ЮЛИ 2009 - ТЕМА 28

• 15 403
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте и от мен,мами,много сте активни днес! Само ви чета  Hug
Искам и аз да си взема електрическа помпа,дано да има какво да помпам  Blush   Защото всички с опит казват,че ръчните много изморявали.Скъпо-не скъпо...няма значение,нали спестява време и усилия..
И аз забелязвам вече,че като ходя по улиците и като ме загледат едно втренчено в корема....понякога е досадно,като зациклят и как зяпат..  ooooh!   Но нека гледат и аз съм гледала сигурно така...  #Crazy

# 151
Сиси, това което ме притеснява при шишетата Bfree е, че при миене се махат много части. Вярно, че са удобни, показвайки нивото на топлина на течността, но май си е голяма играчка за почистване  Thinking
Добре, а като цедиш едната гърда какво правиш с кърмата, която изтича от другата  Blush Laughing ???
Аз си мислих, че за моренцето говориш  Wink

Диди те хората сигурно мислят, че и Петя ти е сестричка, хич не ти личи, че си мама  Wink

cveten prashec, май тази от 300лв е оптимален варянт ? А какво е мнението за ел. помпа на AVENT ?

# 152
Аз май най-хубави неща съм чувала именно за ел. на Авент - може би най-масово се ползва...

# 153
Ауууу, Мамбинка благодаря ти  Hug
Заслужаваш една голяма почерпка  LaughingТи да видиш таткото ни - прилича на тийн а е на 32г. Затова искахме да си направим дечицата набързо докато сме младолики поне  Laughing

# 154
ЗДравейте момичета  Hug
На мен не ми се пише,защото съм в много кофти настроение от снощи  newsm45
Доки ми каза,че имам вътрешни разширени вени и прискрипан седалищен нерв  smile3518 /та от този нерв ми се надува крака и то само десния/.Каза ми да лежа повече и ми изписа едни мазила и хапчета-ужассссс smile3514 Та сега ще си лежа и във вторник като ида пак ще видив какво ще каже,дано да се оправя  newsm17
То не ми стига това,ами и идни киселини вчера цял ден-нещо не ми помага-нито сода,нито лимон  smile3511 така ми гореше гърлото
Добре дошли на новодошлите мами  smile3525
Връщам се да чета,че вие нямате изчитане бе  smile3521

# 155
Мамбинка, шишета be-free се водят всички, които са без бисфенол, а ти май говориш конкретно за такива с тази марка. Но с помпите си вървят собствени.
А за гърдите не се тревожи, просто при стимулиране от едната от другата автоматично започва да се спуска кърма, но изтича малко, затова си има подплънки, но напр. при кърмене, може да се запазва ценната течност от другата. Но има време да дискутираме. Wink Че сега изглежда объркващо.

Стеф, да Авент тук сякаш най-много се тачи, въпрос на избор е. Аз просто се поразрових и по чужди сайтове и харесах и Медела. Иначе ти как си?

darka_jivko, не позволявай това да те скапва, чела съм, че често се случва. важното е, че си била при специалист и нещата ще се нормализират.

# 156
  • варненка от София
ало Варна, айде да се видим бе? Rolling Eyes  времето е супер  Sunglasses и ме освободиха малко - Лора е на бабин дом Whistling

Ние съвсем случайно се засякохме с миа_ата горе в детския кът в Младост.  Mr. Green

darka_jivko, щом ти е казал доктора да лежиш ще го слушаш и най-важното не се притеснявай, всичко ще се нареди.

# 157
За киселините - може да си пиете по една половинка газирана минерална вода. Аз ги имах в началото и ме спасяваше, защото не можех дори да си помисля да гълтам сода на прах.

За кърменето, цеденето и "течовете" - има едни колектори за кърма на НУК /тези са много подобни  http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=3447001&parent=7122 /, които могат да се ползват, докато бебето се "обслужва" от едната гърда или се цедите. Аз лично кърмех с една голяма хавлиена кърпа на свободната гърда и не съм събирала материал.  Joy

# 158
Сиси, добре съм, благодаря Hug Гледам да мисля позитивно въпреки често нападащите ме психопатии Whistling

АЗ от вчера подхванах Блога на Бу - невероятни неща има, и клипчета,и статии...който не е запознал да чете, да не чака, ами да почва - толкова е интересно всичко, полезно и занимателно! Grinning

# 159
Здравите и от мен Hug аз от отдавна не съм писала добре съм бебчо и то е много активно тези дни на 7април съм на доки и ще кажа със сигурност за пола че ние все още не знаем със сигурност.С ки. за сега съм добре сравнение с първата си бременност с каката бях станала  smile3535 Времето на вън наистина е много приятно само за разходки много  Hug Hug Hugот мен за вас

# 160
  • София
  Привет, мами! Grinning
  До сега общо взето само ви четях, но вече ше се включвам по-активно.
  Моят термин е 23.07 и чакаме момче. Бебето ни е мнооого дълго чакано и успяхме благодарение на д-р Владимиров чрез ин витро.
  Имам много страхове, както и повечето мами тук, но се надявам че ще стигнем успешно до края.

Желая ви хубав ден!

# 161
sole ii добре дошла мила  bouquet надявам се че при нас ще ти бъде забавно ти си на моя термин и всичко ще мине добре аз вярвам в това че то не остана много.  bouquet  bouquet

# 162
ало Варна, айде да се видим бе? Rolling Eyes  времето е супер  Sunglasses и ме освободиха малко - Лора е на бабин дом Whistling

Ние съвсем случайно се засякохме с миа_ата горе в детския кът в Младост.  Mr. Green

Ами да... newsm08, следващия път трябва да го направим по-организирано newsm68 1swing

Дарка_живко, има и такива моменти, важното е да слушаш доки, да мислиш позитивно, да не се натоварваш с нерви и всичко ще бъде ок Hug

А за помпите, да кажа пак - няма по-добра помпа от бебчето Peace И за тези мами, които мислят да се изцеждат и така да дават - много по-голяма мъка е изцеждането, ако мислите, че така ще си спестите време - точно обратното се получава... Hug
А и като усещане - не може да се сравни кърменето от гърдата с това да се изцеждаш, да стерилизираш шишета, да даваш на бебчо кърмата от шише, после мий и стерилизирай помпата и шишетата.....вЕрвайте ми - минах през това през първия месец - беше кофти изживяване, а после като се нормализираха нещата пък кърменето беше песен... Hug имам база за сравнение и затова споделям патилата си Hug

На новите момичета -  welcome и лека бременност
Отиваме да се хоризонтираме малко...

# 163
  • София
soleii,привет   bouquet
Аз сега се връщам от училището за родители и да ви разкажа набързо.
Бях взела една приятелка за компания,а тя после ме влачи да си търси обувки.Лекцията не беше лоша.Не са казали нещо ,което не знаем,рекламираха някаква ваксина,забравих и името и Авент.Аз нали не успях да се запиша,но като отидохме 20 мин.преди да започнат ни казаха ,че ще има още места, само малко да изчакаме.После нас първи ни пуснаха и поне още 10-12 жени.Е толкова бременни на едно място не бях виждала Shocked.Моето картонче беше номер 72,плюс още 10 представете си.Имаше свободни маси най-до входа и малко слабо се чуваше,другия петък ще знам да седна по-в началото.Като цяло ми хареса какво говори жената,но най-полезни ми беше за Авент.Придобих вътрешно потвърждение да не си взимам помпа втора употреба.ЕВярно,че жената рекламира,за да си купим от магазина,но поне на мен ми хвана дикиш,както се казва.Според нея помпата не може да се стерилизира в домашни условия както трябва и както е нужно,само в болница можело,под налягане и бла бла.Не трябвало да ползваме чужда помпа ,дори и на сестра ви ,казва тя.Все едно да вземете чужда четка за зъби,помпата била четката на бебето и ако я вземем за 30-ина лева и и купим накрайници ли каза  newsm78 за още толкова,по-добре направо да си купим нова.А бе ,така го обясни,че поне мене ме убеди,по мои спомени една Авент ръчна е 80 лв.Надявам се изобщо да не ми потрябва .
През цялото време всички ставаха поне по 2 пъти до тоалетна.Голямо движение пред WC-то беше.2часа говориха ,не един.Накрая станах и аз до тоалетна и през това моята приятелка освободила масата и даже взела по една торбичка с подаръци.Нали ме е хванала бременната деменция и си забравих чантата в тоалетната,добре,че тя ме видя,че излизам без чанта.Иначе стискам едни мокри кърпички,де.В пликчето имаше шише на Авент и разни рекламни брошури на Дибо,Фил и Тедс и бременския дневник-календар на Еврофутбол.
Другия петък ще се уговорим да се срещнем които сме се записали и да седнем на една маса.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 16:00 от Mime-to

# 164
  • Варна
mia_ata ,  marulka_s и всички останали варненки, прави сте за организацията Peace ако искате да си уговорим една срещичка тея дни Flutter
аз утре съм канена на бебе Mr. Green ако не сте заети в неделя, или пък другата седмица - да се видим Peace

Общи условия

Активация на акаунт