ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 411
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Virginity писах ти на лични-линка за хола на Мимето.

# 121
  • София
Аманитка, стискам ти палци за зъбко, аз много съм патила от зъби, повечето зъби в устата ми са правени по няколко пъти, имала съм пулпити, гангрени, абцеси и какво ли още не, затова искренно ти съчувствам. Преди години ми извадиха вместо болния здравия зъб-шести дъвкателен от ляво и сега болния тогава зъб носи коронката на извадения здрав зъб, какво да правиш, а тогава колко снимки и консултации с какви ли не зъболекари правих и накрая един лицево-челюстен хирург във ВВМА ми го извади, ама беше огромен, за да се бия с него, защото още като го извади и каза: този зъб е здрав и това беше.
Пропуснах да ви кажа, че днес се опитах да се запиша за училище за родители за 10 и 24.04 и ми казаха, че няма места. Останали са само за 17.04.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 22:01 от cveten prashec

# 122
  • Видин
 #Shocked #Shocked #Shocked Цветен прашец, какви са тия касапи бе  Shocked Shocked Shocked Ужас!Господ да ни пази, това е  Praynig

# 123
  • Варна
аууу много готин хола на Мимето Heart Eyes обожавам оранжево Flutter бравос Peace

# 124
  • София
Аманитка, неисках да те плаша, ама то май така ти е прозвучало. Тогава аз просто имах лош късмет, ама истината е че трябва да се внимава много, не че аз не внимавах, ама тогава бях в сесия и докато търсят причината за болката мина 1 месец в болки и аз вече се притеснявах, че няма да имам време да се подготвя за изпитите и след консултация със 6-7 доктори, които казаха, че трябва да го извадя, въпреки, че аз настоявах да го лекувам, но те бяха категорични, че е за вадене и аз го извадих. Може би ако не бях в сесия щях да настоявам първо да пробвам с разни йонофорези и други, защото както казах имам много опит в лечението на зъбите и чак накрая, ако нямаше ефект да го вадя.

# 125
Ох, аз пък все нещо не съм на кеф Tired
Почвам да пиша и забравям какво съм искала да кажа ooooh! И склероза ли си докарах на тези години newsm78
Грация, в този смисъл направо ти завиждам - как успяваш да вземеш отношение по всички въпроси, много е мило  Hug
Лека нощ, момичета и да се пазите, че аз покрай детските градини кофти болежки си докарах от напрежение може би (или от дългото време без почивка)...но днес цял ден съм реанимация и съм по-добре Hug

# 126
  • варненка от София
Оф, аз също съм извън строя след акцията градини, протести и т.н. Хубавото е, че поне се свърши с висенето пред градините и второто хубаво е, че се запознахме на протеста с mia_ata. Силно се надявам протестът ни да има желания ефект.  Praynig Praynig Praynig

Иначе аз в неделя успешно се простудих, кихам, кашлям, сополи...  Tired Днес не си подадохме носа вън, но мрачното време ми беше добро оправдание. Освен сутрешното повръщане, което до сега не ми е спряло, се завърна и вечерното такова Sick Започвам да си мисля, че е на нервна почва, покрай забавачките, предстоящия ремонт и това, че съм си навила на пръста да теглим заем и да сменяме колата. Навих и мъжлето и сега искам да стават бързо, бързо нещата, ама да си купиш кола, не е като да си купиш дъвка..., което ме подсеща да честитя новите придобивки на Сафо и Галето. Леко и безавараийно каране и возене ви желая. Heart Eyes

# 127
Здравейте, мили момичета!
Отдавна ви чета и реших да се запиша и аз  Mr. Green
Очакваме първото ни бебче- момченце на 21.07.2009. Ще се радвам да съм част от приятната Ви компания   bouquet

# 128
Здравей, Норита82, добре дошла в нашата компания, успешни и усмихнати оставащи месеци до срещата с твоето момченце, а после здраве  Peace.

Аманитка, така си и помислих, че е заради зъбчето. Аз също имам много горчив опит със зъболекари, много съм проблемна, но последните 3-4 г. сякаш се справих със всичко и засега уж съм закрепена. Дано да оздравее и да не се налага вадене, че си е много гадно  Praynig.

Цветен прашец, направо не е истина това, което ти се е случило - да извадят здрав зъб  #Cussing out, лелееее  ooooh!.

Марулка, Миа-ата, ами малко ли нерви потрошихте? Нямам думи. Дано ви вземат дечицата, а вие да оздравявате и да минават болежките  Peace Hug.

Говорихте за морето, а на мен как ми липсва, много го обичам, а за последните 5г. имам 3 дни на море  Sad. Така е, защото съм тук от 2004 г., а съм се прибирала само лятото на 2007г. и тогава правихме сватба, пък и реших да завърша зарязаното си образование, та имах изпити и дипломна работа, а за морето само 3 дни останаха, но пък си ги спомням с умиление  Flutter Blush. Живот и здраве имам сериозни намерения да се приберем другото лято да запозная малката си шушулка с баба и дядо и двете лели. Тогава определено ще има море, но и бебка ще е на годинка вече, така че няма да има проблеми  Grinning.

Разгледах албумчетата, че отдавна не бях гледала. Много хубави коремчета и сладурски дрешки видях, стана ми едно мило   bouquet.

# 129
  • USA
Здравейте, момичета.Добре дошли на новите мами.
Днес съм на доктор да ме изследват за диабет.Аз съм +12 кг. Blushкоето си е доста за моята височина, но какво да направя като ми се яде.И най-важното че не ми се ядат плодове и зеленчуци, ами тестени неща, чипсове и шоколади.
Моето бебче почти по цял ден мърда, и аз понякога имам такова трептене, незнам от бебето ли е или нещо друго.И да ви се похваля аз съм почти готова с покупките, остана ми само кошарата и шкаф, но съм си ги избрала вече, само трябва да ги поръчам.Ето това са:
http://www.csnstores.com/Storkcraft-03585-619-KD1370.html
http://www.csnstores.com/Storkcraft-04588-329-KD1410.html
Момичета на вас става ли ви лошо, на мен много често Sick.Много бързо се изморявам, и ми тежи, а колко ме мързи не е истина.Моите крака също не са всеки ден подути, и не мисля че е от стоенето права, защото аз когато почивам и наистина си почивам даже са по-надути отколкото когато съм на работа.Още ме тормозят миризмите на парфюми, лосиони и т.н. Sickтова ще се окаже най-кошмарното нещо досега, освен гаденето.
Относно помпите , аз си взех ръчната на Авент, препоръчаха ми я.Друго не се сещам засега.Безпроблемно бременеене на всички, не ни остана много. Hug Hug Hug

# 130
Здравейте и от мен!  Hug

Докато се запиша и ще стане време за нова тема.  Grinning Нещо не съм в часа напоследък. Пак започнаха кошмарите и притесненията. Дано да е само моментен прилив на хормони и да минава бързо, че ще се сдухам съвсем.  Confused

Някой има ли новини от Санитам и Ети? Надявам се, че са добре.  Praynig

Сафо, Гале, честити коли! Със здраве да си ги ползвате!   bouquet

Аманита, съчувставам ти за преживяванията със зъболекаря. Не съм имала досега сериозни проблеми със зъбите, но пък за сметка на това напоследък особено не спирам да сънувам как ми падат всичките зъби.  ooooh! Дано бързо стабилизирате нещата и не ти се налагат повече такива процедури!

# 131
Добро утро!

Благодаря за милите пожелания!
Честито и от мен на Галето и Цветен прашец за хубавите придобивки! Желая безаварийно каране/возене и много прекрасни моменти с новите ви коли!  Hug

Освен сутрешното повръщане, което до сега не ми е спряло, се завърна и вечерното такова Sick Започвам да си мисля, че е на нервна почва, покрай забавачките, предстоящия ремонт и това, че съм си навила на пръста да теглим заем и да сменяме колата.

Марулка, дали е от нерви? Аз също започнах отново да повръщам, а бях спряла напълно през последният месец и половина. Обяснявам си го с това, че бебето расте и най-вероятно притиска стомаха в зависимост от положението, което заема в момента.

Аманитка, стискам палци да отървеш ваденето. Много неприятна работа е това със зъбите и то по време на бременност, ама кой ли те пита...  Hug

Добре дошли на новите момичета!

# 132
Добро утро!
Днес денят май ще е хубав за разходки.
Аз нещо съм изстинала или по скоро дребният ми прехвърли вирусът си!Ще видя сега с какво ще го боря!
Добре дошли на новите момичета!
Диди, Верджинити, много са ви сладки коремчетата!Пу пу
Марулка, Миа-ата,Маймун, дамо лошото не продължи дълго време!
Аманитка, дано се разминеш по-леко с този зъб!Много неприятна емоция по принцип, а по време на бременност още по!
Чао за сега от мен, аз отивам да се лекувам!

# 133
Добро утро!  Hug Не знам за времето как е във вашите градове,но тук в Пещера е страшно мрачно!Много ме е яд на такова време!
maimun77, много са готини.Аз понеже няма да имам къде да сложа още един шкаф във стаята съм си харесала едно легълце,което е с много чекмеджета,а после става на юношеско легло с бюро,но е рано за такива неща!Лек ден на всички!   bouquet

# 134
Добро утро , момичета !  Ето нещичко за всички спящи като мен  Simple Smile

Марулка и аз си мисля че  е от нерви това твоето повръщане .Ох , не  трябва да не се даваме на напрежението и на нервите , колкото и да не ми се иска да е така се отразява на бебетата ни .Съдя по наблюдения върху бебета на приятелки , върху моето собствено ,( е вярно вече са пораснали )  а също така  и  на прочетено инфо от интернет.
Преди майка ми като ми казваше че като съм нервна ще предам това на бебето аз скачах като ужилена , виках и че говори глупости , я стига с тези бабини деветини .... сeга ще внимавам , макар че и на мен хич не ми е леко , ама живи и здрави да сме , всичко се оправя  Hug
Аманитка, дано да отървеш ваденето . И аз ти стискам палци !
Сафо, Гале, честити коли , да си ги карате безаварийно и  да пътувате по хубави места , да ви се случват хубави неща !
eho82   , горе главата слънчице !
maimun77 , много ми хареса и кошарата и шкафа ! А за това дали ми става лошо , да понякога и имам чувството че ще припадна .Последният път като ми мери доктора кръвното ми каза че е 90/60 ...малко ми се стори ниско , но той каза че е добре .
cveten prashec  знам как е със зъболекарите ... така и аз се бях напатила .... ама станалото станало . Tired
Юлско бебе , стискай зъби ,малко ти остана с тези хора !
  И не на последно място - добре дошли на Нелка и Норита ! Hug
И аз като Сиси да си кажа - не пропускам съзнателни никого , пък и Миа -ата е права за склерозата ...и мене ме лови здраво ! Едно време брат ми казваше - е спокойно де , като те пусне пубертета , нали ще те хване склерозата .Май прав е бил  newsm78
Е , хубав и усмихнат ден момичета !

Общи условия

Активация на акаунт