Голямата тема за малките масла - 2

• 166 475
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
А жожоба освен на икаров други има ли?

# 631
# 632
  • Пловдив
Така стана и с кокосовото масло на Икаров. Но аз в началото като невеща в тези маска си ги взех и двете наслуки.
Моля ви споделете и други фирми, на които маслата са сертифицирани.
А освен от онлайн магазини могат ли да се закупят директно от магазин? Интересувам се за Пловдив.

# 633
  • софия
привет,

а каква беше пропорцията на смесване жожоба/розова вода? бях чела, че така смесени премахвали и грим.. вярно ли е?

# 634
  • Пловдив
Да, вярно е. Аз нося контактни лещи и си свалям грима когато те са на очите ми. Премахва се грима много добре и не люти.

Аз направих сместа с тези пропорции- 100мл ровоза вода, 20 мл маслко от жожоба.

# 635
здравейте!следя ви с голям интерес.и аз ползвам много масла.само че исках да ви попитам за такова масло което как да кажа....като за първи бръчки,мимики или нещо такова! newsm78дали има?и кое е?

# 636
мисля, че ако маслото се разваля бързо, значи не е натъпкано с химикали ... или не съм права  newsm78

# 637
  • Бургас
Здравейте, момичета! Прочетох цялата тема и определено ме запалихте да пробвам някои масла. Като за начало си приготвих така хваленото лосионче с розова вода и жожоба и наистина останах приятно изненадана - чисти добре и въобще не е мазно. А най-хубавото е, че ми помогна да си реша проблема с изриването - през зимата кожата на бузите ми е зачервена и ми се появяват ситни пъпчици и лосиончето ми подейства добре за този проблем. Приготвих го в шишенце с пулверизатор и дори през деня си пръскам лицето с него. Иначе ползвам стимуланта за коса на Икаров преди баня - мажа си цялата коса, стоя един час и после го измивам и косата ми става много блестяща.

# 638
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е кайсиево масло против бръчки и канелено масло против целулит, на коя марка и доволни ли сте, има ли ефект.

# 639
  • София
Каква марка масла да си взема, чета, чета противоречиви мнения, та казвайте сега специалистки  Hug

# 640
Каква марка масла да си взема, чета, чета противоречиви мнения, та казвайте сега специалистки  Hug
Ако кожата ти не е прекалено чувствителна или нямаш алергии спокойно можеш да ползваш икаров. Peace Някой се оплакват от икаров, но това е може би, защото са чувствителни и не им понася. Отдавна ползвам тази марка и съм много доволна Peace Пък и е по-евтина...

Момичета, отдавна ползвам масло за нокти на икаров, от известно време и стимуланта, получих страхотни резултати, затова вярвам в действието на маслата.. Таа от 2 дни ви чета темата (доста е дълга Laughing ) ии се запалих много. Вчера си купих стимуланта и пшеничното масло както и бадемово. Снощи преди да си легна се намазах около очите с пшеничното, а лицето с бадемовото. Доста трудно попива, но сутринта кожата ми беше много чиста, тена изравнен, кожата мека, хидратирана, а кожата около очите (въпреки че съм едва на 23) доста опъната ии мека... Лицето ми светна. Много съм доволна, ще продължавам, дори видях отзивите за маслената баня довечера е нейн ред Laughing  По принцип краката ми до колената са адски сухи, до толкова, че ако не ги намажа с нещо са на люспи. Намазах се обилно и с двете масла, ще видим какъв ще е ефекта, дано е дълготраен.. Косата ми по дължините е сухичка, ще я намажа довечера с пшеничното, обикновено правя маска само със стимуланта, сега ще ги комбинирам двете, сигурна съм, че ефекта ще е добър..
А колкото до мазането вечер, нали знаете, че  клетките именно нощно време се регенерират, затова подхранване по това време е най-резултатно.. Hug

# 641
  • волно калдъръмче
От маслата на Икаров съм си вземала масло от гроздови семки. Мирише ми на слънчогледово олио  Crossing Arms и вкусът му е идентичен със същото. Стимулантът за коса е хубав, но не за често ползване. Първия и втория път ефектът беше уау. После започна бързо да ми се омазнява косата. Веднъж на седмица-две - става. От маслото за нокти също съм с много добри впечатления. Чудесно омекотява кожичките  Flutter

# 642
Нали бадемовото масло се води най-добрия стимулант за поникване на коса /ползва се основно в маските за коса/, та  питам като си мажете лицето с него, не ви ли е страх, че може да се окосмите? Особено над горната устна? Thinking Питането ми е съвсем сериозно.  Peace  

# 643
  • Пловдив
 Аз изхвърлих маслкото от гроздови семена на Икаров, миришеше ми на гранясало и не посмях повече да се намажа с него.

# 644
От маслата на Икаров съм си вземала масло от гроздови семки. Мирише ми на слънчогледово олио  Crossing Arms и вкусът му е идентичен със същото. Стимулантът за коса е хубав, но не за често ползване. Първия и втория път ефектът беше уау. После започна бързо да ми се омазнява косата. Веднъж на седмица-две - става. От маслото за нокти също съм с много добри впечатления. Чудесно омекотява кожичките  Flutter
От стимуланта много ми расте косата Peace Ползвам го често,на всяко миене, като употребя опаковка почивам 2-3 седмици. Много мацки във форума казват,че им омазнява, при мен тъкмо обратното. Peace Косата ми е с мазни корени сухи краища, когато не ползвам стимуланта корените много се омазняват, краищата съсухрят, а с него ми е чистичка косата и не се съсухря така надолу. Може би е до коса Hug

Има нещо друго, назад в темата четох, че се оплаквате от косопад при миене на косата когато си правите маслена маска. При мен се получава същото, обаче сега почивам от маските от 3 седмици (довечера почвам наново) ии косата ми естествено се омазнява вече доста, и явно от допълнителното омазняване забелязвам, че при миене капе по малко като при маслена маска. Значи не е от маслата, най-вероятно мазнината без значение каква си има такъв ефект върху косата Peace

Mojito не се притеснявам от това, мисля че е възможно ако се обезкосмявам, може би веждите ще се подхранят, но какво от това тъкмо ще се пооформят Laughing

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 16:13 от Zvezdi4kazory

Общи условия

Активация на акаунт