120 ДЕ цветущи изрази и фрази на мулти-култи обществото

• 14 153
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Ако поотложите малко посещението при Сбъдваща, идвам и аз, но ще взема половинков с е-китарата  Wink .

Iha kolko gotino - ot men pesnopoikata s tekstowete na Cherno feredze Laughing.
Kirilicata bEga nanqkade... Tired

# 181
Кога имате среща в КА? Тъй като се е видяло, че повече не мога да ви следя, някой ще ми сподели ли този детайл?

# 182
Няма дата. Ти кажи как сте?

# 183
мисти, и аз днес цял ден те мисля и смятах да ти звъня. кво става при вас бееееееее. да се пазиш и детето, и мъж, и квото там...........

# 184
  • München/Stara Zagora
Вики Хриса и ние с брат ми сме кръщавани на мъглижкия манастир , но като малки и нямам спомени, гледам в нета изглежда красиво и спокойно и аз си го мисля като идея, въпреки че засега май се спряхме на дряновския .

# 185
ето малко снимки от вчера. не обръщайте внимание на белия путулон, на финала беше черен Mr. Green
http://snimka.bg/album.php?album_id=360653

# 186
и аз се триумя за биото, сега са отворили една верига..........
инак знам ли за алди и лидл.

Биото в Алди и Лидл си е баш био - гаранция франция Wink. Което обаче не означава, че когато купуваш нещо няма да огледаш добре да не е хванало някой мухъл.

Мистик, що не бягате при майка ти? или не ви пускат вече и навън Crazy. Мноу гадно.

И нашата кемера е Лумикс на Панасоник. Ма е ситна и дребна сапунерка... Whistling

ето малко снимки от вчера...

Гъзе!!! Laughing Laughing Laughing

Денииис, взимаме те, но трябва да пазиш тайна самоличността на членовете и честотата и промилите на сбирките Sunglasses.

# 187
Мате, при нас рандале няма. Ние живеем в града, в така наречената "червена зона". Градът е блокиран, нямаш право да излизаш, да отваряш прозореца - нищо! 25 000 военни са в центъра, а в покрайнините има демонстрации като се очаквали 30 000 протестиращи  Shocked И това само заради тоя Обама, който колкото повече време минава, толкова по-ясен ( и противен ) ми става.
Ей сега го слушам по телевизията какво говори - човекът агитира за война, да сме се поддържали, че следващият атентат нямало да бъде в Ню Йорк, ами цитирам " тук, в центъра на Европа ", сиреч Страсбург. И най - вече сиреч да изпрати Франция войници в Афганистан и да се борим срещу лошите. И изобщо, смятам че американската политика с нищо не се промени с новия избор, даже си мисля, че Обама ще надмине всичко лошо до момента. Нямам никакво доверие в този позьор, който на един въпрос не може да отговори свястно, ами само овърта и говори отдалеко с абстракции. ( сега осъзнавам, че Маккейн беше по-добрият избор, ако изобщо може да се използва думата "добър" ).

С две думи - живеем в демократична страна, където ни запират за един цял уикенд и където с 24 градуса навън, ще трябва да си стоим вкъщи. Мамка им недна. Даже магистралите са затворени, не можеш дори да излезеш от града.

# 188
Мадами, аз казах ли ви, че онова ходене в Париж си е заслужавало май, тъй като ми се обадиха и след две седмици шефката на фирмата идва до Страсбург да се срещне с мен.  ooooh!

А за среща в КА, кой е навит? Хайде като напече слънцето, че на тераса да можем да седнем.

# 189
Мадами, аз казах ли ви, че онова ходене в Париж си е заслужавало май, тъй като ми се обадиха и след две седмици шефката на фирмата идва до Страсбург да се срещне с мен.  ooooh!

А за среща в КА, кой е навит? Хайде като напече слънцето, че на тераса да можем да седнем.
Aз предложих 26, ама си траят.
Супер новина за работата. Peace

# 190
диво цвете, вземвай турана

Мате, това по аптеките и с рецепта ли е?

ииииииииииии, сърфо. език..........ша му ударя един бой

...а знаете ли, че има подобен виц  Wink

# 191
За мен 26 е ок, защото засега събота работя. Може даже мъжът ми да ме закара, та да го пусна с детето на разходка, а аз да седна на бира с вас. Ще видим.

Хайде да ви разкажа какъв куриоз видяхме вчера. Седим насред центъра на тераса и се печем на слънце. И гъмжи от военни с пушки. Обикалят и гледат накриво. Това - както и да е. По едно време минава един млад мъж, дибидюс гол, както майка го е родила. Цялата тераса се звери и го гледа. Първо и военните ( които уж са секюрити покрай натовската среща ) го гледат и не знаят как да реагират. Този голият взе да обикаля в кръг около тях , явно за да ги провокира, а те като го подгониха, просто да умреш от смях. Де що живо имаше около нас, припадна да се смее, даже моята Мадлен се превива от смях.  Laughing

# 192
диво цвете, вземвай турана

Мате, това по аптеките и с рецепта ли е?

Joy Това е кола

Аz на 26ти не мога, мъжът ми zаминава командировка....

# 193
Хаха, в аптека Фолксваген можеш да го намериш турана  Laughing
По-ефектно щеше да бъде ако беше написала - " взимай шарана "  Grinning

( Цвете, шаранът и той е един такъв фолксваген Simple Smile )

# 194

Мата наистина ни бърка, ама... простено и е. И двете сме нови, обебихме се по едно и също време. Пък и за диво цвете може да мина... едно такова по-тлъстичко.

Сбъдваща, много мило си се изразила, ама то щот не знаеш колко кила съм трупнала с това кърмене    Wink   аз след раждането не бях толкова много, колкото съм сега    Rolling Eyes   ама...за повталяване не ми се и мисли в този момент. Напротив - мисля само какво да хапна за енергия, че с тези нощни дежурства не знам до кога мога да изкарам    Thinking

Общи условия

Активация на акаунт