Отговори
# 15
Здравейте и от мен.Ч.Р.Д.на всички щастливи майчета и на тяхните малки сладурчета.

# 16
  • Попово
цъкнах за рибарца  Peace пък където решите Hug

# 17
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пате честито  Hug

# 18
Честит Рожден Ден, Мия! Желаем ти здраве, щастие, късмет и много смях в живота!

ПепенаHug
марини,   bouquet за кой ли път си ни спретнала чудна темичка. А Сашето само как сладко-сладко спинка!  Heart Eyes Явно доста е играл, за да се измори така, че да заспи на столчето.
Пате, ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна! Стискам палци този път да се наложи да купуваш роклички  Hug Май съм голям шаран, но не ми се вярва да е първоаприлска закачка  Thinking

# 19
Marini, голям сладур е Сашето! Майка му само се оплаква, а то детето е толкова кротичко и добричко  Wink Heart Eyes Hug.

Пате, много ми се иска да не е първоаприлска...

Аз, естествено, "щракнах" върху Арбанаси  Mr. Green, за да съм последователна.

# 20
и от мен един глас за Фенерите  Peace а какво решихме за датата  newsm78

Пате, шегуваш ли се? hahaha

# 21
Пате, шегуваш ли се? hahaha
Да  hahaha
Малко след като си написах поста,написах и още един,но след него Мама на Кики се хвана и го редактирах.Много шаранчета си налових   Animal Tropical Fish
Честит Първи Април!  Hug Hug Hug

# 22
аааааааа, Пате ooooh!
Специално за smooth  Wink , понеже искаше да го види http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/34#8

Лека нощ  Hug

# 23
  • гр.Варна
Аз мислех,че всички са видели поста на Хриси,където пише,че се шегува,но тя явно го е редактирала.Но не сте ли видели пък моя пост??? Rolling Eyes
Жалко,че не е истина.Дано скоро наистина ни зарадваш с такава новина:) Hug Heart Eyes
Гласувах за Устойчиво село,макар да не съм 100% сигурна,че ще се класираме:)

# 24
  • Попово
Hug Hug Hug
много мина мъничко остана,
добър пример за всяка априлка засмяна   Wink Heart Eyes

# 25
Здравейте

Честит празник на всички днес !

Пращайте снимки от РД да видим порасналите дечица как се забавляват !

Аз продължавам с ученето, но въпреки това влизам да видя как сте! Моето детенце много слуша, и баба му казва че няма проблеми с нея ! Като се обадя казва - мама учи  Laughing

Хубав ден !

# 26
# 27
Здравейте! Колко празнично настроена темичка  Simple Smile

Аз не гласувам за място за среща, защото е абсолютно сигурно, че няма да дойдем. Вече втори месец съм без заплата и не е сигурно, че ще имам и работа... днес има събрание с ръководството на фирмата и май ще ни отсвирят  Tired

А вчера Филип се върна от яслата с ухапана ръка... с ясно личащи си червени отпечатъци зъбчета. Много тъжно ми стана за него  Sad Душата още дори не може да си каже какво му се случва. И така си помислих - дано си го е върнало детенце тъпкано  Embarassed... много ме е срам, ама...

Те вчера бяха в сборна група и явно не се е обръщало голямо внимание кой какво прави.  Rolling Eyes

# 28
Честит Рожден Ден на Амалия, Кристиян, Дара, Ема и Тоника! Много здрави и щастливи да растете, за радост на мама и тате!
Целувки на малката Ламичка Амалия и   bouquet за мама Ламя!

ЧРД на Светослав, Мира и РАда, с най-най хубави пожелания!

Марини, чудесна нова пролетна тема, а вашият неуморен син си е намерил най-удобната поза за сапне, голям е сладурко  Simple Smile
Пепена,   Hug и много търпение, че с трима не ти е лесно.
Nijntje много си красива мама Simple Smile а сега кажи къде си скрила другото бебе, този корем не е на 7 месеца  Wink  Hug
tinitita много гадно. Дано не си му остане лош спомен. Като се сетя как изглждаше бузката на Борис след първото ухапване, и той милия само си я пипаше и вика ох.(и за сега единствено, и дано остане само то)

Ние сме с гости, баба и дядо, на половинката, и е пълна веселбата в къщи Simple Smile

# 29
ЧРД на всички вече пораснали Априлчета Hug Милите дечица кога ги навъртяха годинките Joy, днеска на , утре на 22. Опа май хумора ми заприлича на Шишо Бакшишо Wink
Патееееее Joy, ти разби просто hahaha
Nijntje Прекрасна си, много се радвам че съвсем скоро ще си гушкаш още една бебка Hug
tinitita Praynig Дано скоро нещата тръгнат в правилната посока за теб. А това с ухапването, и на нас ни се е случвало и то пред очите ми. И хапещото дете отнесе страшен бой от баба си, от което ми стана още по-зле Confused.

Исках да ви пиша толкова много неща, но май ме е понапекло и всичка се изпари-мозъка ми също.
 Искам да кажа на варненки, че ме обзема огромна завист за моренцето което си имате, ако щете ми вярвайте ,щом заспя и все море сънувам. Постоянно кроя някакви планове, но лйбимия нали е полицай и отпуск не може да планира , всичко е в бъдеще неясно време.

Целувки на всички и весели празнувания на предстоящите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт