ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 408
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аманита, дано се оправяш бързо и най-вече безболезнено и без вадене...и аз съм за зъболекър ама отлагам, ли отлагам....  Embarassedнямам сериозни оплаквания, но тук таме има какво да се прави.

Маймун, страхотен избор, много сладки неща си избрала, браво.

Дзимби, дано скоро се оправиш от този омагьосан кръг с настинките  Hugи аз отивам след малко на разходка да платя сметки малко, че сме задлъжняли на държавата - горката  Whistling

Грация, страхотно е че се чувстваш добре.  

Миме-то и аз да похваля ремонта в хола - много е свежо и уютно  Hug
Марулка и Миата и останалите мами , които се борят с детските градини - дано да имате успех! И нас това ни чака, ама ако вие успеете, може за нас да е по-добре   bouquet
ЮЙлско бебе, теб все забравям да те поздравя за усилията и нервите , които полагаш в работата ти. Аз отдавна да съм я зарязала ако има такова отношение, просто нямаше да стоя и ден повече, но предполагам, че ти се налага. От едното ухо рпрез другото , нали знаеш  Wink
Вили, благодаря отново за кафето, друго си е да си пийнеш една доза, точно това правя в момента. Брат ти ми създаде още повече настроение днес Joy
Хубав ден на всички и само хубави новини !

# 136
Добро утро!!!!  Grinning
Гале, Сафо, cveten prashec радвам се, че има хора, дето не ги е хванала кризата!!! Честити придобивки и безавариино каране!!!
Миме, ще влезна и аз да го видя тоя хол, отдавна не съм влизала в албума, а и да взема освен корема да си снимам и аз...
Аманитка и Дзимби, оправяйте се бързо, стискам палци.
Ние също се разправяме със зъболекари, моя цял месец се гърчи тука ама щото мъжовете са много страхливи, затова. Той затова не му се чистеше с прахосмукачката и се наложи да я вдигна аз за да не потъна съвсем в мръсотия.
За вибрациите в коремчето - мисля, че едва ли е нещо притеснително...
Моята бебка пък напоследък си хваща едно ъгълче и започва с часове да ме гъделичка там.
А забравих да кажа, че плацентата ми казаха, че е отляво и бебка също е отляво - при манджата  Joy

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 11:28 от Emily_

# 137
Добро утро и от мен!  Simple Smile То май стана вече добър ден Wink
Може ли някой да ми изпрати парола за албума да кача и аз някоя снимка  Simple Smile благодаря предварително

# 138
Здравейте на всички    bouquet

Пустият му вирус се оказа ангина  Tired След поредната ми кошамарна от към болки в гърлото нощ реших да отивам моментално на УНГ. Казаха ми, че гълтача ми е силно възпален, нямам гной и налепи, но пък зачервяването и издуването е факт. Та по този повод съм на АБ 5дни  ooooh! Страх не страх по-добре отколкото да направя някоя гнойна ангина и впоследствие пневмония.
Супер идиотско, през деня се чувствам супер и през нощта ми идва да се гръмна. Само детенцето да ми е добре, милото се измъчи покрай мен  Sad

cveten prashec, каква е цената на medela електрическата ? И благодарности за подробния разказ, аз щях да забравя толкова мн информация  Joy Hug

Марулке, не така мари, стягай се и никакво драйфане от стрес и нерви  Peace

Грация*, ахах дааа и аз ако съм с по-широки дрехи няма и да се загледат. Ама пуста суета да ми видят корема се опъвам някви блузки по него ....  Blush

dzimbi, дано да те подмине мила и само с чайове да се оправиш  Hug

maimun, разкошни са мебелите, които си харесала  Heart Eyes Hug

П.С

НЕКА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ВПИСАНИ НА 1стр. ДА МИ ПРАТЯТ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ИНФОРМАЦИЯТА -ТЕРМИН, ОТ КЪДЕ СА, НА КОЛКО ГОДИНИ, КОЯ БРЕМЕННОСТ И КАКВО БЕБЕ ЧАКАТ  Peace

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 12:10 от Mambina

# 139
Здравейте!  Hug Днес ми е много слънчевко и отвътре и отвън, а и явно съм се пооправила напълно.
Добре дошли на norita82 и Нели!   bouquet
Мамбинка, много неприятно! Но не се чувствай гузна, изпий си спокойно АБ, не може да навреди, само ще ти помогне. Всичко ще е наред! Hug
А ето тук можеш да видиш цените на помпите Медела, цените са нормални за електрическа помпа - http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&category=146& … pc=146&lang=1
mia_ata, dzimbi, оправяйте се бързо и вие!  Hug Дано да е просто пролетна умора, а не някое вирусче, че все си ги има.
marulka_s, дано и ти си все по-добре! Успех с купуването на ново возило!  Hug
Гленце, честито и на вас!  Heart Eyes И ние още се радвам на новото ML-че, но и малко съжаляваме, че не взехме по-голям 7 местен GL.
cveten prashec, и ти да се кефиш все повече на твоя мерцедес!  Hug Радвам се, че си харесала помпите, да, цените са такива, но смятам, че си заслужават!  Peace
Аманитка, стискам и аз палци за зъбчето!! Praynig Предполагам, че си при добър зъболекар, но смятам, че няма да е излишна консултация, все пак не е кой да е зъб.
Грация*, винаги ми е свежо и зареждащо като те чета!  Hug
maimun77, много е хубава кошарката!  Peace Иначе аз съм вече +14 кг., макар че съм висока 170 и вече съм в 27 г.с. ми звучат доста, но и други момичета споделиха подобни цифри та малко се поуспокоих. Но аз и с Юлиана качих доста, сега съм си сложила лимит - дано поне не превиша 20 кг. в оставащите 2-3 месеца Embarassed
eho82, хормони ще са, бързо да си намериш някаква разсейка! Wink
Деянова, имаме вила в Св. Константин. Wink Каним се да ходим като започнат да цъфтят боровете да прочистим малко дробчетата.
Emily_, и аз съм усещала описаните от теб вибрации и то ниско долу, не смятам, че е притеснително. Също мисля, че усещам когато хълца. Simple Smile

Хубав петък на всички!  Hug

# 140
Добро утро и от мен.. то си е ден, ама аз още съм по пижама, защото най-накрая се навих да си взема един ден отпуска  Whistling (ще ми излезе през носа другата седмица, ама сега точно не ми пука). То не, че всички не предявиха претенции за времето дето си го бях планирала днес за излежаване и четене на книжки. Както и да е.. поне успях да изчета темата до тук и да се включа за малко.

Mime-to, и аз се замислям, че ще е добре да отида на едно училище за родители, но в момента не мога да изляза от работа. Ако ми се освободи време ще намина и аз през някой от курсовете на 9 месеца. Хехех, като ви слушам как една по една започвате да излизате в болнични, .. направо леко завиждам. Ако всичко е наред, аз ще бъда сигурно още най-малко 3 месеца на работа. И много се чудя какво да направя след това - да си взема майчинските и да забравя всякаква работа (силно се изкушавам) или да предложа на шефа срещу определено заплащане да работя от вкъщи, с някой помощник за техническата част в офиса. Лятото поне не е натоварено като сега и със сигурност ще мога да се оправя. А и допълнителните пари няма да ми се отразят зле.  newsm78

аманита, стикам палци за зъбчето. Знам колко е страшна мисълта да останеш без него, ама съм сигурна, че всичко ще се оправи. Аз вече 4-5 пъти ходих на зъболекар откакто съм бременна, но доктора ми е другарче и си бъбрим докато съм в кабинета, а след това ходим да пием бира. Последния път, седейки на стола ме хвана такова шубе... и на всичко отгоре си признах, та човека ми даде 15 мин. почивка и ме забавлява с клюкини за общи познати.

миа-ата, аз започнах да си записвам дори домашните задължения, защото със сигурност ще забравя нещо. (А в офиса си ходя с необходимите пособия навсякъде) Ето, .. добре че си пиша тука, та се сетих да се обадя в магазина за баните.

Уф, ще трябва да продължа в друг пост, че нещо ми се скапва ... дали няма защита срещу дълги постове?

# 141
Сисинка, а нужно ли е да е двойна помпата ? И друг въпрос имам, върху всякакви шишета ли може да се монтира или само  BFREE?
Св. Константин ни е любимо място . Всеки лято сме на Слънчев ден в Палас и живот и здраве ако всичко е ок. да отидем с малчо септември месец  Praynig

# 142
  • При децата ми
Привет мами! Simple SmileКак сте днес? Hug Времето при нас днес е страхотно, едно слънчице е напекло... Аз съм на работа, но след малко излизам почивка и ще се поразходя навън, пък и да хапна... BlushГолям глад ме гони! Embarassed
Кукумявка, пак да ти благодаря за паролата и да ви кажа, че и аз качих снимки при юлските мами!
Добре дошли на новите мами!  bouquetДа споделят само положителни емоции и леко бременене!
Ние от сутринта си ритаме и то здраво! Само тези ужасни киселини Sad!
Това е от мен засега!
Усмихнат и слънчев ден мили мами!  bouquet

# 143
Мамбина, дзимби - дано бързо оздравявате, че това разкошно време навън, хич не е за пазене на леглото. Rolling Eyes

Маймун - много е хубава кошарата и скрина. На мен ми се иска да си намеря подобна, а легълцата, които разгледах до сега хич не ми харесват. Сгъваемите ми се виждат много пластмасови и изкуствени, а уж дървените - никакво дърво не са, чисто ПДЧ. Да не коментирам срещу какви пари. Чак ми се приисква да отида при някой дрводелец и да ми спретне едно легълце.

Вирджинити, диди - страшни коремчета сте опънали, момичета. Много сте сладки. Не съм влизала в албума и дано не пропускам някого.

Грация, Мамбина - идва сезона на летните дрешки и опънатите блузки ... ще стръчнат коремчетата. Simple Smile Във връзка с това, притеснява ли ви, когато случайни хора ви заразпитват за бебето по улиците. Вчера си стоях в един магазин и човека до мен взе да ме пита за месеца, какво бебе чакам и пр. Радваше се човека, ама .. аз ли съм някаква дръпната и крива или е нормално да не ми се говори много, много с непознати за бебка.

Берушка, Фелисити - нещо не ви виждам много често, бе девойки .. как сте?
И за Бубулечето се сетих, че не е писала скоро.

# 144
Сиси ♥♥ може да се обадиш.Ще ми е приятно да се видим.Ние пък имаме вила на Розовски бриз.Нещо Св.Константин стана доста пренаселено,но пък пак си е горичка.Ще ти изпратя тел. ми на ЛС.Обади се като ходиш нагоре!
 Мами,вземете се стегнете!!!Какви са тия болни гърла???Може да си правите инхалация с лайка и сода.Доста облекчава!
 И аз ще ходя да хапна,че после имам работа из града.
 Нещо моята бебка тия дни е много мързелива!На какво ли се дължи това-не знам,ама не ми харесва хич!
Приятна обедна почивка на всички работещи мами,е и на тези като мене де!  Laughing
 Hug

# 145
  • Варна
ало Варна, айде да се видим бе? Rolling Eyes  времето е супер  Sunglasses и ме освободиха малко - Лора е на бабин дом Whistling

# 146
Jillian аз съм тук, чета ви най - редовно, но тези дни нямам много време да пиша, че гледам да свърша някой работи в офиса, дето отдавна ги отлагам, че от 27.04 излизам отпуска чак до майчинството. Обаче ще продължа да си работя от вкъщи, има неща които мога да ги върша от там и паричките хич няма да са ми излишни. Пък и да не ми закърнява съвсем мозъка  Mr. Green

# 147
Мамбинка, аз лично тези помпи не съм ги виждала и пипала на живо, само отзвуци четох и по чужди сайтове, така че не мога точно за шишетата да ти отговоря, но какво те притеснява с тях? Не е е задължително да е с две шишета помпата, такава е удобна за майки с близнаци или за такива, които изцяло се цедят и направо и от двете гърди, по принцип докато кърмиш или цедиш от едната и от другата започва да изтича.
А иначе аз не говоря за летния Св. Константин и Елена (и аз го обожавам и бих се радвала и там да имаме вила Simple Smile), а само за Св. Константин в планината - Родопите, над Пещера е и затова писах. Simple Smile

Деянова, с удоволствие!  Hug Розовски бриз не знам къде е, но ще се видим някой път в района, на мен винаги ми действа разтоварващо като ходим там и през лятото, и през зимата. Нашата вила е далече от пистите и тълпите и мога спокойно да си излизам отпред по пижама.

Jillian, любопитковци все повече ще има, но е привично преди всичко за разни бабенца, които стават доста досадни в един момент. Simple Smile Но спокойно, ще се научиш да ги режеш, след десетките подвиквания и забележки по повод грижите за собственото ти дете - има ли, няма ли шапка, топло ли му е, студено ли му е..

# 148
  • София
Здравейте момичета!
Първо да благодаря на всички момичета за пожеланията относно новата ми придобивка-колата, много мило. Толкова дълго я чаках (близо 3 г., даже миждувременно излезна и нов модел с който аз се сдобих), че сега наистина много й се радвам.
Норита, добре дошла! Дано имаш само хубави да споделяш с нас.
Мамбина, аз съм написала някакви ориентировачни цени на помпите, защото не ги запомних много точно-едната електрическа (с двата режима) мисля че беше 292 лв., другата ел. с един режим, към 140 лв, а ръчната под 100 лв. докато си публикувам поста виждам, че Сиси е пуснала сайта на магазина с цените.  Дали трябва да е на два режима: не е задължително разбира се, но те го препоръчват, защото първият стимулира образуване на кърма. Еденичните помпи мисля са с две шишета в комплекта, които аз намирам за напълно достатъчни, продават и допълнително шишета. А по отношение на многото инфо не съм чак такъв вундеркин: дадоха ми една книжка и от там чета, но в нея няма цени. Бързо оздравяване ти пожелавам на теб и другите болни момичета.
Грация, предполагам, че имаш предвид твоите родители, че ще ги запознаваш с внучката догодина. Питам се какво ли ти е да неможеш с гордост да покажеш любимото ти същество на най-близките ти хора, но като сте толкова далече, какво да правите.
Аз лично щях да се чувствам ужасно.
Маймун, много хубав дизайн на мебелите, само дето ми идват малко тъмни за детска стая, но предполагам, че сте ги избрали да се връзват с останалия интериор, но наистина ми харесват, аз си падам по такива раздвижени мебели с извивки и чупки, малко по-нестандартни.
Джилиян, кой ти е магазина за бани, защото аз търся батерии за мивките на вилата и аксесоари за баните на някакви сносни цени, а всички магазини от които преди пазарувах не ги откривам-няма ги там където бяха.
И на мен ми попрималява, като се движа по-дълго, но трябва днижение, че и без това зимата доста се позастоях. Посадвам пийвам глътка вода и продължавам.
Лек и успешен ден на всички.

# 149
Здравейте мамчета
Тук в Бургас времето е страхотно и се приготвям да изляза на разходка.Обличам се аз пред огледалото /всичките ми дрехи са къси рокли-други нямам  Laughing/ и мъжа ми вика " Да вървиш така,че да ти виждат корема отзад ще те объркат за някое свободно гадже"  Joy......де късмет де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт