ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 414
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • При децата ми
Лелееее, колко сте писали, едвам ви изчетох Rolling Eyes Все пак ходя и на работа и почти не ми остава време, но пък като вляза и отива половин ден!  Rolling Eyes
Хайде и аз в новата тема! Hug
И тук времето днес е кофти, но пък поне не е студено, а само мрачно едно такова.
Скоро и аз ще пусна снимки в албучмето и мен да ме видите с корема. Wink
Виждам, че коментирате покупките. Да си кажа и аз: с първото дете нищо не съм купувала предварително, единственото, което бяхме взели беше детското легло, нищо друго. Може би съм малко суеверна, но тогава така беше. Засега все още се въздържам от покупки, но има още време. За килограмите да кажа, че аз последно бях плюс 7, но това беше на 11 март. А съм дребна по принцип, само 1,60 см. съм.  Сега на априлската консултация ще си покаже. Аз също много бързо се изморявам и почти немога да стоя права. Thinking През първата бременност бях наддала  около 16-18кг., но после много бързо ги смъкнах. Много се надявам и сега да е така. Praynig
Честито на всички мами с новите придобивки! Peace Да са живи и здрави и както се казва: дай Боже всеки му!
Оставям ви момичета, че трябва и да се работи все пак! Blush
Чао от мен засега! Hug

# 106
  • Canada
Здравейте момичета,
честито на мамчетата с новите возила. Ситроенът е страшен, Гале! Много ме кефи...
Честито на Мама Диди за новото име...
Аз вчера направих първите си покупки за бебето, въпреки че бях решила да изчакам да вляза в 7-ия месец. Но вчера ми беше нещо криво (заради тъпите градини) и реших да се разведря. Купих 3 бодита, гащеризонче, комплект потниче-гащи и комплект за изписване. Най-тъпото е че даже незнам дали има нужда, защото от каката имаме сума ти дрешки, които стават и за момченце (не са розови). Имам и две приятелки, които ще ми дадат по един чувал дрешки - ама пусто майчино сърце...
Вече съм се ориентирала и за количка...
Иначе днес бяхме на доктор- разгледа много подробно бебчо. Слава богу всичко си има и всичко е ОК.

# 107
Здравейте, аз не мога да влезна от маса време, тука ме следят през 5 минути какво правя,  минават и гледат в монитора ми, даже шефа на два пъти ме попита какво правя. #Cussing out Този месец ми остават 8 дена и край вече, излизам болнични и после по майчинство. Толкова противни хора, просто думи нямам, толкова немогат да се сдържат 8 дена и кикуморите само ме следят. Щефа нервен, че няма пари, естествено ние сме виновни.
За помпите ако се извари добре, мисля, че няма проблем да се ползва. На мен за сега са ми обещали електрическа и дано, защото 200 и кусур лева нямам да дам, по- скоро сама ще изтискам.
За покупките много ме сърби, но още е мръсотия в нас, само да изчистим и мисля да почвам, не съм от най- суеверните, така че мисля да нападам магазините.
За килограмите на 5 март бях +13 и то лепнати нажсякъде, но не и на корем, сега се плаша април колко са станали, като гледам си качвам по 4-5 килца без проблем на месец.

# 108
Здравейте!

Редовно ви чета и днес реших да се запиша при вас.

Термин 30.07.2009. Чакаме момиче.

Леко бременеене на всички!

# 109
Добре дошла, Нелка!  Hug

# 110
  • София
Нелката,привет
Юлско бебе,не им се нервирай,пълно е с прости хора,
не се бях замисляла,че изваряването няма да е достатъчно за дезинфекция на помпите.Нали много жени си предават помпите една на друга  newsm78
Ей,ама знаете какви коли да си купите  smile3521 ,да си ги карате безаварийно  newsm01 .И после сме били в криза  smile3555.Ние пък до колата не стигаме,половинката има служебна,с безплатно гориво и нашата ходи само до автомивката.До сега май само какви коли имаме не сме коментирали  Grinning,аз не карам ,де,само се возя.

# 111
Добре дошла,Нелка!
Честити коли!  Hug
Аз съм все така  newsm11 в синхрон с времето.И бебка не мога да я усетя........ smile3518

# 112
Благодаря ви, че сте ни включили в първата страничка! Сега се връщам от преглед - бебата е вече един килограм - много ми се стори, то и аз не съм малка де Rolling Eyes

# 113
  • София
Safo,galeto123 , честити ви коли! Уникални са! Да си ги карате със здраве!
Virginity ,все едно си си сложила футболна топка под блузата! Така стърчи!  Hug
Nelkata80 добре дошла и леко бременеене!  Hug
Момичета от 2-3 дена усещам някакво ново чувство-все едно нещо ми вибрира ниско долу в корема,усещам лека вибрация,за около 5 сек. и спира,след около 10-20 сек. пак така. Много странно.Дали е бебчо? Но досега не ги е правил такива.  newsm78
Днес видях наживо количката,която съм си харесала- Chipolino Ultra,не можах да я позная,добре,че на таткото му направи впечатление.. Повече ми хареса наживо даже,мислих си,че в Интернет изглеждат по-добре,но като я видях и мн ми хареса.А и цвета е един готин..зеленичък,свежо.
И така,това е от мен засега.Целувки!  Hug

# 114
  • София
Здравейте момичета!
Нелката добре дошла и леко и безаварийно бременеене!
Честито на момичетата с нови придобивки. Като сте почнали и аз да се похваля-имам и аз "нова"(2006г.) кола Мерседес С-180 компресор, но немога да ви я покажа, защото както много пъти съм казвала не ги владея тези неща с качването на снимки. Аз много  й се радвам, защото отдавна исках да имам точно такава, а е и много запазена, черна е.
Днес ходих до Малчо на Константин Величков-там си е и наистина има хубави неща. Много ми хареса едно креватче, но май беше доста дкъпичко-над 600 лв. За помпите да ви кажа, защото проявихте интерес: Имаше 5 вида електрически помпи на medela (както беше писала Сиси), изглеждат много добри, ама само какви цени: три от помпите бяха за близначета-имат по 4 шишета и помпи и за двете гърди, от другите едната е модел Swing на medela: тази има две фази на работа, първата на 120 импулса в минута, бръз ритъм на изпомпване който стимулира отделянето на повече мляко, а при втората 45-72 импулса в минута за нежно изцеждане на млякото. Само да кажа, че тези фази съответстват на режима на сукане на бебето-в началото то сучело бързо и така стимулирало отделянето на мляко, а след това бавно и поглъщало повече мляко след като вече е стимулирало гърдата да образува повече мляко. Втората електрическа помпа (модел Mini Electric) е пак същата, но само с един режим. Имаше и една ръчна модел Harmony), която също можела да работи на два режима. Първата струваше мисля 229 лв, втората към 140, а ръчната под 100 лв. Не ги запомних съвсем точно.
Стана много дълго, ама нали всичко подробно да напиша.

# 115
  • София
Стеф, благодаря ти за помоща с линка Hug и на останалите за поздравленията. И вие да си купите скоро такива Peace
цветен прашец, пък  твоята е също мн яка Wink  Winkсъс здраве да се возите Hug дотук с колите

до по-късно , мен нещо ми играе кръвното Sad

# 116
  • Варна
Привет Hug
добре дошла на Nelka80,
Cveten_prashec- мерси за подробната информация за помпите- днес доста се е разисквала хигиената, то нож с две остриета се оказва.....
Virginity- пу-пу какво коремче- щръкнало и сладко  bouquet
Честито на всички с нови придобивки-автомобили- да си ги ползвате безаварийно.

# 117
Здравейте, момичета - кокичета и момченце-лаленце  Hug.

Вярно, че не съм се вясвала, то и нищо интересно при мен. Дано все така да бъде  Mr. Green.

Емили, съжалявам за уплахата и престоя в болницата, добре, че не се е оказало най-лошото. С повече почивка би трябвало да се оправят нещата и да си изкараш до термина  Peace.

Санитам и Ети, мисля ви момичета. Дано близначетата се застоят повечко и да са много здравички  Praynig.

Честито на всички с нови возила, със здраве да си ги ползвате и безаварийни пътешествия с малките бебоци. Аз също карам такъв тип семейна кола (от август месец) и нямам търпение да си сложа бебешко столче на седалката и количка в багажника, че сега ми изглежда много голяма и празна. То всъщност нямам багажник, а се смъкват последния ред седалки и става много широко място, ех как чакам да се запълни с бебешки нещица и безпорядък  Crazy.

Диди, Вирджинити  Shocked, много големи коремчета, наистина. Аз пък съм тръгнала да се обиждам като ми казват, че моя е малък. То май както казва Мамбина, може и да не ме забележат, ако не се обличам нарочно подчертаващо извивките  Laughing. Много сте сладки. Иначе сте слаби, само коремчето стърчи, пу-пу, сладки пупи  Grinning.

По тази таблица с теглото съм точно в колонката със средно наддаване (преди вървях и под минимума), имам 9 кг. досега, но пак казвам, че за мен са много добре, висока съм и започнах поднормена. Страшно много си харесвам новите бузи  hahaha. Преди бях една изпита, а сега съм загладила косъм  Joy, абе изобщо бременността много добре ми се отразява. Засега нищо не ми тежи и не ме боли (да чукна на дърво), но предстоят интересните месеци  Grinning.

Мамбинка, да оздравяваш бързо, че това пролетните настинки са най-коварни  Hug.

Аманитка, как си? Надявам се само с настроението да не си наред, а всичко друго да е тип-топ. Пиши нещо  Hug.

Деянова, усмихни се  Hug.

Сиси, Галето, благодаря, че сте се сетили за нас  Hug, вярно, че и другата gracia се губи. Като се замисля с новите си форми дали и аз да не си сменя ника  Joy. Хайде ще почакам още малко да започна да се клатушкам като ходя и ще сложа едно "Бивша" пред това "Грация*"  hahaha.

Сиси, дано бързо решите и твоето неразположение, че то това не е работа  Tired.

Миме-то, много ми хареса хола ви, много е цветен и топъл. Все забравям и да те поздравя за покупките в албумчето. Количката е чудесна  Peace.

Карелия, честити ти първи покупки, голяма си е тръпка, наистина  Grinning.

Съжалявам за неволите с детските градини, дано се намери решение. Това е ужасно  Twisted Evil.

Нелката80, добре дошла в компанията. Само положителни емоции да споделяш  Peace.

Цветен прашец, честито и на теб за колата  Grinning. За помпите също се интересувам, макар че съм много объркана. Тук избора е огромен  Crazy

Ох, има още за писане, но засега спирам, че стана време за обяд и ще ми изтине супичката  Blush.

# 118
  • Видин
Гледам, че питате много за мен и айде да се оплача и аз официално вече ooooh!
Имам страшни проблеми с един преден зъб.Направи ми гноен пародонтит, той е с коронка по принцип, доки се опита да я свали, ама аз като нададох вой и се наложи да я пробие само(упойката не ме хвана Shocked).Извади ми нервите почти на живо в понеделник, във вторник ми запълни каналите с АБ, обаче вечерта такава зверска болка се появи, че се наложи по спешност да го маха.И сега зъба стои отворен, за да изтича гнойта Cry Дано да успееме да го спасиме, защото ако не - другия вариант е вадене и слагане на имплант евентуално, а това не стига че е свързано с много болка, ами и много пари Confused И затова напоследък нямам особено настроение, защото не знам какво се случва реално.Утре сутрин съм пак на промивка и дано доки каже какво се случва  Praynig Много ми се иска да го спасиме, че на 23г с изваден преден зъб не си е работа Tired
Е*аси, тъкмо премина през нещо кофти и се зарадвам и се появява нещо друго ooooh!
Абе важното е моят сладък момък да се развива добре, пък майка му явно ще се мъчи Grinning Дано не се разпадна  Joy
Ще помоля за малко стиснати палци, дано оцелее зъбко Praynig
Честито на мамите с нови возила!Със здраве да си ги ползвате  Hug
Мамбинка, скорошно оздравяване  Heart Eyes
ГрацияHug мерси, че питаш за мен  bowuu
Ааа, и да се оплача друго - одеве забелязах целулит по д-то  Sick Никога не съм имала такова животно, винаги съм била супер стегната, а сега съм една разпльокана...Ужас.Дали има с какво да се мажа подходящо? ooooh!
Айде стига толкова от мен за днес.Целувки и прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 119
  • Варна
абе дайте да видя хола на Мимето, нещо съм изтървала..в албумчето ли е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт