Да се надсмеем над себе си

• 16 611
  • 257
  •   1
Отговори
Разкажете за някоя голяма глупост, излагация, дивотия която сте направили или казали от глупост, по грешка, понеже сте се напили или квато и да било причина.
Аз за сега се сещам за една, но ако се присетя занапред ще вписвам.

Та слизах от кола, излязох и затръшнах вратата. Но явно главата ми все още е била в колата, защото си я прещипах, както хората си прещипват пръстите с врата, аз цялата глава си прещипах. Не пробвайте. Боли. И не е сигурно, че ще оцелеете след него.  #Crazy  ooooh!

# 1
Бъркала съм във вряща вода да извадя едно от четирите яйца, за да проверя дали се е сварило.
Боли.

# 2
  • Кацнала на едно дърво.
О, готово.
Всеки ден правя нещо глупаво за разкош. Flutter
Вече писах, че последната ми преживелица беше да се самоудавя. С чай.  Laughing Хем малко чай беше.  Crossing Arms

# 3
Сутрин е, пия си кафето, пуша си цигара и чета. По някое време надигам пак да отпия и нагълтвам хубаво пепел от цигарата- вместо от чашата от пепелника.

# 4
Аз съм шматка по принцип, така че редовно ми се случват небивалици.  Embarassed Преди оправдавах себе си с това, че съм блондинка, но сега съм брюнетка и няма с какво да се извинявам  Laughing

Сещам се за няколко конкретни неща, но са такива, че не е удачно да ги разказвам тук   #Silly

# 5
Отварям пакетчетата със захар и ги изсипвам в кошчето за боклук, а отпадъците слагам в чашата с кафе. Ми да ми е сладко. Mr. Green
Оттогава собственикът на кафето като ме види, направо прави това, което пия всеки ден, но и изсипва собственоръчно захарта.

Опичала съм биберони на Станислав и съм предизвиквала масирано изгаряне на балатума в кухнята, придружено от мощно СПУКВАНЕ НА ЙЕНСКО стъкло. ooooh!

# 6
  • на майната си
Да си забия телбода в пръста - не е инцидент, няколко пъти ми се случва. Мнооого боли.

# 7
Хм, в първия момент се сещам как веднъж пих чай и с лимон, и с мляко. От алчност Laughing Ясно ви е какво става като се цръкне лимон в чая с млякото, нали... Ама си го изпих, че ме беше срам.

Отделно захар в пепелника вместо в чашата неколкократно съм сипвала, сигурно и затова спрях да пия чая със захар.

Това с главата в колата на авторката много близко ми звучи, но засега само си я фраскам в тавана на излизане. Почти няма случай да съм излязла от кола без да си ударя кратунката.

За синини по краката няма смисъл да говоря, всички ръбове вкъщи са ми врагове, мъжът ми ми е обещал да ми купи наколенки...

# 8
Сложила съм в цедката на кафе-машината адаптирано мляко  вместо кафе. Опулих ей такива очи  Shocked като ми потече бяло 'кафе' в чашата.

# 9

Това с главата в колата на авторката много близко ми звучи, но засега само си я фраскам в тавана на излизане. Почти няма случай да съм излязла от кола без да си ударя кратунката.

Аз редовно си удрям главата в стъклена врата или витрина. (добре съм със зрението, иначе  Thinking ) Като са чисти и не си личат на какво разстояние са, навеждайки се към тях, редоно ги посрещам с глава  Blush

# 10
  • Варна
Да измия едни цветя, хубаво полях контакта на стената с вода.

# 11
  • София
Аз съм много разсеяна, освен, че съм руса  Mr. Green!
От заплес съм си сипвала газирана вода в ютията, вместо нормална...
А миналата година бяхме на море в Синеморец. Всички се разхождаха пеша до плажа и обратно, ма аз съм мързел и ходех с колата. Там има голям паркинг, който сутрин е празен. Ама после, като се напълни... Пешаците от компанията се прибираха по-бързо от мен, щото аз си търсех бу-то из паркинга. На третия ден ми мина мисъл през главата: паркирах под някое дърво, така не ми се налагаше да обикалям целия паркинг - само проверявах под дърветата  Crazy

# 12
Това със блъскането във витрини ми е редовен номер  ooooh!, онзи ден след като се засилих продавачката в магазина чак ме дръпна и ми показа къде е вратата  Embarassed, но пък това означава, че често й се случва  Laughing

# 13
Това със блъскането във витрини ми е редовен номер  ooooh!, онзи ден след като се засилих продавачката в магазина чак ме дръпна и ми показа къде е вратата  Embarassed, но пък това означава, че често й се случва  Laughing

След като се успокоих, че не съм единствена, дето се блъска в прозрачни прегради, да попитам дали на някой друг му се е случвало заради мъж да се блъска в стълб, обръщайки се назад да се заглежда (разказвала съм сякаш случката преди  newsm78Laughing

# 14
И аз да се включа тук.Уж не съм заплес,ама и аз имам куриози-скоро влизам в магазин за телефони,обаче кой да предположи,че само на едната стена са наредени,а другата стена е в огледала и там се "оглеждат"телефоните.И направо ........абе не е за разказване,излязох скоропостижно от магазина.А днес на улицата се сблъсках със знак "Стоп", кой ли го е сложил там този знак..........друг път няма да се обръщам назад, а ще гледам само напред.

Общи условия

Активация на акаунт