Отговори
# 30
А това с ухапването, и на нас ни се е случвало и то пред очите ми. И хапещото дете отнесе страшен бой от баба си, от което ми стана още по-зле Confused.

Ух, това е гадно  Rolling Eyes

# 31
Моля, извинете ме за натрапничеството, влизам само набързо да кажа за Горещото ни предложение за рождени дни на 1 и 2 години в Тон Бонбон 2 в Пловдив
http://tonbonbon.com/  - Горещо предложение

Рождени дни в делничен ден, от понеделник до петък, преди обяд на много добра цена и без ограничение на минимум бройка
Пожелавам на всички ви страхотни рождени дни! Simple Smile

# 32
Здравейте и от нас!
Честито на днешните ни рожденици!
Аз пък ви черпя за днешния рожден ден на моята любима баба, която става на 85 години! Да ми е жива и здрава! Тя е най-големият ми помощник откакто съм родила, но това е най-малкото което прави за мен!

# 33
  • Варна
POLLY честит рожден ден на баба ти! Да ти е жива и здрава!

# 34
POLLY, да ти е жива и здрава рожденичката и още дълги години да се радвате на присъствието и помощта й!  
  bouquet    bouquet     bouquet

tinitita, бързо оздравяване на Филип! Много неприятно  Confused
И мен вчера шефът ме зарадва с новината, че след изтичане на платената отпуска може би няма да имат нужда от мен ... работата намаляла, персоналът се увеличил, с две думи - криза Mr. Green Mr. Green

Nijntje, бременността те прави още по-лъчезарна и нежна  Hug

# 35
  • гр.Варна
Здравейте!
Миленче,явно кризата обхваща бавно,но сигурно и нашата страна.За жалост май все още не сме усетили всичките й негативи.Вчера ме сюрпризираха,че и в нашата фирма ще има съкращения и о около 10%.Вярно,че няма да засегнат нашият отдел,но всички тук са си толкова близки....и ми става много неприятно,но няма как. Cry
Раче,как върви търсенето на работа?има ли оферти?  Hug
Nijntje,и ти и малката Вики изглеждате страхотно.Както каза и Миленчето,наистина си станала още по-нежна и лъчезарана от преди:)А Малаката госпожица е невероятна.И така хубаво позира за снимки вече:)Бъдещ модел е тя:)
Радвам се,че за Устойчиво село желаещите се увеличиха,макар че и на друго място да е,там сме:)(както казах,стига всичко около Криси да е наред).Последно на кои дати се спряхме за среща??? Thinking

# 36

На всички дечица, които вече навършиха 2те годинки и на тези, на които тепърва предстои да ги навършат пожелавам крепко здраве, красиво и безгрижно детство, много лудории, да станат добри хора, да обичат и да бъдат обичани Hug.

# 37
Не знам какво е станало, но поста ми от онзи ден го няма. Написах го с ужасно много любов за всички рожденници и сега не мога д авъзпроизведа нищо  Rolling Eyes.

Честитя на всички отминали рожденници - да са сладки, здрави и безгрижни, да радват родителите си с пакости и постижения   bouquet

Хубав номер, Пате  :peace:

Ние юни по обективни причини не можем да се включим в националната среща - да се надявам, че за третата ще успеем  Crazy.

Аз се поизгубих, защото имахме доста грижи - появиха ми се контракции и болки в кръста, покрай кредита, децата пуснахме пак на ясла... Онзи ден се похвалих, че се чувстват много добре там и вечерта Кико се разхремави и вдигна температура  Tired. Бобо и той е хремав, но поне не е вдигал (за сега) температура. Явно е вирус, но поне е по-топло и сме решили като се оравят обратно там, докато се адаптират, че после с бебето ще е по-кофти да боледуват толкова често  Embarassed

Още ме е яд, че не можах да се включа на ергенската среща, но се надявам следващия път да успея. А дали да не спретнем една сбирка с децата в някой клуб?

# 38
Здравейте,мили мои! Hug
На вчерашните и днешните рожденици пожелаваме здраве,усмивки и игри в изобилие!Целуваме ви! baloni
Пате,хубава шегичка си ни спретнала... hahahaИ аз бях от шараните,признавам си EmbarassedПожелавам ти обаче скоро да ни зарадваш със същата новина и то не на шега! Hug
Ауа,пази се и не се нервирай,малко остана до финала.Дано момчетата бързо се оправят,а ти намирай повече време за почивка и приятни разходки!Гушки за всички най-вече за тумбачето! Hug

Раче,как върви търсенето на работа?има ли оферти?  Hug

Хриси,радвам се,че мислиш за мен  Hug,но засега нямам нищо като предложение,а и не вярвам скоро да ме огрее нова работа предвид ситуацията-навсякъде съкращения и фалити... ooooh!
Nijntje , с удоволствие разгледах снимките ви.Гушки и на твоето тумбаче,а на порасналата кака Вики и теб-много целувки  Heart Eyes

Притесненията ми май наистина ще се окажат напразни,защото като повтарям на Кики да говори по-бавно,защото не я разбирам,заекването понамаля.Опитите ми обаче да и намаля филмите и книжките удариха на камък.Добре,че сега времето се позатопли и ще наблегнем на разходките. Peace
Пускам ви  и едно клипче на нашата певица  Laughing
http://larsens.multiply.com/video/item/9/9
и малко снимки,които вече сигурно сте гледали,но аз чак сега качих.Добре,че бяха Смут и Илит,та Кики да има по-нови снимки.Сега сме без фотоапарат и не сме се снимали от Коледа. Embarassed
http://larsens.multiply.com/photos/album/33/33
Приятни разходки!  Nature Sun With Face

# 39
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

Чудесни снимки.

Ако съм пропуснала някои рожденник сега му честитя.

При нас само неприятности. Борис от неделя вечерта е с температура - тичахме по доктори - грип. Отивам в сряда пак при личната му лекарка - добре бил, и вечерта 39,0 градуса температура, реве, не иска да ходи. Направо полудях. Хайде пак на лекар /друг/ и се оказаха възпалени уши Sad За два дена вече се бях побъркала и естествено веднага реших, че пак има възпаление на бъбреците. Сещате се майчиното съзнание какви катастрофолнти картини си представя веднага.
За капак някакви малоумници строшили стъклото на колата за да откраднат касетофона Twisted Evil

Наоплаквах се.  Mr. Green

# 40
  • гр.Варна
Раче,надявам се скоро да ни зарадваш с новината,че си си намерила работа:)Галя Мавродинова нали си направи занималня.Защо не питаш и нея за някаква работа?знам ли Thinking
Ели,и на Вас доста Ви се събра!С тези уши е много сериозно положението и при нас,но засега се борим.Правили сме 2 пъти отити и знам колко страда детенце!Дано Борко скоро се оправи Hug Heart EyesА за стъклото не се ядосвайте!Гадняри,всякакви!Като си купите нов касетофон няма да го оставяте на панела вече.Аз винаги го махам нашия,макар да е фабричен и трудно да успеят да свалят цялото СД,аз съм предпазлива Embarassed
Ние ще оставяме Кристиан при майка и ще ходим извън града за през ноща.Мама е малко притеснена,защото последните 2 пъти като й го оставих,той вдигаше температура и ги правеше луди.Дано днес нещата са по-спокойни,че ми се струва,че няма да го искат вече Hug

# 41
Честити 2 годинки на родените на 2-ри и 3-ти април! Здрави и усмихнати да сте, мили деца!
Честит рожден ден, бабо на Поли! /и моята баба е априлче/
Ели,вярвам, че до РД на Борис ще сте здрави и ще го посрещнете с усмивка! Hug

Момичета,какво решихме за датата на срещата newsm78

# 42
  party023 за почерпка.Днес Ивчо става на 2.Много се радва на подаръка от кака си/въдичка и рибки/.Сега празнува в яслата, довечера у дома.Честито и на всички останали, които празнуват днес! baloni

# 43
Честито на днешните рожденици!  Hug
В анкетата за място на срещата моите фаворити водят (пристрастна съм, признавам си)  Simple Smile  Sunglasses
А кога ще е датата?

# 44
Честит празник на всички малчугани и мами които празнуват днес - да са живи и здрави и много засмяни!

Общи условия

Активация на акаунт