
Ники, успяха ли да те прегледат шейновците? По спомени от преди не са се натискали много да предписват лекарства, които  имат изключително краткотраен ефект (за по 3-4 месеца мах).  Rolling Eyes
Имена бол - Маре, Миче, Миме  Mr. Green. В интерес на истината не ползваме много често името засега. Разни лигави обръщения са в оборот.  Laughing Обаче сме изтървали един имен ден. Имало цвете Дебела Мара, както бидох осведомена от драга съфорумка.  Grinning

След като малко си се погушкахме, да ви благодаря за комплиментите за бебе сладко.  Grinning
Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 11:27 от рони

# 296
  • София
МаргинцеHug включвай се по-честичко, мила. Стискам палци всичко да ти е наред! Praynig

Ники, аз от тези гадини се излекувах по един по странен метод - промивки с много слаб разтвор /бледо розов/ на калиев перманганат. Преди това си купих едни ръкавици за проверка на влагалищна чистота и с тях се контролирах.

Ронко, да нагушаш "Дебелото" Марче от тъща й. Wink Mr. Green

# 297
  • София
Рони, не се помайвай много а ни пусни още снимки на Мичето-Марче-Марийка ... (Ех, и тя с Пипилотско име  Laughing ).
Шуши, извини ме мила. Да си жива и здрава и зло да те забрави.   bouquet Heart Eyes

Аз да докладвам за консултацията на Лора, за тези които се интересуват. Не сме мръднали на килца, седим си 9,200.
А сантиметрите не ги измерихме, че не се спряхме на едно място. Боцнаха ѝ втория Превенар, покиселя вечерта, но после
с гушкане всичко се нареди.
Ние си имаме доста проблеми в последно време, но не са за коментар във интернет пространството,
и това е причина изоббщо да не влизам тук. Но важното, че сме живи и здрави.
Рени, ти се покри , много си лоша, ще се сърдя вече съвсем тържествено заявявам.

# 298
Видях едно страхотно бебе,пу-пу,много е сладка Мария.А Марти понеже гледа снимките с мен и каза-бебе,нани на  Mr. Green
Голямата кака Вики и тя е голям бонбон.Шерче,много да я нацелуваш сладурката от нас.
Шушу,и аз пропуснах рождения ти ден.Да си жива и здрава    bouquet
Ники, с тия твойте гъби направо се побърка.Дано да са те прегледали и скоро да ги избиеш гадовете.
На всички  Hug  Heart Eyes

# 299
 Рониии, много е хубава,пу-пу, как само ми се гуши малко бебе... Честт ви имен ден на патерица, макар,че докато докараш Мимето до "дебела Мара" ще мине малко време- най-много месец Mr. Green бройлерчетата се угояват доста бързо в началото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прегледаха ме Шейновците вчера, присъдата ще я получа утре сутрин и да видим. Прогнозата на доки беше доста неприятна- продължително лечение на 2та партньори, с неизвестна продължителност и неизвестен ефект/ не беше много оптимистично настроен/. Обаче войната е вече обявена и няма да се предавам! Това, което Лилибонката е написала за намаляване сладките неща.. не е зле да спра шоколада наистина Embarassed мислила съм си го... Може да пробвам и калиевия перманганат, само това съм пропуснала- след смрадликата и р-р на сода, Триклобактер, цитросепт и чаеното масло/което ми го каза Ася/. Глобулите няма да ги изреждам. По мои сметки единствено хапчета през устата ще ме оправят, щото това не съм го правила-заради кърменето... И ще трябва да спра да кърмя сигурно newsm45 Сетих се, че и с хомеопатия пробвах- това Рени пък ми го каза. Малеееее...
 Като казах Рени...тя нямаше ли да си идва по Великден newsm78

Марги, радвам се, че се появи! Вярвам, че с малко лечение нещата ще се оправят.  7 месеца липса на цикъл са си сериозен маркер за наличие на проблем. Но не и непоправим. Все пак веднъж си забременявала и просто ти трябва един хубав голям фоликул с яйцеклетка и всичко ще бъде наред. Успех! А ние тук ще ти стискаме палци!

[ Фивче, ти си едно много добро другарче  Heart Eyes Вярвам, че всичкото добро, което правиш ще ти се връща многократно.
И аз си мислех същото! Фивка,  Hug Hug Hug

Шерче, страхотна веселушка е Вики. Странно ми е, че е само на 2 годинки. Изглежда ми по-зряла /мале как звучи зряла в тая крехка възраст/. Вчера в болницата имаше едно детенце на 2 годинки и ми се видя по-близко до Бела на акъл, отколкото до Вики. Много да я нацелуваш!

Ритко, дано всичко бързо се оправи,каквото и да е Hug

Айде бягам в парка!

Общи условия

Активация на акаунт